انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 6 اسفند1403 - 8:44pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
ارتین نوشته است:
kaniii جان , تو شکلهای که تو صفحه 123 بابت گاشتن پراپ ها گذاشتی , همانطوریکه شما تو شکل اول اشاره کردین c1 و p1 رو روی خط اول اون مربع شطرنجی گذاشتین , که بهش عداد c0 و p0 هست , و c2 و p2 رو تو خونه دومی میزازیم , تا اینجا درسته , سوالم اینکه , ایا c1 و p1 بتنهای هم میتونه تو زمین نفوذ کنه ؟ تشکر

با اجازه دوستم کانی جان من براتون توضیح میدم ( البته اینو به حساب پر رویی نذارید ها چون میدونم آقا کانی چقدر سرشون شلوغه برا همین خواستم باری از دوششان بردارم فقط همین)
در این شرایطی که شما گفتین بله امواج نفوذ میکنه ولی اون دیگه حساب کتابش فرق میکنه که چقدر تو زمین نفوذ میکنه اگه تو تصویری که براتون توی اون انواع پراپ زنی توضیح داده شده خوب دقت کنید مثلا تو روش فرستنده ها ثابت و گیرنده ها متحرک اگه فاصله پراپهای گیرنده از هم 1 متر باشه و فاصله فرستنده ها هم 1 متر باشه به ازای هر یک متر فاصله گیرنده از فرستنده دقیقا عمق کاوش 67 سانت خواهد بود در روشهای دیگه هم مراحل محاسباتش کاملا با هم فرق میکنن اینو هم براتون اضافه کنم که به اون روش که شما فرمودین روش پل پل میگن که اگه دقت کنین عمق نفوذ برای هر یک متر فاصله پراپها از هم فرکانس ارسالی تا 2 متر نفوذ مبکنه ولی باید اینو هم توجه کنید که شما در این صورت نمیتونین تصویر درست از زمین بگیرین چون در این روش شما دارین به صورت خطی کاوش میکنین نه به صورت مربع یا مستطیل که دستگاه بتونه از زمین براتون پیکسل به پیکسل تصویر بده
موفق باشید :-BD

ممنونم کاوشگر جون از توضیحاتت و بی احترامی نشه به آرتین عزیز منظورم ایشون نیست چون در این انجمن اعضای محترمی هم هستند که اطلاعات ضعیفی دارن و به همین خاطر تا توضیحاتمون ساده تر باشه بهتر خواهد بود مثلا باید توضیح میدادین چرا 67 سانت یا 75 سانت و همچنین خطی یا پیکچل رو کامل گفته شه که البته قبلا هم شما مفصل توضیح دادین

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
با سلام
دوست خوبم شرمنده اصلا نمیدونم کی خوابم برده بود نتونستم زود جوابتون رو بدم
خوب اگه شما از usbاستفاده میکنید حتما پورت 1 و2 usbسیستم رو برا موس و کیبرد یا چیزهای دیگه دارین استفاده میکنین با جابه جایی اونها خیلی راحت میتونید پورت 1 و 2 رو شناسایی کنید و موقع انتقال فایل از اون درگاه استفاده کنید

کاوشگر جان , من پورت رو به ocm2 تغیر دادم , ولی بازم تو انتقال اطلاعات مشکل دارم , روی لب تاپ که ویندوز 8 نصبه این مبدل رو ساپورت نمیکنه روی pc که ویندوز xp نصبه موردی نداره این مبدل , میشه لطف کنی از نحوه انتقال اطلاعات به برنامه Earth Resistivity از صفحه مانیتور یه فیلم بگیری اینجا بزاری , ضمنا میشه بدون اینکه پراپ زنی رو انجام داده باشیم , دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنیم و انتقال اطلاعات رو چک کنیم که انجام میشه یا نه ؟ تشکر

عزیز من آرتین جان کلیه مباحث انتقال قبلا گفته شده نگاه بندازین کاملا توضیح داده شده فک کنم مشکل شما تنضیمات پراپرتیز روی آیکن نرم افزار اصلی در دراو c باشه

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:29am
مدیر سایت
مدیر سایت

kaniii جان , سلام نرم افزار خیلی راحت بالا میاد , من تو قسمت پراپرتیز اون رو به win98 تغیر دادم , مشکلی نداره , فقط نمیدونم چرا با مبدل usb to serial مشکل داره , اطلاعات انتقال داده نمیشه
تو ساخت کابل rs232 که تو صفحه 52 اقای کاوشگر توضیح دادن که :
دوستان سلام
خاستم یه چیزی رو یاد آوری کنم که اگه شما در روی دستگاه خود از کانکتور RS232استفاده کردین و میخواهین برای اتصال به کامپیوتر از کابل رابط RS232 استفاده کنین در این صورت باید در روی کانکتور روی جعبه خودتان محل وصل شدن سیمOUTرو که به پین 2 وصله به پین 3 وصل کنین ولی اگه طبق گفته حمید آقا خروجی دستگاه بدون کابل رابط میخواهین استفاده کنین یعنی مستقیم به کامپیوتر وصل بشه در این صورت طبق گفته حمید آقا همان پین 2 کانکتور درسته

خوب طبق فرمایشات جنابعالی که پایه 13 ای سی 7 رو قطع کنیم و به پایه 3 , پورت سریال وصل کنیم , ولی اقای کاوشگر میگه سیم out رو به پین 3 وصل کنید , چجوریه این ؟ ضمنا میشه از کابل آماده rs232 استفاده کرد ؟ تشکر

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
kaniii جان , سلام نرم افزار خیلی راحت بالا میاد , من تو قسمت پراپرتیز اون رو به win98 تغیر دادم , مشکلی نداره , فقط نمیدونم چرا با مبدل usb to serial مشکل داره , اطلاعات انتقال داده نمیشه
تو ساخت کابل rs232 که تو صفحه 52 اقای کاوشگر توضیح دادن که :
دوستان سلام
خاستم یه چیزی رو یاد آوری کنم که اگه شما در روی دستگاه خود از کانکتور RS232استفاده کردین و میخواهین برای اتصال به کامپیوتر از کابل رابط RS232 استفاده کنین در این صورت باید در روی کانکتور روی جعبه خودتان محل وصل شدن سیمOUTرو که به پین 2 وصله به پین 3 وصل کنین ولی اگه طبق گفته حمید آقا خروجی دستگاه بدون کابل رابط میخواهین استفاده کنین یعنی مستقیم به کامپیوتر وصل بشه در این صورت طبق گفته حمید آقا همان پین 2 کانکتور درسته

خوب طبق فرمایشات جنابعالی که پایه 13 ای سی 7 رو قطع کنیم و به پایه 3 , پورت سریال وصل کنیم , ولی اقای کاوشگر میگه سیم out رو به پین 3 وصل کنید , چجوریه این ؟ ضمنا میشه از کابل آماده rs232 استفاده کرد ؟ تشکر

من این توضیح دوستمون رو ندیدم ولی احتمالا مربوط به جاییه که دوستان هنوز موفق به انتقال نشده بودن اینم بگم من از یو اس پی استفاده نمیکنم پس اطلاعاتم هم ممکنه غلط باشه ولی دوستان هستند که از مبدل استفاده کردن لطفا در این مورد ازشون میخوایم توضیح بدن از کابل آماده کام میشه استفاده کرد فک کنم دوستان اینو هم توضیح دادن یادمه فقط جای یه سیم رو عوض کردن که تصویر هم گذاشتن تو چه صفحه ایه نمیدونم اما ساختن کابل کار فوق العاده راحتیه کلا سه سیم لازمه که از دو رشته شیلدار هم میتونید استفاده کنید من معذرت میخوام ولی همیشه اینو تجربه کردم وقتی مشکلی داشتم اومدم امورات رو به آرامی مرور کردم در مورد اینم همینطوره شما کافیه وقت بزارین یکی دو روز از صفحه 50 به اینور رو کاملا و با آرامش مرور کنید به نتیجه میرسید

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آرتین جون دستگاهت مشکل نداره در مورد مد و پاک کردن حافظه هم کاوشگر دقیق و کامل توضیح داد و دستگاهتون بی مشکله اگه پراپها رو در دستگاه بزاریم و از یکی بخواین که به پراپ ها دست بزنه اعداد تغیر میکنن و ذخیره رو شروع کن یک ذخیره یا چند تا ذخیره انجام بده و روی انتقالش کار کن لازم نیست حتما بری اسکن بگیری انتقال رو که تموم کردی و دیدی همه چی درسته انشاالله اقدام به اسکن رو در آخر سر انجام بده
موفق باشی دوست من

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:47am
مدیر سایت
مدیر سایت

kaniii جان , قربان مرامت , من یه ستون رو با پراپ بصورت ازمایشی اسکن کردم , فقط مونده انتقال اطلاعات و ویرایش آن , که دارم روش کار میکنم , ایشاله که درست میشه , بازم از کمکت ممنوم :ymhug:

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 11:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
kaniii جان , قربان مرامت , من یه ستون رو با پراپ بصورت ازمایشی اسکن کردم , فقط مونده انتقال اطلاعات و ویرایش آن , که دارم روش کار میکنم , ایشاله که درست میشه , بازم از کمکت ممنوم :ymhug:

خواهش میکنم دوست من باور کن در مورد یو اس پی اطلاعات دقیقی ندارم ولی خیلی نزدیکی انشاالله منتظر خبرای خوب شما هستم

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 12:03pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین جان فکر میکنم توضیحات واضح هستن. شما نسبت به چیزی که در فیبر مشاهده میکنین فقط باید این تغییر رو انجام بدین که پایه 13 ایسی 7 رو از اون سیمی که به این پایه وصل شده قطع کنین و بجاش با یک تکه سیم این پایه 13 رو به پین شماره 3 پورت 9 پینی سریال وصل کنین. این پایه در واقع ورودی این ایسی هست و جهت هندشیکینگ درست با پورت سریال در ورژن اصلاح شده استفاده شده. وگرنه خروجی یا OUT همون پایه 14 هست که خودش به پین 2 پورت سریال متصل شده و نیاز به دستکاری هم نداره.
در مورد کابل هم عرض کردیم که میشه از کابل آماده Strait پورت سریال استفاده کرد که عین 9 پین بصورت نظیر به نظیر به هم وصل شدن. اما بنظر من خیلی بهتره از یک کابل شیلد استریو استفاده کنین و دو تا مغزی رو همون پین 2 و 3 بگیرین و شیلد رو هم پین 5 بگیرین که زمین مدار هم هست.

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 12:38pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
ارتین جان فکر میکنم توضیحات واضح هستن. شما نسبت به چیزی که در فیبر مشاهده میکنین فقط باید این تغییر رو انجام بدین که پایه 13 ایسی 7 رو از اون سیمی که به این پایه وصل شده قطع کنین و بجاش با یک تکه سیم این پایه 13 رو به پین شماره 3 پورت 9 پینی سریال وصل کنین. این پایه در واقع ورودی این ایسی هست و جهت هندشیکینگ درست با پورت سریال در ورژن اصلاح شده استفاده شده. وگرنه خروجی یا OUT همون پایه 14 هست که خودش به پین 2 پورت سریال متصل شده و نیاز به دستکاری هم نداره.
در مورد کابل هم عرض کردیم که میشه از کابل آماده Strait پورت سریال استفاده کرد که عین 9 پین بصورت نظیر به نظیر به هم وصل شدن. اما بنظر من خیلی بهتره از یک کابل شیلد استریو استفاده کنین و دو تا مغزی رو همون پین 2 و 3 بگیرین و شیلد رو هم پین 5 بگیرین که زمین مدار هم هست.

حمید جان من با کابل مبدل سریال به usb و کابل اماده rs232 و سیه سیم که به پین های 5-3-2 مدار و کامپیوتر لحیم کردم , تست کردم ولی com رو شناسایی نمیکنه, من برنامه ریختم تو درایو c و اون رو به win98 تغیر دادم برنامه بالا میاد با زدن دکمه download date و زدن دکمه download در روی دستگاه روی lcd مینویسه send ocx to pc ولی برنامه com رو شناسایی نمیکنه و مثل شکل زیر میشه , راهی برای حل این مشکل وجود داره ؟ :( راهی وجود نداره که ببینیم روی سیستم اصلا مدارمون با com کامپیوتر کانفیگ شده , موقعه ای که برنامه جواب نمیده؟

پیوست:
ax.png

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 7:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوست خوبم جناب کانی والا فکر میکردم که توضیحات رو خیلی روان و به زبان ساده گفتم :-?
باز باشه ازاین پس بیشتر رعایت میکنم :ymhug: :x

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 7:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 192 , 193 , 194 , 195 , 196 , 197 , 198 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 51 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure