انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 11:08am

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
سولدوز عزیز:ممنون از کتابهای خوبت که در اختیار بچه های انجمن قرار میدی.عالیه. :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 10:05am

تشکر استاد عزیز

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 10:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

elmiraye عزیز و دوستان گرامی شما لطف دارین این کتابا قابل شما رو نداره من همه چی را به انجمن با سفا و کاربرای
انسان دوست و باوجدانش مدیونم همهگی مایه امید بنده می باشین واسه همین احساس دی ین مکنم نسبت به همه عزیزان

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

چهارشنبه 24 اردیبهشت1393 - 12:59pm

سلام
کسی کتب گنج باستان2 رو برا ی دانلود نمیذاره مادانلود کنیم سپاس

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 4:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سولدوز جان دمت جیز داداش ~O) ... خیلی حال دادی با این کتابها ... :-* :-* :-*
امیدوارم بازم ادامه داشته باشه :ymhug:

اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 7:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

HAMID.P نوشته است:
سولدوز جان دمت جیز داداش ~O) ... خیلی حال دادی با این کتابها ... :-* :-* :-*
امیدوارم بازم ادامه داشته باشه :ymhug:

ممنون حمید اقا لطف دارین ادامه خواهد داشت 100 درصد. البته اگه عمری باقی باشه هرکی که من بهشون زحمت دادم حلال کنه خلاصه خوبی بدی هرچی حلال کنید منه حقیر را :( :( :(

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید

پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 9:51pm

درود جناب sulduz
شما که بزرگواری می فرمایید کتابهای دیگر را آپ می کنید کتاب گنج باستان 2 را بگذارید تا ما هم بهره مند بشیم .من چند بار درخواست کردم کسی جواب بنده را نداد .در قسمتهای دیگه هم لینکش موجود هست ولی file not found و لینکش خرابه در ضمن کلید اسرار هم تا صفحه 162 هست اگه بقیه این کتاب را هم دارید برای دانلود به ما هم بدهید اگر بزرگواری بفرمایید و این دو کتاب را هم بگذارید برا ی دانلود سپاسگذارمیشم.

جمعه 26 اردیبهشت1393 - 3:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

قسمت گذاشتن مقالات وکتابها

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 12:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان من مطالبی از اینترنت در مورد تفسیر نشانه ها به صورت عکس جمع آوری کردم و تبدیل به pdf کردم و در اینجا میزارم لطفن اولین کسانی که دانلود میکنن اگر مفید بود به ظرشن در زیر پیام بزارن که دیگر دوستان نیز دانلود کنند و یا بگن که خوب نیس که دیگر دوستان بیخود دانلود نکنند .
در ضمن دقت فرمایین فایل ها در 5 پارت تقسیم شدن که اگه همش دانلودذ نشه اجرا نخواهد شد موفق باشین @};- @};- @};-

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کاربرد_روشهای_ژئوفیزیک_اکتشافی_در_باستان_شناسی_و_نمونه_ای_از_اجرای_روش_مغناطیس_س

دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 1:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 37 , 38 , 39 , 40 , 41 , 42 , 43 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 326 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure