خواهش میکنم فرشاد جان. البته بازم تاکید میکنم مطالب قبلی رو با دقت مرور کنین چون جواب خیلی از سوالات تا الان داده شده!
1- لوپ فرستنده تقریبا هر بار موقع استفاده باید تنظیم بشه! پس متحرک دراوردنش به صورتی که هم زاویه لوپ نسبت به محور و هم بالا و پایین رفتنش کمی قابل تغییر باشه مهم هست. البته در نظر داشته باشین حالت تقریبیش به صورت عمود نسبت به محور اسکلت و وسط محور هست.
2- بهترین جنس بدنه آلومینیوم نازک هست. یعنی ضخامت لوله در حد 2 سانت باشه خیلی خوبه. اگر نتونستین چوب هم خوبه ولی اصلا به خوبی آلومینیوم نیست!
3- فاصله دستگاه تا زمین حداقل باید 20 سانت و حداکثر بنظر من 50 سانت باید باشه.
4- منظور از 95 سانت فاصله بین دو لوپ حدفاصل لوپ فرستنده تا ابتدای لوپ گیرنده هست. فاصله مرکز به مرکز طبیعتا بیشتر میشه.
5- اتفاقا مدلی که شما مد نظرتون هست برای قاب لوپ بسیار خوبه. ولی شرط مهمش اینه به هیچ عنوان موقع حرکت دادن دستگاه لوپها نباید تکان بخورن یا لرزشی داشته باشن! این مساله بسیار مهمه. حتی یک لرزش جزئی لوپ و یا اسکلت همونطور که قبلا گفتم باعث بوق زدن دستگاه میشه!
6- برای درست کردم لوپ سوال خیلی خوبی کردین. بنظر من شما مستطیلی که روی چوب در نظر میگیرین باید حدود 32.5 در 26.5 سانت باشه. البته ابعاد دقیق لوپ اهمیتی نداره. ولی برای گوشه ها که عرض کردم سعی کنین نوک تیز نباشه ؛ بنظر من بهترین کار اینه اون مستطیلی که در نظر دارین در نزدیک هر گوشش 2 میخ بزنین که هر میخ تا گوشه مستطیل 2 سانت فاصله داشته باشه! یعنی کلا از 8 میخ استفاده کنین. اینجوری موقع پیچیدن به طور خودکار گوشه ها خمیدگی مناسبی پیدا میکنن. میخی هم که استفاده میکنین نه خیلی نازک باشه و نه خیلی ضخیم! اینجوری بهتر در میاد.
7- برای پیچیدن لوپ نظم و ترتیب ویژه ای لازم نیست. در واقع خوبی این نوع لوپ همینه که راحت قابل پیچیدن هست. فقط سعی کنین تا حدودی محکم بپیچین و بنظر من بهتره قبل دراوردن از روی میخ ها در چند قسمت سیم ها رو کاملا دسته کنین تا به هم فشرده بشه و چسب بزنین که محکم بشه و بعدا فرمش به هم نخوره.
8- اولین و اخرین دور هم مهم نیست کنار هم باشن. بهرحال وقتی سیمها رو فشرده میکنین روی هم دیگه اصلا نمیشه ترتیب خاصی داشته باشن. ولی خب منظم بودن سیمها میتونه کمی تاثیر مثبت در کارایی لوپ هم داشته باشه. حلقه اخر هم تا جایی که ابتدای حلقه اول هست پیچیده میشه. جوری که جفت سیمهای اتصال لوپ کنار هم قرار بگیرن.