انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:16pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 388 , 389 , 390 , 391 , 392 , 393 , 394 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

tehrani39111355 نوشته است:
ramin نوشته است:
اگه بنا باشه با خصوصی گفتن شخصی بتونه بزنه به هدف ما که از خدامونه تک تک دوستان به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنن. تو عمومی بارهاهو بارها سوالت گفته شده بازخوردن به مشکلات وای به حال خصوصی :D

رامین عزیز وسورنای گرامی.
حق باشماست.............
:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :x :x :x

درود. تهرانی :) جان شما بزرگواری برادر منظور بنده فقط این بود ک آگاهی دوستان و خوده بنده بیشتر بشه و کسب تجربه بشه وگرنه ما خیلی دوسست داریم استاد ارجمند

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 9:15pm

Kani نوشته است:
شرمنده منظور این آدرسه
viewtopic.php?f=13&t=1152&start=160

ممنونم
سعی میکنم تستشون کنم و خبر بدم.

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:07pm

khosravi نوشته است:
Kani نوشته است:
شرمنده منظور این آدرسه
viewtopic.php?f=13&t=1152&start=160

ممنونم
سعی میکنم تستشون کنم و خبر بدم.

کانی عزیز
لطف میکنید بگید رو مد مگنت و حفره از چه وزنی شروع کنم بهتره و با کدوم کار کنم البته فکر کنم مگنت هیچ وزنی نداشته باشه.

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

کانی و حمزه عزیز واقعا این لطف بی چشم داشت شما قابل تقدیر و ستودنیست ممنون که برای ارتقا انجمن تلاش میکنین

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:

دوستان اخرین یافته خودمو تو تایپک قفل شده گذاشتم که البته در رسیدن به آن نقش دوست بزرگوارم حمزه بسیار پر رنگه.
بهترین فرکانس نقره تا الان رو گذاشتم که طبق تستهای خودم 10 برابر بهتر عمل میکند. بعنوان مثال فرکانس 86.15 رو یه مکان وزن بیش از 600 کیلو داد و این فرکانس جدید حدودای 60 کیلو وزن داد.
این به معنای رد دادن هاله و ذرات تا حد زیاده که البته نمیگم کلا هاله رو رد میکند. در همین حد هم میتونه بسیار از تشابهات رو هم حذف کند.
چنین نتیجه ای میشه این برداشتو ازش کرد که این فرکانس مطمئن تر و نقطه زنی و وزنگیری آن به واقعیت بسیار نزدیکتر است.

امیدوارم که راضیتون کنه و باهاش بار بزنید.
@};-

استاد کانی عزیز به جرات میتونم بگم که این فرکانس در بین تمامی فرکانسهائی که خودم بدست آوردم و فرکانسهائی که زحمت گرفتنشو اساتید عزیز کشیدن یه سرو گردن بالاتر هست و تقریبا وزن هدف رو با دقت خوب و قابل قبولی میده و تقریبا میشه گفت وزن بدست آمده با این فرکانس حد اکثر کمتر از 10 برابر وزن واقعی هست در صورتیکه درمورد نقره تا بحال با فرکانسهای قبلی ، وزن بدست اومده حتی تا چند صد برابر وزن واقعی هدف بوده... نمونش هم برای 320 گرم نقره وزن 450 کیلو گرم بدست اومده بود ...
جالب اینجا بود که وقتی در یک مکان با این فرکانس وزن 15 کیلو بدست آمد در ابتدا احساس کردم مکان خطا هست X_X ...
در پایان باید عرض کنم واقعا گلی به جمال شما و سایر دست اندرکاران این فرکانس @};- :ymapplause: @};- ...
پیروز و پایدار باشید ...
در پناه حق.

دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 11:52pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
آقای خسروی در همه حال و در هر فرکانسی با وزن صفر و قدرت 10 رهگیری کنید.
محدوده که پیدا شد وزن و حجم و عمق و سایر تستهای معمول رو انجام بدید.
پیشنهادم اینه که برای نقره فقط از فرکانس جدید استفاده شود و لازمه بازم بگم که این فرکانس وزن بسیار کمی میده. برای اطمینان میتونید فرکانسهای دیگر نقره رو هم در کنارش تست کنید می بینید که وزن رو 10 برابر نشون میدن.

دوست گرامی آقای مجید عزیز بسیار خرسندم که تست این فرکانس برای شما رضایت بخش بوده و از بیان تجربه تون با این فرکانس سپاسگزارم.
همراهی و همدلی و فعالیت در کنار عزیزانی مثل شما به ما انرژی بیشتری میده که قدمهای بهتری برداریم. @};-

سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:18am
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

نقل قول:
درود. تهرانی :) جان شما بزرگواری برادر منظور بنده فقط این بود ک آگاهی دوستان و خوده بنده بیشتر بشه و کسب تجربه بشه وگرنه ما خیلی دوسست داریم استاد ارجمند

خواهش میکنم عزیز
بارها از دوستان درخواست نموده ام که بفرمایند تهرانی ،کفایت میکنه .چون خودم را در حد واندازه ی استاد نمی بینم .
قربان همگی

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 10:47am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
یه تجربه دیگه خدمتتون عرض کنم شاید بعضی نکات روشن شد.
دیشب رفتم یه خونه رو رد زدم. طبق معمول گفتم هیچی به بنده نگید. کارم که تموم شد گفتم طلاست و در عمق 2.80 سانتی قرار دارد.
همه مونده بودن چی بگن. نظرشونو خواستم. گفتن 3 تا دستگاه تصویری و نقطه زن قبلا آوردیم دقیق همینو گفتن.
یکیشون که ادعا میکرد خیلی وارده و قبلا با انواع ردیابهای خوراکی جیوه ای شاقولی و غیره کار کرده بود خواست که اونم ردیابو تست کنه.
بهش دادم اصلا نمیتونست کار کنه. تو دست ایشون هیچ سنسی نداشت. بعد از کلی صحبت و تنظیم کردن دستهاش و آنتن و اینا تونست یه سنس ضعیفی داشته باشه ولی یک متر با نقطه ای که من گرفته بودم فاصله داشت. YMWHISTLE :|

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 11:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کانی جون چه جوری فهمیدی که طلاست
میشه تمام تستایی که تو این مورد انجام دادیو مو به مو بگی
میدونم برات کسالت اوره ولی به خاطر من و بچهها قشنگ توضیح بده
حتی اگه طولانی هم بود بگو لطفا
ممنون

كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن

( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 12:00pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

خیلی پیچیده نیست
با اکثر فرکانسها وزن دور و بر 600 کیلو بود. دقیق یادم نیست.
کربن حدود 600 گرم.
مودهای دیگه هیچ سنسی نداشتن.
مگنت 2 هم 67.

سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 12:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 388 , 389 , 390 , 391 , 392 , 393 , 394 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 38 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure