نویسنده |
پیغام |
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
من میخوام این مدار رو ٢ روز دیگه شروع کنم به ساخت و تنها چیزی که برام مبحمه شماتیک مداره که ندارم تا از روش قطعات رو در بیارم نمیدونم کسی از دوستان شروع به ساخت کرده یا نه میخوام استارت این کار رو بزنم اگر ایرادی هم داشت بر طرفش کنم تا به امید خدا مدار رو از حالت خواب به واقعیت تبدیلش کنیم
|
یکشنبه 27 اردیبهشت1393 - 12:04am |
|
|
ali222
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: asadof نوشته است: سلام اگه میشه لطفا فیلم بذارید یه فیلم 1 مگابایت 3gp فکر نکنم کار بسیار سخت و پیچیده ای باشه در هرحال تشکر میکنم به خاطر زحمات شما اسد تو که خوب دور ور فلزياب TL12000 آقاى هدايتى بودی مرتب در حال رفت امد با جناب هدایتی بودی اخرش هم ما نفهمیدیم تو با این TL12000 چکار کردی ؟ بلاخره ساختی نساختی؟ راضی کننده بود نبود؟ الان هم که میبینم دور ور دلتا گازوئیلی چرخ میزنی ؟ مدار TL12000 هم بی شک کپی همین مدار 12 رگولاتور رستم هست . با تکه فیلمی که الان رستم گذاشت بظاهر مدار راضی کننده ای بود خصوصا تفکیک !! دوستانی مثل کاوشگر /اسد /مهدی/ داوود/ با جدیت سفت سخت دور ور TL12000 بودند ! قرائن شواهد نشون میده از TL12000 زیاد راضی نبودن ! از دوستانی که نام بردم تایید میکنید که راضی نبودید یا نه؟ حالا تفاوت TL12000 هدایتی با 12 رگولاتور رستم تو چیه؟ سلام مثل اینکه دوستان فوق ازرده خاطر تشریف دارند ؟ خدا شاهده بنده اصلا قصد غرضی در جهت بی ارزش نمودن تلاشهای دوستان را نداشتم !! بنده طبق این مستنداتی که خودتون ذکر کرده بودید این سوال رضایت مندی یا عدم رضایت مندی رو پرسیدم . جناب اسد از اولین افرادی بود که از نزدیک با این مدار برخورد داشت و کاملا در جریان کالبد شکافی دستگاه بود ! و از طرفی جناب داوود هم گرفتار این مدار بود و حکایت از ان داشت که یک درب اهنی حیاط رو در 120 سنس کرده بود و هر دو نفرشان گله مند از این مدار بودن . و در این میان جناب هدایتی هم از عدم ثبات دستگاه سخنی به میان اورده بود که کمتر از 30 سانت نمیشه لوپ رو نزدیک به زمین کرد .و و و .......... شماها خودتون تو اون تاپیک کافیه کلمه ثبات جستجو کنید به چه نتایجی میرسید .به این دلائل بود که این سوال به ذهن من اومد .و الا هیچ سوء نیتی خاصی در میان نبود 100%@};-
|
یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 1:22pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ali222 نوشته است: ali222 نوشته است: asadof نوشته است: سلام اگه میشه لطفا فیلم بذارید یه فیلم 1 مگابایت 3gp فکر نکنم کار بسیار سخت و پیچیده ای باشه در هرحال تشکر میکنم به خاطر زحمات شما اسد تو که خوب دور ور فلزياب TL12000 آقاى هدايتى بودی مرتب در حال رفت امد با جناب هدایتی بودی اخرش هم ما نفهمیدیم تو با این TL12000 چکار کردی ؟ بلاخره ساختی نساختی؟ راضی کننده بود نبود؟ الان هم که میبینم دور ور دلتا گازوئیلی چرخ میزنی ؟ مدار TL12000 هم بی شک کپی همین مدار 12 رگولاتور رستم هست . با تکه فیلمی که الان رستم گذاشت بظاهر مدار راضی کننده ای بود خصوصا تفکیک !! دوستانی مثل کاوشگر /اسد /مهدی/ داوود/ با جدیت سفت سخت دور ور TL12000 بودند ! قرائن شواهد نشون میده از TL12000 زیاد راضی نبودن ! از دوستانی که نام بردم تایید میکنید که راضی نبودید یا نه؟ حالا تفاوت TL12000 هدایتی با 12 رگولاتور رستم تو چیه؟ سلام مثل اینکه دوستان فوق ازرده خاطر تشریف دارند ؟ خدا شاهده بنده اصلا قصد غرضی در جهت بی ارزش نمودن تلاشهای دوستان را نداشتم !! بنده طبق این مستنداتی که خودتون ذکر کرده بودید این سوال رضایت مندی یا عدم رضایت مندی رو پرسیدم . جناب اسد از اولین افرادی بود که از نزدیک با این مدار برخورد داشت و کاملا در جریان کالبد شکافی دستگاه بود ! و از طرفی جناب داوود هم گرفتار این مدار بود و حکایت از ان داشت که یک درب اهنی حیاط رو در 120 سنس کرده بود و هر دو نفرشان گله مند از این مدار بودن . و در این میان جناب هدایتی هم از عدم ثبات دستگاه سخنی به میان اورده بود که کمتر از 30 سانت نمیشه لوپ رو نزدیک به زمین کرد .و و و .......... شماها خودتون تو اون تاپیک کافیه کلمه ثبات جستجو کنید به چه نتایجی میرسید .به این دلائل بود که این سوال به ذهن من اومد .و الا هیچ سوء نیتی خاصی در میان نبود 100%@};- درود برشما دلیل نمیشه با یه سرچ زدن به نتیجه گیری برسیم ، اگه خوندن تمام پست ها ی صفحه براتون طاقت فرساس ، پیشنهاد میکنم قبل از نتیجه گیری ، به چند نفر از کسانی مدارو ساختن یه پیام خصوصی مشابه بدید تا کم و کیف کار دستتون بیاد. پیروز باشید
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 28 اردیبهشت1393 - 8:18pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام بنا به دستور وفرمایش اساتید،مبنی بر اینکه تا تعیین تکلیف نهایی و ساخت وتست یک نمونه از این مدار،باقی دوستان فعلا دست نگه دارند تا نتایج ساخت و پیرو آن کلیه نکات فنی واطلاعات وجزییات مربوط به مونتاژ این مدار اعلام بشه،ما همچنان بیصبرانه منتظریم. لطفادرصورت امکان و صلاحدید، اساتید گرامی که زحمت و رنج مربوط به این موضوع را متقبل شده اند، سایر کاربران عزیز را هم در جریان پیشرفت این پروژه قرار دهند. باسپاس فراوان
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:20pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
دوستان تمام نکاتی که برای تنظیم مدلهای دیگراین فلزیاب کاربردداره دراین مدارهم عیناکاربردداره فقط دوموضوع متفاوت باعث تفاوت درنتیجه گیری دوستان میشه اولی تفاوت درکیفیت قطعات خریداری شده هست خصوصاایسی هاوخازنهاکه باکنترل خازنهاوتهیه ایسی هاازفروشگاههای معتبری که دیگردوستان نتیجه کاملامطلوبوگرفتنداین قضیه قابل حله دومین مساله اشکال بعضی ازدوستان درتنظیم دستگاه هست چون ظاهرادستگاه رومیشه درنقاط متفاوتی تنظیم کرد(باتنظیم ولومها)بنابراین بنظرمیرسه که بهتره نقاطی برای تست دردستگاه مشخص بشه واگه امکان مشخص کردن شکل موج دراون نقاط نیست لااقل میشه میزان ولتاژاون نقاطومشخص کردتادرصورت مشاهده تفاوت باتنظیم ولومهاویاتعویض قطعات وابسته به نتیجه مطلوب نزدیک شد
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 5:07pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان خوبم کمی دقت کنید هم لیست قطعات هم pcb و مشخصات سیم پیچ و سایر مطالب مخصوص به ساخت این مدار در این 13 صفحه موجوده لطفا با پستهای اضافی موضوع رو شلوغ نکنید تا دوستان تازه وارد سردرگم نشوند با تشکر در مورد دستگاه آقای هدایتی من نساختمش ولی به جرات میتونم بگم اقای هدایتی به بهترین نحو این مدار رو ارائه و به انتها رسوندن که واقعا قابل قدر دانیست ولی جای بحث ان در این تایپیک نیست قرار شد به پستهای تنش زا جواب ندهیم نمیدونم کدوم از دوستان مدارو ساخته لطفا اعلام کنید تا مجموعه تعقیرات را شروع کنیم تا به نتیجه نهایی برسیم و مدار قابل ساخت را برای همه دوستان بگذاریم
|
سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 12:53am |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
جناب رستم عزیزنظرمودرتایپیک قبلی دادم ساخت این فلزیاب همون دردسرهای ساخت دیگرمدلهای این فلزیابوداره فقط بنظرم پایداری وثباتش بدلیل استفاده ازولتاژتثبیت شده درقسمت قدرت بهترباشه پیشنهادم همون مشخص کردن نقاط کلیدی تست درمداره که عیب یابی وراه اندازی مداروراحتترمیکنه وصدالبته رسیدن به حداکثرقدرت دستگاه بنابراین اگه براتون مقدوره که اندازه گیریهای موردنیازودردستگاهتون انجام بدین من هم هرکمکی ازدستم بربیاددریغ نخواهم کرد چون قبلافیبراین فلزیابوزده بودم ومونتاش نکردم والان که تصمیم قطعیتون به ثمررسوندن این تایپیکتونه من هم میتونم امادش کنم و...
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 10:30am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
A.D.H1360 نوشته است: ehsanajal نوشته است: دوستا ن ممنون ولی تو پی دیاف و با سایز اصلیش بزارین لطفا و اون فیالی که بدرد چاپ می خوره باسلام این فایل پی سی بی که جناب A.D.H1360 قرار دادندکیفیتش خیلی پایینه. از دوستان اگه کسی باکیفیتشو داره لطفا آپ کنید. ممنون
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 2:56pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان خوبم لطفا توجه کنید که علت کار نکردن مدار بعضی از دوستان که از دستور 12 رگلاتوره قبلی استفاده کرده بودند ایرادات در رنج قطعات مربوطه بوده که من در تصویر اندازه حقیقی قطعات را ذکر کردم و مطمئن باشید با قطعات معرفی شده مدار به خوبی کار خواهد کرد در مورد اندازه گیری ولتاژ در نقاط مختلف منظور شما را متوجه نشدم مدار بسیار ساده تر از این حرفهاست در این مدار از 11 رگلاتور برای تثبیت ولتاژ پایه گراند استفاده شده و از یک رگلاتور برای تغذیه مدار سیم پیچ که ولتاژها مشخص میباشد (خروجی رگلاتور با منفی=9ولت -خروجی رگلاتور با مثبت=15ولت) و بقیه ولتاژ گیریهای نیمه هادی ها هم با بیس ولتاژ مدار میباشد حالا دوست خوبم اگر نقطه خاصی مد نظر شماست بفرمایید تا برای شما اندازه گرفته و اعلام کنم دوستانی که مدار رو دارند با تعغییر ترانزیستور 4 به مدلی قویتر مقذار جریان کشی رگلاتور 4 بالا میرود حتما به ان خنک کننده ببندید در غیر این صورت بعد از چند دقیقه کار ثبات به هم میخورد همانطور که مشخص است با افزایش ولتاژ امیتر ترانزیستور 4 قدرت دستگاه تا حدی بالا خواهد رفت و تعغییر ترانزیستور 3 به یک ترانزیستور نیمه قدرت من این تعقیرات ابتدایی را شروع میکنم از دوستانی که مدار رو دارند خواهش میکنم تعقیرات را انجام دهند و نتیجه را اعلام کنند
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 4:52pm |
|
|
roshik
کاربر حرفه ای
|
منظورمن ازنقاط تست نقاطیه که درعیب یابی ویاتنظیم عملکردمدارمیتونن کمک کنن ومهمترین قسمت مدار_نوسانساز_پیش تقویت کننده _قسمت پالس نمونه وخروجی ایسی نمونه گیرهست خوب بنظرم بافرض بدون ایرادبودن تغذیه های15-و9+وایسی نوسانسازکه به راحتی قابل تشخیصه میبایست نقاط کارایسیهادربهترین شرایط وبه دورازفلزمشخص بشه 1)خروجی ایسی پیش تقویت کننده (قبل ازخازن 333وبعدازمقاومت330اهم ویک ونیم مگااهم)که میزان ولتاژش فقط به سیم پیچ وفت اصلی ونوسانسازوابسته هست 2)خروجی ایسی نمونه گیر(پایه5ایسی398)که نقش بسیارمهمی داره چون کاملاوابسته به تنظیم ایسی 4013هست که تعیین میکنه باچه تاخیرزمانی ازپالس اصلی تولیدی از709نمونه بگیره البته تنظیم این قسمت باولوم 100کیلوی مربوط به 4013امکان پذیره بقیه مدارهم قابل انعطافه ونتیجه گیری قابل حصوله مثلابرای تنظیم عملکردمدارمیشه باتنظیم ولوم 100کیلوی10دورطوری ترانزیستورقسمت چپ وبالای بردروتنظیم کردکه دراستانه روشن شدن قراربگیره یابهتره بگم ولتاژکلکتورش از15_به0ولت پرش کنه که هرچه این تنظیم دقیقترباشه عملکردمدارسریعتروحساسیت بهترمیشه اگه تااینجای مدارخوب کارکنه کارتمومه چون بقیه مداریک vcoهست ویک opampدیگه که برای طبقه صوتیه که بنظرم تااین قسمت مداربرای دیجیتالی کردن مدارکافیه
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 5:39pm |
|
|
|