نویسنده |
پیغام |
massoud33
|
روزنامه همشهری، صفحه حوادث چهارشنبه 21 اردیبهشت 93
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 9:48am |
|
|
vahid_vxm
کاربر حرفه ای
|
likeممنون از اطلاع رسانی شما
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 11:32am |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام دوستان من نمیتونم دانلود کنم وقتی میخوام دانلود کنم حجم رو نمیده مشکل از کجاست ممنون راهنمایی بفرمایید
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 1:51pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
امیدوار نوشته است: سلام دوستان من نمیتونم دانلود کنم وقتی میخوام دانلود کنم حجم رو نمیده مشکل از کجاست ممنون راهنمایی بفرمایید جناب امیدوار دوست عزیز احتمالن از فی..ل..شکر استفاده میکنید و سرعتتون کم میشه.سعی کنید آدرس انجمن را به این صورت در آدرس بار وارد کنید https://www.felezjoo.comموفق باشین
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:04pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
سلام به همه دوستان من تقریبا پارسال بود که دوتا کتاب خریدم از اقای عزیزیان به قیمت 850000هزار تومن مطالب مفید و خوبی هم داره این کتابها البته به صورت کلی توضیح داده شده... به هر حال الان که این دوست خوبمون با قرار دادن این روزنامه و گفتن این که این اقا کلاه برداری کرده خدایش حالم گرفته شد یعنی این کتابها هیچ ارزشی ندارن جتی بار علمی هم ندارن و به هیچ دردی نمیخورن... حالا من این کتابارو چیکار کنم...
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:18pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام سولدوز جان خیلی آقایی دمت گرم راحت شدم موفق باشی
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:22pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
امیدوار نوشته است: سلام سولدوز جان خیلی آقایی دمت گرم راحت شدم موفق باشی قربانم داداش امیدوار
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:26pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سولدوز جان عزیزی داداش دانلود کردم ولی بعد چند لحضه خطا میده و باز نمیشه الان دوباره با فیل اومدم چیکار کنم قربانت
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:34pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سعی کن با دانلود منیجر دانلود بکنی داداش
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:40pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
آقا مسعود ممنون از بابت اطلاع رسانیت. گذشته از اینکه این بابا و دوستانش فریبکارو سر کیسه کن بودن و ما هم دل خوشی ازیشان نداریم، ولی ازونطرف هم بخواهیم واقع نگر باشیم، این حضرات موجودات صادقی نیستن. دلشون برای پول مردم و سوزونده شدنشون نسوخته که واقعاً برای دفع فریبکاری این همه عملیات و وقت و..... به هر حال یه چیزایی هم داشته که بر مذاق حضرات تلخ بوده و 4 تا کلمه چیز میز هم یاد میداده. وگرنه کلاهبردارتر و پدرسوخته تر و ملعونتر از کا ایکس اسیها میشناسید؟ خیلی راحت و بیدغدغه و رسمی از دبی تا قلب تهران کار میکنن و مردم رو میچزّونن. دستگیریشونم اصلاً به تله گذاریو کمین و... نیاز نداره . اینا داستانشون قسم حضرت عباس و... ه. قطعاً در این زمینه هر کار وجریانیکه مردمو از دستیابی به گنج پرت و منع کنه آزاده و به روی نشستشون هم نمیارن ولی اگر یه کم درست باشه و ماهارو به نتیجه گیری نزدیکتر کنه مثل آبی تو لونشونه که سریع به تقلّا میافتن که خفش کنن. زود از در چسبوندن انگ وبرچسبای ترور شخصیتی وارد میشن که نظر مردم رو همسوی خودشون کنن. عناوین؛" قاچاقچی، کلاهبردار، دزد و ...و ... و.." که حتماً اگه دستشون برسه، به تک تک ماها نیزمیزنن. همینکه گفتن بنا بر گفته کارشناسا همه مطالب کتاب دروغ بوده و .... یعنی یه چیزایی هم توش پیدا میشده، یعنی اوناییکه کتابای اون مرتیکه رو گرفتن از خوندنش کاملاً منصرف بشن وازین به بعد هم کسی به این مطالب توجهی نکنه.
این داستان میرسونه که دوستانیکه در این سایت فعالیت میکنید باید در روابط و کارهاتون و یا ارسال بسته ها و...خیلی با دقت بالایی عمل کنید چراکه به هر حال در اینجا چیزهای به درد بخور ارائه میشه (مثل چنس و TL12000و ...) و این براشون اصلاً جالب نیست و خود بنده به شخصه و قلباً اینجا و بچه هاشو دوست دارم و اگه خدای نکرده چنین چیزی یا شبیه این برای کسی رخ بده خیلی غمگین میشم. از ته دل میگم دعا میکنم تار مویی به بدی از سر فعالان و متواضعان این سایت کم نشه.
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:52pm |
|
|
|