نویسنده |
پیغام |
shayan666666
کاربر فعال
|
باسلام خدمت اساتید.کسانی که میخوان با عملکرد دستگاه مطمین بشن یک هندسوری رو گرفته وسیم هارو قطع کرده واز یک کلاف مثبت ومنفی را جدا کرده و مثبت را به جا فیش سمت دستگاه ومنفی را به جا فیش چپ دستگاه وسل کرده .باروشن کردن دستگاه میتونید با کم وزیاد کردن قدرت
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 5:36pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
با سلام خدمت دوستان اگه جایی حجم حفره بیشتر از حجم فلز وعمقش کمتر از عمق فلزباشه ،نشونه ی جنس در داخل اتاقک یا پلمپه؟ نکته ی دیگر اینکه: فرکانس جدید نقره 1633 برای من حجم نداره وفقط روی نقطه قیچی میکنه .یعنی هاله ی مغناطیس را رد میکنه؟ سپاسگزارم
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 5:51pm |
|
|
Kani
استادیار
|
tehrani39111355 نوشته است: با سلام خدمت دوستان اگه جایی حجم حفره بیشتر از حجم فلز وعمقش کمتر از عمق فلزباشه ،نشونه ی جنس در داخل اتاقک یا پلمپه؟ نکته ی دیگر اینکه: فرکانس جدید نقره 1633 برای من حجم نداره وفقط روی نقطه قیچی میکنه .یعنی هاله ی مغناطیس را رد میکنه؟ سپاسگزارم دوست گرامی در مورد سوال اولتون نظرم مثبته هر چند که حمزه در این موارد بهتر میتونه نظر بده. من خودم با این فرکانس حجم گرفته ام و کم هم نبود پس نمیتونم بطور قطه بگم هاله رو رد میکنه اما میتونم بگم حجم کمتر نقطه دقیقتر تشابه کمتر و وزن دقیقتر از همه فرکانسهای دیگه داره اینکه در این مورد حجم نداشتید باید ببینید همه جا حجم ندارید یا نه فقط اینجا حجم ندارید. به نظرم یه فلز خیلی کوچیک رو سنس کرده ایید در عمق کم.
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 6:23pm |
|
|
Kani
استادیار
|
در مورد حجم میخوام مطلبی عرض کنم که شاید مفید واقع شود هنگامی که امواج فرکانسی به فلز برخورد میکنند ؛ بصورت پخش شده از هر درز و سوراخی در خاک و در اطراف فلز که پیدا بشه برگشت داده میشوند تا به سطح برسند.
خوب خاک مناطق همه جا مثل هم نیست و حجم به نحوه قرارگیری خاک ؛ نوع خاک(بکر؛ همراه با سنگریزه؛ همراه با قلوه سنگ؛ شفته و غیره) و سفت بودن خاک داره و همین باعث میشه نقطه زنی ردیاب با چالش روبرو بشه.
تصور کنید در نقطه آلفا جنس وجود دارد و این نقطه یه هواکش داره که از چند متری نقطه آلفا و در سطح بیرون میاد. امواج فرکانسی به جنس برخورد میکنند. این امواج برگشتی هم از اون ناحیه و هم از ناحیه هواکش به سطح زمین برمیگردن.
اما قدرت امواج برگشتی به علت شکست کمتر از ناحیه هواکش بسیار بیشتره و ردیاب هم چون امواج پرقدرت تر رو میگیره طبیعتا روی نقطه دوم که هواکش بیرون میاد قیچی میکنه و ما با نقطه اصلی فاصله داریم. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 6:39pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
Kani نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: با سلام خدمت دوستان اگه جایی حجم حفره بیشتر از حجم فلز وعمقش کمتر از عمق فلزباشه ،نشونه ی جنس در داخل اتاقک یا پلمپه؟ نکته ی دیگر اینکه: فرکانس جدید نقره 1633 برای من حجم نداره وفقط روی نقطه قیچی میکنه .یعنی هاله ی مغناطیس را رد میکنه؟ سپاسگزارم دوست گرامی در مورد سوال اولتون نظرم مثبته هر چند که حمزه در این موارد بهتر میتونه نظر بده. من خودم با این فرکانس حجم گرفته ام و کم هم نبود پس نمیتونم بطور قطه بگم هاله رو رد میکنه اما میتونم بگم حجم کمتر نقطه دقیقتر تشابه کمتر و وزن دقیقتر از همه فرکانسهای دیگه داره اینکه در این مورد حجم نداشتید باید ببینید همه جا حجم ندارید یا نه فقط اینجا حجم ندارید. به نظرم یه فلز خیلی کوچیک رو سنس کرده ایید در عمق کم. سپاس کانی جان حرف شما صحیح .چون این فرکانس دو روزه دستم آمده ویک جا بیشتر نبردم .
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 6:44pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
tehrani39111355 نوشته است: با سلام خدمت دوستان اگه جایی حجم حفره بیشتر از حجم فلز وعمقش کمتر از عمق فلزباشه ،نشونه ی جنس در داخل اتاقک یا پلمپه؟ نکته ی دیگر اینکه: فرکانس جدید نقره 1633 برای من حجم نداره وفقط روی نقطه قیچی میکنه .یعنی هاله ی مغناطیس را رد میکنه؟ سپاسگزارم تهرانی جان بستگی داره حجم حفره که گرفتید چقدر باشه من یه جا زدن که حجم حفره به اندازه یک اتاق سه در پنج میشد البته درست یادم نیست ,و فلز تو سمت جنوب غربی اتاق میگرفت ,بعد حفاری نیمه تمام و بارندگیها اتاق ریزش کرد ,( البته این باعث خوشحالی من شد چون دیدم درست گرفتم ) ومتاسفانه به دلایلی دیگه سراقش نرفتم تا این که صاحب سند گفته بود یک دیگ تو ساروج هست, الله و اعلم . باز هم نظر اساتید درستتر هست.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 7:11pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
tehrani39111355 نوشته است: با سلام خدمت دوستان اگه جایی حجم حفره بیشتر از حجم فلز وعمقش کمتر از عمق فلزباشه ،نشونه ی جنس در داخل اتاقک یا پلمپه؟ نکته ی دیگر اینکه: فرکانس جدید نقره 1633 برای من حجم نداره وفقط روی نقطه قیچی میکنه .یعنی هاله ی مغناطیس را رد میکنه؟ سپاسگزارم استاد تهراني عزيز اگه حجم حفره زياد تر از حجم هاي ديگه باشه نشان دهنده وجود بار پلمپ شده در داخل يه محوظه بسته ديگه هستش.يكي از نكات درست بودن محل اينكه عمق حفره يا كمتر و يا برابر با عمق بار باشه. در مورد فركانس ها هم بايد بگم فركانس ها براي افراد مختلف با تفكرات مختلف فرق داره و اگه براي شما فقط روي نقطه جواب ميده مي تونيد ازش استفاده كنيد چون بهتر جواب ميده.موفق باشيد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 7:26pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سپاس دوستان عزیز
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 11:47pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
Kani نوشته است: در مورد حجم میخوام مطلبی عرض کنم که شاید مفید واقع شود هنگامی که امواج فرکانسی به فلز برخورد میکنند ؛ بصورت پخش شده از هر درز و سوراخی در خاک و در اطراف فلز که پیدا بشه برگشت داده میشوند تا به سطح برسند.
خوب خاک مناطق همه جا مثل هم نیست و حجم به نحوه قرارگیری خاک ؛ نوع خاک(بکر؛ همراه با سنگریزه؛ همراه با قلوه سنگ؛ شفته و غیره) و سفت بودن خاک داره و همین باعث میشه نقطه زنی ردیاب با چالش روبرو بشه.
تصور کنید در نقطه آلفا جنس وجود دارد و این نقطه یه هواکش داره که از چند متری نقطه آلفا و در سطح بیرون میاد. امواج فرکانسی به جنس برخورد میکنند. این امواج برگشتی هم از اون ناحیه و هم از ناحیه هواکش به سطح زمین برمیگردن.
اما قدرت امواج برگشتی به علت شکست کمتر از ناحیه هواکش بسیار بیشتره و ردیاب هم چون امواج پرقدرت تر رو میگیره طبیعتا روی نقطه دوم که هواکش بیرون میاد قیچی میکنه و ما با نقطه اصلی فاصله داریم. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم کانی جان تو موقعیت اینجوری که ردیاب داره هواکشو میزنه راهکار چیه چطور میشه متوجه شد که ما خود نقطه را زدیم یا هواکشو ? یا این که چطوری متوجه بشیم که بار دارای هواکش هست? حمزه جان اگه شما هم لطف کنید این سوال جواب بدین بسیار ممنون شما میشم
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:00am |
|
|
Kani
استادیار
|
این مورد مشکله و البته همه جا هم چنین هواکشی نداره. کلی عرض کردم که حجم به این عوامل بستگی داره که چند در چند در میاد و نمیشه بطور قطع رو حجم حساب باز کرد. حجم محدوده یا فضایی است که امواج برگشتی از فلز از اون محدوده به سطح میرسند.
در حال حاضر روال این است که از نقطه اول گرفته شده به سمت جنوب یا جنوب غربی حرکت کنیم و نقطه دوم را بگیریم که سنس ضعیفتری هم دارد. این نقطه نقطه اصلیست.
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:30am |
|
|
|