نویسنده |
پیغام |
sulduz
کاربر حرفه ای
|
بررسی_جرم_حفاری_و_کاوش_غیر_مجاز
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 2:12am |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
جناب سولدوز عزیز داری این کتاب فلزیابهای الکترونیکی رو ؟ دمت گرم اگه پیداش کنی
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
دوشنبه 28 اردیبهشت1393 - 2:27am |
|
|
fox13
|
سلام دوستان کسی کامل کتاب میراث زرین نداره اینی که دوستان گذاشتن پکیج نشانه های کهن که میگن همان میراث زرینه درسته که میراث زرین ازروی نشانه کهن نوشته شده ولی مطالب ان خیلی بیشترنشانه های کهن فقط خلاصه ای ازمیراث زرینه
|
دوشنبه 29 اردیبهشت1393 - 8:48am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
سومر نوشته است: جناب سولدوز عزیز داری این کتاب فلزیابهای الکترونیکی رو ؟ دمت گرم اگه پیداش کنی book metal detector
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:11am |
|
|
سومر
کاربر حرفه ای
|
سولدوز عزیز دمت گرم .واقعا زحمت کشیدی . سپاس فراوان
قال رسولُ اللّه : كادَ الفَقرُ أن يَكونَ كُفرا (نزديك است كه فقر، به كفر انجامد )
|
سه شنبه 29 اردیبهشت1393 - 1:52am |
|
|
amir101
|
سلام جناب سلدوز داداش نمیخوای جواب ما رابدی که اصلا کتاب گنج باستان 2 را داری یا نه اگر این کتاب را داری برای دانلود بزار ما هم استفاده کنیم بد جوری گیریم داداش
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 9:04pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
amir101 نوشته است: درود جناب sulduz شما که بزرگواری می فرمایید کتابهای دیگر را آپ می کنید کتاب گنج باستان 2 را بگذارید تا ما هم بهره مند بشیم .من چند بار درخواست کردم کسی جواب بنده را نداد .در قسمتهای دیگه هم لینکش موجود هست ولی file not found و لینکش خرابه در ضمن کلید اسرار هم تا صفحه 162 هست اگه بقیه این کتاب را هم دارید برای دانلود به ما هم بدهید اگر بزرگواری بفرمایید و این دو کتاب را هم بگذارید برا ی دانلود سپاسگذارمیشم. amir101 نوشته است: سلام جناب سلدوز داداش نمیخوای جواب ما رابدی که اصلا کتاب گنج باستان 2 را داری یا نه اگر این کتاب را داری برای دانلود بزار ما هم استفاده کنیم بد جوری گیریم داداش سلام جناب امیرجان شرمنده گنج باستان 2 را ندارم و کید اسرار هم همون 162صفحه را دارم بازم اگه دستم اومد میزارم
|
سه شنبه 30 اردیبهشت1393 - 10:30pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
sulduz نوشته است: ممنون حمید اقا لطف دارین ادامه خواهد داشت 100 درصد. البته اگه عمری باقی باشه هرکی که من بهشون زحمت دادم حلال کنه خلاصه خوبی بدی هرچی حلال کنید منه حقیر را ان شا الله سایه تون همیشه رو سر ما باشه . این حرفا چیه سولدوز جان . دلم گرفت خداییش
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 6:44pm |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
مجموعه مقالات باستانی وتاریخی نوشته شادروان عادل ارشادی فرد
|
جمعه 1 خرداد1393 - 12:46am |
|
|
sulduz
کاربر حرفه ای
|
مجموعه مقالات باستانی وتاریخی نوشته شادروان عادل ارشادی فرد
|
جمعه 1 خرداد1393 - 12:56am |
|
|
|