رش ایجاد حرارت بلا تاحد ذوب کردن اجسام
منبع:
http://a_gsz.rozblog.com/post/49طرز ساخت ترمایت ( مواد مذاب صنعتی)
نام رایج این ماده ترمایت است که از آن به سوخت جهنمی یاد می شود.
حالا دلیل این نام چی هست عرض میکنم:در اثر یه سری واکنش ها جناب آقای ترمایت در حدود 4000 (چهار هزار)درجه سانتی گراد دما ی پیرامون خودشو بالا می برد و سبب ذوب هر چی که هست و نیست میشه.اینو گفتم که بدونید چه قدر می تونه دردسر ساز باشه.
خب روش ساخت اون به صورت زیره(خیلی مراقب باشین از ما گفتن....) :
به نسبت3 به 8 پودر آلومینیم و پودر اکسید آهن(زنگ آهن) رو باهم مخلوط کنید.یعنی سه پیمانه پودر آلومینیم وهشت پیمانه پودر زنگ آهن.برای تهیه زنگ آهن چند راه دارید، برای مثال مقداری براده ی آهن(باید به طور کامل پودر شده باشه،چیزی شبیه آرد وگرنه به کار ما نمیاد)رو گیر بیارید و اون رو توی یه جای رطوبت دار مثل حموم روی یه نایلون پهن کنید تا بهد از چند روز زنگ آهن شما آماده بشه. البته اونقدر اونو تو حموم نگه دارید تا زنگ آهن شما خالص بشه وگرنه باز به کار ما نمیاد.
پودر آلومینیم هم باید مثل آرد پودر شده باشه.دقت کنید که ما به آلومینیم خالص نیاز داریم. یه وقت آلومینیم رو تو حموم نذارید همه چی خراب شه.باشه؟!
حالا با نسبت 3 به 8 که گفتم آلومینیم و زنگ آهن رو به طور کامل مخلوط کنید.در پایان باید پودر شما نارنجی رنگ بشه.یعنی رنگ اکسید آهن غالب میشه.
ترمایت برای آغاز واکنش نیاز به انرژی فعال سازی زیادی داره(انرژی فعال سازی اون انرژی ایه که برای آغاز واکنش نیاز هست).شما برای تامین این انرژی می تونید از نوار منیزیمی استفاده کنید.به این صورت که نوار رو درون اون قرار بدید و سر نوار آتش بزنید و ....... .
حالا میتونید یه واکنش به شدت گرماده ببینید.
این ترمایت رو من به شما معرفی کردم تا تو پژوهش ها و اختراعاتتون استفداه کنین.این ماده به شدت خطرناکه و تا هنگامی که تموم نشه نمی شه اونو با هیچ چیزی خاموش کرد.یه وقت هوس نکنید تو خونه روشنش کنید.من هیچ مسئولیتی در برابر اون به عهده نمی گیرم. استفاده از این ماده فقط برای پژوهش و اختراعات مجاز می باشد.