نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان البته مهندس حمید عزیز و بقیه عزیزان جوابهای محکم و مقتدارنه ای همیشه در برابر این انتقادها داشتن و دارن. من چندین ساله که در بیشتر انجمنهای مختلف عضویت دارم و کم و بیش خدمت بیشتر دوستان بودم ولی همیشه مشکلات زیادی توی اونجا ها وجود داشت و حتی محدودیتها و تهدیدهای غیر منطقی و... بهرحال آقا حمید و بقیه با تلاش خودشون این ردیاب و چنس و توباکس و ... رو به اوج خودش رسوندن و این موارد غیر قابل انکاره . چرا تا دیروز هیچ هموطنی نمیتونست یک طرح ایده آل ارائه بده ؟ چرا حالا که این انجمن این کار رو کرده بقیه میخوان موضعگیری بکنن و... به جای این کارها بهتره همن مخالفان هم همچین طرحهایی ارائه بدن و بیارن برای مقایسه و بذارن افراد بیطرف قضاوت کنن. اینجا همه آزادند در چهرچوب اخلاق و قانون فعالیت کنن و همیشه باهمه با نرمی و معقول رفتار شده ولی من اخیرا توی یکی از انجمنهای همسایه به صرف دادن پیشنهاد برای تشکیل فروشگاه کاربران با کلی انتقاد و حرف و حدیث مدیراش مواجه شدم و همون روز هم پست مدیریت بنده رو لغو کردن و ... بهرحال بهتره به جای این مسائل بیخودی همگی دست به دست هم بدیم تا همیشه بهترین باشیم. ببخشید اگه اطاله کلام شد. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 8:56am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
خداقوت خدمت دوستان،درسته مدت کمیه در این انجمن باصفا حضور دارم وباهاش انس گرفتم...،که از اساتید ودوستان گلی مزین شده ،ولی نسبت بهش همانند دیگران تعصب دارم...وبعد از خوندن اون مطلب ...نسبت به استاد حمید عزیز خیلی تاسف خورده وبشدت نارحت شده بودم وگویا در پست قبلیم در حمایت از استاد حمید نتونستم خوب مطلبم رو بیان کنم،...چند ساعت طول کشید تا پست قبلیم رو تایپ کنم...بطوریکه استاد حمید ودوستان پست جدید زده بودند وبنده اطلاع از آنان نداشتم...و با قرار گرفتنش بعد از پست ایشان ...؛وخوندن پست استاد...وازموقعیت و مقایسه پستم با استاد حمید،خودم احساس وبرداشت کردم انگار ،نکنه خدای ناکرده،سوء تفاهمی شکل گرفته باشه،وشرمنده اساتید بشم ...!ومیدونم که دوستان درک عمیق و والایی دارند...باتشکر،موفق باشید
|
پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 12:11am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
به اطلاع دوستان برسونم اون قسمتی از کار فلزیاب چنس برای فروشگاه که به عهده بنده بوده بطور کامل به انجام رسیده و اطلاعات نهایی در اختیار آقا مجتبی قرار گرفته. باقی کار دیگه زحمت آقا مجتبی هست و باید ببینیم دستگاه نهایی کی حاضر میشه. پیشاپیش از صبر و شکیبایی همه عزیزان سپاسگزاریم. خدمت دوستانی هم که بارها درخواست اطلاعات کاری این فلزیاب رو داشتن عرض کنم که اولا مختصات فنی کار تقریبا مشابه مدار اصلی چنس هست که طی ماههای گذشته داخل انجمن کار شده و بازدهیش مشخص شده. در ثانی اون تفاوتهای جزئی در برد یا ثبات یا مسائل ظاهری دیگه فقط پس از پایان ساخت نهایی دستگاه توسط آقا مجتبی مشخص میشه که ایشالا به موقع خودش بصورت دقیق تر اعلام خواهد شد.
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 1:32pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
خوب یه خسته نباشید به شما حمید اقای گل که اون قسمت که مربوط به شما میشد رو تموم کردید و اقا مجتبی مونده که سرافراز کنه مارو.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 6:30pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید خسته نباشی برادر انشالاه سلامت و موفق باشی ؟ منتظره آقا مجتبی هستیم کی آماده میکنه چنس رو خسته نباشید مهندس جان مشخصات قبلی چنس کجاست ممنون راهنمایی کنید
|
پنج شنبه 1 خرداد1393 - 10:28pm |
|
|
یاسر
|
حمید نوشته است: به اطلاع دوستان برسونم اون قسمتی از کار فلزیاب چنس برای فروشگاه که به عهده بنده بوده بطور کامل به انجام رسیده و اطلاعات نهایی در اختیار آقا مجتبی قرار گرفته. باقی کار دیگه زحمت آقا مجتبی هست و باید ببینیم دستگاه نهایی کی حاضر میشه. پیشاپیش از صبر و شکیبایی همه عزیزان سپاسگزاریم. خدمت دوستانی هم که بارها درخواست اطلاعات کاری این فلزیاب رو داشتن عرض کنم که اولا مختصات فنی کار تقریبا مشابه مدار اصلی چنس هست که طی ماههای گذشته داخل انجمن کار شده و بازدهیش مشخص شده. در ثانی اون تفاوتهای جزئی در برد یا ثبات یا مسائل ظاهری دیگه فقط پس از پایان ساخت نهایی دستگاه توسط آقا مجتبی مشخص میشه که ایشالا به موقع خودش بصورت دقیق تر اعلام خواهد شد. با سلام به همه دوستان من دیگه چیزی ندارم بگم چون تمامی دوستان نظراتشون را گفتن و ما روشن شدیم . در هر صورت من در پست قبلی معذرت خواهی کردم . دیگه ادامه نمیدم که تاپیک به انحراف نره !!!!!!!!!!!! اگه جناب حمید خان لصف کنن و همین جا مشخصات کاربردیش یا فنی را قرار بدن تا قبلش تصمیم بگیریم خوبه البته گفتین که قبلا گفته شده ولی همین جا لطف برفمایید و از نو مشخصات را تکرار کنید خوبه . که نهایت عمقی که میزنه با چه فلزی و به چه اندازه ای و ثباتش چقدره . نوع لوپ و غیره ممنون
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:43am |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام اقا حمید جان خسته نباشی مهنس جان اقا مجتبی ما رو هم فراموش نکن داداش
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 9:14pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
دوستان عزیز بنده دیروز رفته بودم جهت خرید قطعات مرغوب این دستگاه چنس حدود دومیلیون هزینه شد برای 6 دستگاه البته ی کلاف سیم مخصوص کویل هم خریدم که هشتصد هزار تومان شد متری سه هزار تومان اونم فقط برای سه دستگاه کافیه . منظورم اینه هزینه قطعات این دستگاه خیلی بالاست اگه میخواین یه چیز بدرد بخوری دربیاد . بنده که ساخت این دستگاه رو بعهده گرفتم و بزودی درستش میکنم و عکس و فیلم میگیرم و داخل این انجمن میذارم .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:00pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشی آقا مجتبی. دوستان بیصبرانه منتظر هستن!
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:17pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
ممنونم مجتبی جان خدا قوت .همونطور که قبلا هم گفته شد باید از بهترین قطعات استفاده بشه که خدارو شکر داره به همین شکل هم انجام میشه ما هم منتظر تست این دستگاه هستیم که انشالله نتیجه تستها و ازمایشات به دید عموم گذاشته میشه
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
پنج شنبه 8 خرداد1393 - 4:03pm |
|
|
|