انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:06pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 305 , 306 , 307 , 308 , 309 , 310 , 311 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed نوشته است:
ممنون یخورده نویز دارم

بیشتر توضیح بده

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 31 اردیبهشت1393 - 12:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
درود
کوروش جان پیش ازاین یدونه دیگه مدارساخته بودم که باهمون لوپ روگارد24بخوبی کارمیکردالعان که مداروباقطعات مرغوب ودقت بالا مونتاژکردم عددگاردم باهمون لوپ رفته رو28وبخاطرنویزی که دارم مجبورم گاردورو30 بزارم رو28 سروصداداره البته بدون لوپ خط سنسم یدونه پره و10دقیقه دستگاهوروشن گذاشتم بدون هیچ نویزی کارمیکرد!عمقش خوبه توخونه که اصلا نتونستم تست کنم هرطرف میچرخی سنس داری.

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 7:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید سلام و آرزوی کامرانی و بهروزی
مهندس جان چند صفحه قبل فرمودید که این هفته آخرین جزئیات و نکات مدار چنس رو اعلام میکنید .
خواستم یادآوری کنم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 12:41pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار عزیز در واقع منظور هفته آینده بود! نکته جدیدی هم در خصوص مدار وجود نداره. فقط یک سری جزئیاتی که در انجمن مطرح کردیم رو میخوام در همون فایل جمع آوری کنم که ایشالا دوستان جدید دیگه مشکلی برای ساخت نداشته باشن. نگران نباشین حرفی که میزنم یعنی در پی انجامش هستم. ;;) :D

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

باسلام,وآرزوی سلامتی دوستان عزیز،این هم تصویر داخل باکس چنس بنده،که با دشواری پیوستش کردم...انشا...عکس لوپ وکامل رو در فرصتی دیگر قرار میدهم...

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 6:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام حميد جان
من بالاخره دو تا از اين مدار چنس سرهم كردم وبزودي عكسش رو ميزارم
اين نويز لعنتي ديگه اعصاب واسم نزاشته X( البته روي روشههاي حذف نويز يكمي كار كردم ولي زياد رضايت بخش نيست
بايد يك فكر اساسي براش بكنيم
فكر ميكنم بايد دوباره از صفر روي مدار كار بشه وتمامي نكات لازم براي حذف نويز رعايت بشه
حيف كه اينهمه وقتم رو روي اين مدار گذاشتم
مهندس حميد عزيز لطفا دوباره براي مدار PCB بزنين و جاي پايه هاي السيدي در لبه باشه تا در فيبر جديد براي اتصال السيدي به مدار از پينهاي Lشكل استفاده بشه واز سيم فلت استفاده نشه
و يك مدار كوچك براي شستي ها باشه كه باز با اين پينهاي L شكل به مدار اصلي عمود شه
خلاصه يك كار شيك كه فردا بگيم يادگاري مهندس حميد عزيزه ;)
شبيه همين مداري كه دوستمون گذاشتند شيك و با كلاس :D
download/file.php?id=13488&t=1
نويز مدار اصلا مورد پسند من نبود يعني با اين همه نويز بعيد ميدونم كسي بتونه باهاش چيزي از زمين در بياره خلاصه خرج چند مدار موند رودستم ومجبورم روي مدار كار كنم تا بهينه بشه
اون هم در اين تنگنا كه فصل كار هست :((
اين هم يك فايل براي حذف نويز با AVRاميدوارم مفيد باشه وكمكي بكنه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 1 خرداد1393 - 8:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام
منم بالاخره پس از کلی خرج و مکافات درستش کردم. الان یک سکه 1 یورو ای رو درفاصله 28 سانت میزنه.. ویک فیبر مسی 4در4 رو در 35 میزنه. اندازه لوپم 24 سانته با سیم 0.6 هست . خیابان جمهوری رو گشتم ولی سیم 1 میل اصلا نبود. لطفا اخرین تغییرات چنس رو اعلام کنید.

جمعه 2 خرداد1393 - 9:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

لطفا نظر خود را راجع به این ایده ی من بیان فرمایید .
متشکرم
برای تقویت فلزیاب چنس یا مدارات مشابه ما بیایم یک فیبر دیگه فقط از قسمت تقویت پالس بسازیم و سیگنال را از مدار اصلی بگیریم و بدیمش به این طبقه ی دوم ، و این مدار فقط نقش ارسال پالس را داشته باشه و در حالت گیرندگی نقشی نداشته باشه . در حالت گیرندگی فقط مدار اصلی نقش داشته باشه .
فرض کنید ما مدار اصلیمون داره کار میکنه و یک لوپ 50 داره حالا ما میایم یک مدار کمکی از طبقه ی آخر میسازیم ( با یک تغذیه ی مناسب ) و یک لوپ 40 هم براش درست میکنیم و این لوپ 40 رو داخل لوپ 50 میگذاریم و به برد کمکی وصلش میکنیم حالا این دوتا لوپ در حالت ارسال پالس باهم همزمان کار میکنند و در حالت گیرندگی، مدار کمکی نقشی نخواهد داشت .
این سیم پیچها میتونند چیدمان مختلفی هم داشته باشند . میکروی ما به هر دو برد سیگنال واحد ارسال میکنه و فقط از لوپ اصلی بازخورد رو میگیره .
من فکر میکنم نمیشه از یک لوپ نتیجه برد بالا داشت . وباید دویا چند سیمپیچ در حالت ارسال داشته باشیم .
دوستان من فکر میکنم راز لورنز همین مطلبه که عرض کردم .
به شکل توجه فرمایید.
دوستانی که قطعات لازمه ولوپهای مختلف رو دارند لطفا این روش رو تست فرمایند.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

جمعه 2 خرداد1393 - 12:43pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

به این میگن ایده
من تلفیق دو لوپ (سیم پیچ) رو در یه مدار خارجی دیده ام اما به یه صورت دیگه بود و به نظر فقط برای فلز با ارزش سنس داشت.
امیدوارم دنبال کردن چنین ایده ای به موفقیت قابل توجهی برسه.
ممنون از شما آقای هوشیار

جمعه 2 خرداد1393 - 12:48pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار عزیز در برخی سیستمهای پالسی مساله دو لوپ بصورت فرستنده و گیرنده وجود داره. اما این مساله از حیث برد نتیجه چندان بهتری بدست نمیده! از این گذشته مدار چنس برای پیاده سازی چنین سیستمی یکی از دشوارترین مدارهاست! شما بهتره این کار رو روی مدارات ساده تر دیگه ای در نظر بگیرین تا شانس به جواب رسیدن بیشتر باشه. وگرنه در چنس بدلیل لزوم لوپ با کیفیت و حساسیت بالای مدار به جزئیات ؛ احتمال جواب گرفتن از هر تغییر عمده ای ضعیف هست و بنظر من دلیلی هم برای تغییر وجود نداره چون وضعیت مدار لااقل از حیث برد واقعا مناسبه.
اون چیزی که شما به عنوان راز لورنز مطرح کردین آیا اصلا میدونین چقدر تفاوت وجود داره؟! الان برای سکه ما به برد 50 سانت رسیدیم که دوستان هم تایید کردن! خب آیا لورنز میتونه سکه رو بیشتر از 55 سانت بنا به ادعای خودش بزنه؟ این تفاوت اگر باشه که خیلی کمتر از اون چیزی هست که در کاوش و عمقزنی چندان تاثیرگذار باشه چه برسه که بخواد بعنوان راز مطرح بشه! بهرحال من هنوز معتقدم لوپهای بهتری میشه ساخت و نتیجه کمی بهتر از این میشه.

جمعه 2 خرداد1393 - 1:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 305 , 306 , 307 , 308 , 309 , 310 , 311 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mirhossein , Qazwsxedc و 532 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure