انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 6 اسفند1403 - 5:36am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 206 , 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gladyator_089 نوشته است:
سلام دوستان :x این همون اسکن قبلی منه آیا چیزی متوجه میشین؟

گلادیاتور عزیز آیا دیواره چاه از سنگ ساخته شده یا خاک معمولی هست

جمعه 2 خرداد1393 - 3:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
جعفر جان مراجعه کن به اقای کاوشگر و کانی

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 2 خرداد1393 - 5:41pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان میکروی بدون نوع A رو کدوم فروشگاه اینتارنتی داره برای این مدار ؟

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 2 خرداد1393 - 7:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام اسدف جان پایا داره من چند روز پیش خریدم ازش و رو مدارم انداختم خوب جواب داد

جمعه 2 خرداد1393 - 7:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان ببخشيد چند روزيست كه واقعا درگيرم و نميرسم بزودي اگه خدا بخاد حجم كارا كم ميشه و سرم آزاد ميشه كار فيلم آموزشي متاسفانه كند پيش ميره ولي تا جاهاي قابل ملاحظه اي پيش رفته نميدونم كي تموم ميشه ولي انشاالله به زودي . در مورد مساله بالا پايين رفتن اعداد h,l دوستان از چندين مورد ميتونه باشه
1. عدم ثبات دستگاه و تغير فركانس بين فرستنده و گيرنده كه در طراحي جديد مشكل اونم به كل حل ميشه انشاالله كه اونم در فيلم آموزشي موجود و مورد بحث قرار گرفته
2. خيس و نم بودن محل اسكن
3. كاشتن نامنظم پراپ ها كه خيلي مهمه و بايد به يك اندازه تو زمين فرو برن 20 سانت و يا 22 سانت بصورت دقيق و مساوي كه بهتره يك شي مهار رو در اين پراپ ها قرار بديم
زمان پراپزني و مكان پراپ زني مهمه مثلا در جاهاي پوشيده از چمن و گياه در شب و بخصوص طرفهاي صبح چون كاملا خيس ميشن عملا در اختلاف مقاومت بين دو نقطه تاثير خواهد گذاشت و در مكان هاي كوهپايه اي پراپ زني رو به شكل افقي بزنيد
4. اطمينان از بدونه نويز بودن دستگاه كه اگه بدونه اتصال پراپ به دستگاه و ثابت موندن عدد كنار مربع با مدت زمان زياد ميشه فهميد دستگاه سالم و بدونه نويزه

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

شنبه 2 خرداد1393 - 12:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gladyator_089 نوشته است:
آره مهندس حمید شما راس میگین اما اینجا به نظر من تجربیات متاسفانه به همه انتقال داده نمیشه منظورم هم دقیقا این تاپیکه، دوستانی که با این سیستم مشکل دارن خوب متوجه میشن من چی میگم چون راه اندازی این دستگاه واقعا مشکل هست اپراتوریش مشکلتر از اون اما من با کمک دوستان دستگاه رو راه انداختم اما تو اپراتوریش واقعا موندم کسی هم که ............ :((
جناب کیهان اینم خدمت شما

دوست من گلادياتور موندم چرا از اپراتوري دستگاه غول ساختين با يكي دو بار تمرين همه چي گير آدم مياد كه ولا اپراتوريش كاري نداره واقعا هرچي كه تاحالا بوده گفته شده ولي بعد اينهمه مدت باز دوستان ميان و تازه از روش پراپ زني اين و اون ميپرسن چند تصويري از اسكن هام رو گذاشتم به غير تونل يه اسكن آخري رو هم گذاشتم موقع حفاري دقيق به چيزي رسيديم كه در اسكن بود كافيه از تجارب استفاده كننين مشكل حله عزيز

شنبه 2 خرداد1393 - 12:27am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام به استاد حمید و دوستان گرامی
من تو اعداد L&H همچنان تغییر عدد دارم حتی ای سی میکرو و ای سی 4 و تمام خازنهای الکترولیت رو هم عوضکردم ولی بازم تغییر عدد دارم یعنی کم کم اعداد بالا میرن تا 20 تا عدد حدودا و رو همون میمونن مثلا اگه در لحضه استارت دستگاه و در مود تست اعداد L&H روی 200 هستند بعد از حدود نیم ساعت کار کرد بدون پراپ میشن 220 و همونجا باقی میمونن حتی اگه یک ساعت هم روشن باشه رو همون 220 میمونن
حالا از دوستانی که این دستگاه رو ساختن خواهش میکنم که این ازمایش رو انجام بدن ببینن مال اونا هم اینجوریه یا نه؟
بدون پراپ دستگاه رو روشن کنید و اونو در حالت تست قرار بدین و ببیننین که اعداد L&H چه مقدار هستند و بعد در همون حالت بزارین کار کنه نیم ساعت و بعد ببینین اعداد بالا میرن یا ثابتن ؟ نتیجه رو اعلام کنید :x @};- :x @};-
دعاتون میکنم ممنون از همگی :YMPRAY: :YMPRAY: :YMPRAY:

عزيز من اعداد h,lمهم نيستن چند باشن مهم عدد اختلافه بينشونه كه كنار مربع روبروشونه اون اگه ثابت باشه نشون ميده دستگاه بي نقصه وقتي دستگاهمو روشن ميكنمثابته و تغير عدد ندارم و بيشتر از يه ساعت هم همون بود

شنبه 2 خرداد1393 - 12:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
archilO نوشته است:
ارتین عزیز
او عدد که شما گفتین ثابته اما وقتی تو زمین میکارم عدد دم به دم فرق میکنه و ادم نمیدونه کودوم رو برا اون نقطه ثبت کنه

برای من هم همینطوره , ولی اگه چند ثانیه صبر کنی , عدد کنار اون مربع تو یه رنجی مشخصی کم و زیاد میشه مثلا بین 20 یه دفعه میشه 21 بعدش میشه 22 و ... ولی بعد چند ثانیه میاد روی 20 و 21 بازی میکنه , بنظرم بازی کردن عدد تا یک شماره اشکالی نداره , البته این نظر هم ممکنه اشتباه باشه , تا اقای kaniii و یا اقای کاوشگر نظرشون بیان نظراتشون رو بگن , موفق باشی

نبايد اينجوري باشه فركانس دسگاهتونو چك كنيد و به اندازه فرو رفتن مساوي هر چهار پراپ دقت كنيد سعي كنيد 20 يا 22 سانت از پراپ ها رو كه ميكاريد بقيه قسمت پراپ ها رو كاملا عايق كنيد و در آخر وضعيت كليد سلكتور 5 حالته رو تغير بدين روي 2 يا 3 يا 4 و نهايتا 5 كه هر سري محدود تر ميشه ممكنه از خاك منطقه مورد اسكن شما هم باشه

شنبه 2 خرداد1393 - 12:42am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ارتین نوشته است:
archilO نوشته است:
اساتید وبچه ها اگه پراپها رو بجای 20 سانت بیشتر بکاریم مشکلی هست ?

دوست عزیز تا اونجایکه میدونم فاصله استاندار جفت پراپ کنار هم 50 سانته و پراپ های متحرک هم فاصله شون با پراپ های ثابت از 50 سانت شروع میشه و برای نقطه بعدی در همون ستون 50 سانت , 50 سانت فاصله اضافه میشه , یعنی نقطه اول که فاصله پراپ متحرک با ثابت 50 سانت بود نقطه بعدی فاصله پراپ ثابت با متحرک میشه 1 متر , موفق باشی

دوست من آرتين در واقع فاصله استانداردي وجود نداره ميتونه اين فاصله 50 سانت يا 1 متر يا 2 متر و يا بيشتر باشه در واقع ربط به تصويري داره كه ما ميخوايم هرچه فاصله پراپ ها دورتر باشه تصوير ناواضحي خواهيم داشت و هر چه فاصله پراپ ها نزديكتر باشن تصوير واضحتري خواهيم داشت

شنبه 2 خرداد1393 - 12:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jafar نوشته است:
سلام دوستان به همتون خسته نباشید میگم . چندتا سوال داشتم اول میخاستم بدونم کار با زمین شناسی که درست کردین چقدر زمان میبره که حرفه ای بشیم و بتونم یاد بگیرم اسکن بگیرم . دوم اینکه آیا از دوستان کسی هست که بتونه برای من درستش کنه و چقدر برای من هزینه داره. و دوستانی که درست کردین و از کارکردش هم آیا راضی هستین ? و جدای اختلاف قیمتی که با نمونه های خارجی داره آیا کارکردش آسان و ثبات داره منظورم اینه اگه یک جا را چند بار اسکن کنیم همیشه یک تصویر داریم یا چند تا تصویر مختلف میده?

دوست من سوالاتتون يك جواب دارن اونم اينكه از اول تاپيك تمام صفحات رو بخون :D

شنبه 2 خرداد1393 - 12:52am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 206 , 207 , 208 , 209 , 210 , 211 , 212 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 53 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure