انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:09pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 307 , 308 , 309 , 310 , 311 , 312 , 313 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ناصر جان خوشحالم که بلاخره دست از سر این رگولاتور برداشتین همین tl12000 پدر مو در اورد سرطان داره همه چیز درسته با ایسی lm331 بوق یکسره داره با ka331 بوقش کلا قطع میشه با چرخاندن ولوم هم هیچ صدایی نداره یعنی لال میشه :D مرگ بر tl12000 :))
چنس رو یه تغییری توش دادم ببینم چی میشه اگه خوب بود اعلام میکنم :-*

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 2 خرداد1393 - 9:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
سلام دوستان
به نظر من چنس از لحاض عمق زني خوبه فقط مسئله نويز هست كه اون هم با لوپ خوب حل ميشه ديگه چي ميخواين پس بسازينش نكنه دوست دارين با ولوم مولتب ترن 12 رگولاتور يك ساعت ور برين كه خودتون مختارين :D
از 12 رگولاتور يكمي عمقش كمه كه به حساب نمياد فقط اگه بخواهيم نويز مدار رو بكلي ازبين ببريم بايد شاسي مدار مثبت باشه :D ;)
فقط در مورد بهترين لوپ براي مدار بنويسين من الان با كابل شبكه 1در 1 متري نزديك 3 متر جواب ميگيرمالبته واسه سيني 50 سانت
در ضمن دوستان اين فايل رو پروگرم كنند بهتره
حتما مقاومت موازي با لوپ رو 680 اهم بزنين در غير اينصورت نويز زياد خواهيد داشت

با لوپ دوطرفه بساز خوب هستش مشکلی نداره ولی با لوپ معمولی بدرد نمیخوره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

جمعه 2 خرداد1393 - 9:14pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

asadof نوشته است:
ناصر جان خوشحالم که بلاخره دست از سر این رگولاتور برداشتین همین tl12000 پدر مو در اورد سرطان داره همه چیز درسته با ایسی lm331 بوق یکسره داره با ka331 بوقش کلا قطع میشه با چرخاندن ولوم هم هیچ صدایی نداره یعنی لال میشه :D مرگ بر tl12000 :))
چنس رو یه تغییری توش دادم ببینم چی میشه اگه خوب بود اعلام میکنم :-*

آقای اسدف با تمام احترامی که براتون قائلم اما متاسفانه شما دارید ذهنیت منفی نادرست القا می کنید.
برای گفته ام دلیل دارم
یه نسخه از تی ال 12000 پیش بنده امانت هست و با تستهای مکرری که ازش گرفتم چه تو خونه چه تو بیابون
ثباتش بسیار عالی بوده و سنس و جوابدهیش به فلز بسیار عالیه
با لوپ 60
بردی که تو هوا بهش رسیدم فیبر مسی 10 در 15 رو در 125 سانت سنس کرد.
سینی حدودا 28 سانتی استیل رو 175 سانت سنس کرد.

تنظیم و بالانسش هم زیاد سخت و پیچیده نیست اونطور که بچه ها ازش نالانند.

در ضمن دوست بنده هم چنس رو ساخته و تستی که ازش گرفته فیبر مسی 10 در 15 رو حدودا 100 سانت گرفته.
و اونطور که جناب ناصر هم میگن نویز نداره

حقیقتا با این پست های شما من تعجب میکنم از شما که دستی در ساخت مدارات دارید خواهشمندم اطلاعات غلط ندید.

جمعه 2 خرداد1393 - 9:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
این چنس پدرمنوامروزتودشتوبیابون درآورد X( میخاستم لهش کنم X( بردم سرزمین همش سروصداداشت تاگارد35بردمش بازروزمین بیخودجیقودادمیکردبااوصدای تومخش X( خلاصه ضدحال خوردیم بعدش رفتیم کوه نوردی :D

Be The Change You Want To See In The World

جمعه 2 خرداد1393 - 10:24pm
مدیر کل
مدیر کل

Kani جان جالبه که ظاهرا اون مدار برای همه مدیران ما ساخته و ارسال شده!!! :D بهرحال ساخت یک مدار توسط کسی که وارد بهش هست با ساخت توسط عموم دوستان خیلی فرق داره!
حالا اگر شما لطف کنین همین تستها رو در خاک هم انجام بدین میشه نتیجه گیری بهتری کرد.

جمعه 2 خرداد1393 - 10:27pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس حمید خواهشا شما دیگه از این حرفا نزنید تا بازم ذهنیت ها به این سو و اون سو نرن
اینو طبق خواهشی که داشتم در اختیارم قرار دادن و قراره چنس رو هم خودم تست کنم.

بنده از لحاظ مالی فقیرتر از اونی هستم که بخوام سفارش ساخت بدم و به محض مهیا شدن موقعیت مالی هم چنس و هم تی ال رو خواهم ساخت.
هر کدوم ویژگی خاص خود را دارند.من دلیلی بر برتری خاص یکی بر دیگری نمی بینم.
کارایی یه فلزیاب تو خاک مشخص میشه. این پست رو از این جهت دادم که چون دوستان تست هایی تو هوا داشتن یه مقایسه از این لحاظ داشته باشیم.
بازم تاکید میکنم تو خاک کارایی فلزیاب مشخص خواهد شد و منم بشدت پیگیر هستم و دوس دارم تو خاک تست بشه.
دوست بنده هم که چنس رو ساخته ایشونم تو خاک قراره تستهای خوبی ازش بگیره.
و نکته مهم دیگه که منو مجبور کرد اینجا پست بزارم این بود که بگم کیفیت ساخت و مونتاژ و کیفیت قطعات تاثیر بسزایی در جوابدهی نهایی مدار خواهد داشت.

جمعه 2 خرداد1393 - 10:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اسد جان من نگفتم 12 رگولاتور همون tl12000 خوب نيست اتفاقا خيلي مدار خوب و بدرد بخوري هست و خوب ميدونم عصاي دست خيلي ها در بيابان هست و قدرت سنسش از چنس بيشتر است منتهااون ولوم مولتي ترن وتنظيمش خوشايند نيست
چون من دوست دارم اون لحظه اي كه فلزياب رو روشن كردي در آستانه سنس قرار بگيره چنس از اين لحاظ خوبه فقط نويز داره و صداي اضافي داره
البته دارم روي مداري كار ميكنم كه هم قدرت وهم ثبات داشته باشه بدون هيچ صداي اضافي و هيچ ولومي توش نباشه
ببينيم چي پيش مياد كار ردياب رو هم كه تمام كرده ام منتها دست تنها نميتونم بسازمش براي فروش فقط دوتا درست كردم يكي واسه خودم ويكي هم واسه دوستم بنظرم كه محشره

جمعه 2 خرداد1393 - 11:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 2 خرداد1393 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پير داناي عزيز

شماره سيمي كه براي لوپتان كه عكسش رو گزاشتين چنده ؟ سيم لاكي بهتره يا سيم برق ساختمان نمره نيم؟
چند دوره؟
قدرتش چقدره؟

جمعه 2 خرداد1393 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

zinteredi نوشته است:
پير داناي عزيز

شماره سيمي كه براي لوپتان كه عكسش رو گزاشتين چنده ؟ سيم لاكي بهتره يا سيم برق ساختمان نمره نيم؟
چند دوره؟
قدرتش چقدره؟

نیمه شب دوستان عزیز بخیر،همانطور که میدانید:هرچه سایز لوپ از حدود پنجاه سانت بیشتر میشه،برد برای فلزات کوچیک کمتر وفلزات بزرگتر بیشتر میشه...مشخصات لوپ استاد حمید عزیز هستش...هجده دور،سیم لاکی یک میله!وسکه رو حدود سی وپنج سانت میزنه،!سیم برق بنظرم کیفیت مس اش خیلی پایینه...باید با توجه به گوناگونی بهترین رو تشخیص داد...!مثلا سیم با رو کش تفلون،ودر نوع مفتول ،نقره اندود مناسبه!یا سیم با روکش نخ نسوز وروکش ضخیم دو لایه،...در دونوع مفتول وافشان که خلوص مسش مطلوبه!ونوع افشان رشته سیم هاش در یک سایز معین ضخیم تر وکم تعداده!وسایز یک میل مناسبه...مطمعن باشید با جنس وساخت نامطلوب،نتیجه ای مطلوب حاصل نمیشه...با توجه به حساسیت ونقش لوپ...

شنبه 2 خرداد1393 - 1:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 307 , 308 , 309 , 310 , 311 , 312 , 313 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , Google و 578 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure