انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:01pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 308 , 309 , 310 , 311 , 312 , 313 , 314 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Kani نوشته است:
asadof نوشته است:
ناصر جان خوشحالم که بلاخره دست از سر این رگولاتور برداشتین همین tl12000 پدر مو در اورد سرطان داره همه چیز درسته با ایسی lm331 بوق یکسره داره با ka331 بوقش کلا قطع میشه با چرخاندن ولوم هم هیچ صدایی نداره یعنی لال میشه :D مرگ بر tl12000 :))
چنس رو یه تغییری توش دادم ببینم چی میشه اگه خوب بود اعلام میکنم :-*

آقای اسدف با تمام احترامی که براتون قائلم اما متاسفانه شما دارید ذهنیت منفی نادرست القا می کنید.
برای گفته ام دلیل دارم
یه نسخه از تی ال 12000 پیش بنده امانت هست و با تستهای مکرری که ازش گرفتم چه تو خونه چه تو بیابون
ثباتش بسیار عالی بوده و سنس و جوابدهیش به فلز بسیار عالیه
با لوپ 60
بردی که تو هوا بهش رسیدم فیبر مسی 10 در 15 رو در 125 سانت سنس کرد.
سینی حدودا 28 سانتی استیل رو 175 سانت سنس کرد.

تنظیم و بالانسش هم زیاد سخت و پیچیده نیست اونطور که بچه ها ازش نالانند.

در ضمن دوست بنده هم چنس رو ساخته و تستی که ازش گرفته فیبر مسی 10 در 15 رو حدودا 100 سانت گرفته.
و اونطور که جناب ناصر هم میگن نویز نداره

حقیقتا با این پست های شما من تعجب میکنم از شما که دستی در ساخت مدارات دارید خواهشمندم اطلاعات غلط ندید.

سلام جناب کانی

اگر من فیلمی از چنس آپ کردم وفیبر 15*10 رو بیشتر از 100 سانت زد چی؟؟ ;) اونوقت شما چیکار میکنی؟؟

چه کسی حاظر هستش با tl12000 با این همه استرس و خطر بیرون بره و باهاش کار کنه؟؟ از کجا معلوم بتونه فلزات با ارزش قدیمی رو سنس

کنه

مصرف مدار 12000 بسیار بالاست ، ایده آل ترین کاوش نهایتا 2 ساعت هستش و بعد از خالی کردن باطری خودشم سنس میکنه چه برسه به

زمینو سنگلاخ،

در ضمن حاظرم با هر چنسی کل بندازم اما با شرطو شروطی ;)

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 3 خرداد1393 - 7:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
سلام و خسته نباشید به همه دوستان مخصوصا مهندس حمید :ymhug: دوستان صحبت از لورنز میکنن :-\ کدوم راز طبق فرمایش مهندس حمید هیچ رازی نداره چندین ساله دستگاه میسازن و با انواع لوپها تست میکنن و با انواع سیمها و همه نکاتو اجرا میکنن که میشه لورنز :ymparty: همین چنس که مهندس عزیز بهینش کردن حتی اندی هم بعقلش نرسیده بود که با سیم افشان نتیجه بهتره ولی خب پیشنهاد مهندس بود که مثل همیشه جواب هم داد ولی کلا اگرهمه چی با دقت انجام بشه چیزی از لورنز کم نداره تازه حداقل میدونی ساخت خودته میدونی برای بهینه کردن تلاش کنی مثلا لوپ رو بهتر بپیچی و حتی سیم پیچ توروئیدی با سیم 3دهم توی نویزگیری موثره تازه میشه روی اپراتوری کارکنی تا از دستگاه استفاده صدرصدی بشه بقول یه استادی میگفت دستگاه 5درصد کارو میکنه وبقیه هنر اپراتوره که کارکرد رو به 100درصد برسونه وگرنه لورنز هم دستمون باشه یه شاهی نمیارزه من لوپ 90 پیچیدم با سیم افشان گاردم 20 هست میخام گرافیت کاری کنم و تمام موفق باشید :ymhug:

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

شنبه 3 خرداد1393 - 8:13am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
سلام دوستان
به نظر من چنس از لحاض عمق زني خوبه فقط مسئله نويز هست كه اون هم با لوپ خوب حل ميشه ديگه چي ميخواين پس بسازينش نكنه دوست دارين با ولوم مولتب ترن 12 رگولاتور يك ساعت ور برين كه خودتون مختارين :D
از 12 رگولاتور يكمي عمقش كمه كه به حساب نمياد فقط اگه بخواهيم نويز مدار رو بكلي ازبين ببريم بايد شاسي مدار مثبت باشه :D ;)
فقط در مورد بهترين لوپ براي مدار بنويسين من الان با كابل شبكه 1در 1 متري نزديك 3 متر جواب ميگيرمالبته واسه سيني 50 سانت
در ضمن دوستان اين فايل رو پروگرم كنند بهتره
حتما مقاومت موازي با لوپ رو 680 اهم بزنين در غير اينصورت نويز زياد خواهيد داشت

سلام دوستان
ناصر جان خسته نباشی داداش
راستی میشه لطفا مشخصات کامل لوپ 1*1 رو اعلام کنی؟
نوع سیم-متراژ - مقاومت- ظرفیت و ...
ضمنا این 3 متری که گفتین رو هواست یا توی خاک؟
موفق باشی
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 3 خرداد1393 - 8:26am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

کوروش جان ما خیلی هم خوشحال می شیم شما فیلمی مناسب از این تست بگیرید
در ضمن یادم رفت بگم دوستمون که چنس رو تست کرده با لوپ 36 فیبر 10 در 15 رو حدودای 100 سانت گرفته بود.

شنبه 3 خرداد1393 - 9:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
بله کوروش جان اماتست درزمین شرطه اون دوستانی که میگن سینی به ابعادفلان فلان درعمق فلان فلان برن توخاک تست کنن که خودم دیروز تست کردم همش بوغ الکی روزمین داشت مدارمم هیچ مشکلی نداره روهواخوبه وقتی لوپوازش جدامیکنم زمان زیادی حتی کوچکترین نویز ندارم اما جنگ اعصاب ازوقتی شروع میشه که لوپووصل کنی بایدهر20ثانیه zeroبزنی.
آخرش یه مداربدردبخورپیدانشدما1.5زیرخاک بدون دردسرجواب بگیریم :(

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 3 خرداد1393 - 10:35am
مدیر سایت
مدیر سایت

MA-123 نوشته است:
سلام دوستان

با سلام
دوست من هدف شما از این تصویر چیه ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 3 خرداد1393 - 10:43am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Kani نوشته است:
asadof نوشته است:
ناصر جان خوشحالم که بلاخره دست از سر این رگولاتور برداشتین همین tl12000 پدر مو در اورد سرطان داره همه چیز درسته با ایسی lm331 بوق یکسره داره با ka331 بوقش کلا قطع میشه با چرخاندن ولوم هم هیچ صدایی نداره یعنی لال میشه :D مرگ بر tl12000 :))
چنس رو یه تغییری توش دادم ببینم چی میشه اگه خوب بود اعلام میکنم :-*

آقای اسدف با تمام احترامی که براتون قائلم اما متاسفانه شما دارید ذهنیت منفی نادرست القا می کنید.
برای گفته ام دلیل دارم
یه نسخه از تی ال 12000 پیش بنده امانت هست و با تستهای مکرری که ازش گرفتم چه تو خونه چه تو بیابون
ثباتش بسیار عالی بوده و سنس و جوابدهیش به فلز بسیار عالیه
با لوپ 60
بردی که تو هوا بهش رسیدم فیبر مسی 10 در 15 رو در 125 سانت سنس کرد.
سینی حدودا 28 سانتی استیل رو 175 سانت سنس کرد.

تنظیم و بالانسش هم زیاد سخت و پیچیده نیست اونطور که بچه ها ازش نالانند.

در ضمن دوست بنده هم چنس رو ساخته و تستی که ازش گرفته فیبر مسی 10 در 15 رو حدودا 100 سانت گرفته.
و اونطور که جناب ناصر هم میگن نویز نداره

حقیقتا با این پست های شما من تعجب میکنم از شما که دستی در ساخت مدارات دارید خواهشمندم اطلاعات غلط ندید.

والا دوست عزیز مدار من هنوز سنس نداره تا نظری در مورد نفوذ و بردش بدم با اینکه من تمام قطعات رو دونه دونه تست کردم جا زدم و مدار رو کامل بررسی کردم باز مشکل داره با هر ایسی هم یه جواب میده خیلی عجیبه کاش یکی از دوستان که مدارش کار میکنه یه عکس میذاشت در ضمن عزیز من اگه مدار خوب باشه هرکسی هم ذهنیت بد داشته باشه خود به خود به طرف مدار کشیده میشه مثل دستگاه زمین شناسی که بعضی ها تایید نمی کردند الان دارن خودشان میسازند

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 3 خرداد1393 - 11:13am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

اسدف عزیز
هدف من از زدن این پست این بود که بگم چنین انتقادهایی که میشه متاسفانه خیلی عجولانه ست
به نظرم کسانی که آه و ناله میکنن ایرادی تو مونتاژ و ساخت مدارشون هست. یا قطعات. یا برد و یا پی یس بیشون.

البته بگم بنده هیچ تجربه ای در زمینه مونتاژ ندارم. این نظرم رو با تست گرفتن از یه مدار آماده و ساخته شده توسط دوستان گرفتم و باید بگم
که اصلا چنین نیست که بعضی ها میگن بوق الکی و عدم ثبات و این حرفا.

تی الی که من تست کردم ثباتش بسیار عالی بود و همین الانم از دوستم خواستم بازم ایشون از ثبات عالی چنس هم گفتن.

شنبه 3 خرداد1393 - 11:31am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
سلام، بااین اوصافی که من ازچنس شنیدم واقعا به چنس ایمان اوردم، پس یعنی ما میتونیم برد واقعی چنس رو در زیر خاک فراتر از 2.5 متر برسونیم، منم تمام زندگیم روگذاشتمه روی چنس تا نتیجه ی عالی بگیرم...دوستانی که نتیجه خوب میگیرن لطفا عکس لوپ شون رو بزارن وتوضیح بدن مارو بی نصیب نزارن.

شنبه 3 خرداد1393 - 12:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
tamashah نوشته است:
سلام، بااین اوصافی که من ازچنس شنیدم واقعا به چنس ایمان اوردم، پس یعنی ما میتونیم برد واقعی چنس رو در زیر خاک فراتر از 2.5 متر برسونیم، منم تمام زندگیم روگذاشتمه روی چنس تا نتیجه ی عالی بگیرم...دوستانی که نتیجه خوب میگیرن لطفا عکس لوپ شون رو بزارن وتوضیح بدن مارو بی نصیب نزارن.

شمامداروساختی جناب تماشا :-w

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 3 خرداد1393 - 3:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 308 , 309 , 310 , 311 , 312 , 313 , 314 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , Google و 558 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure