انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 3:22pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 309 , 310 , 311 , 312 , 313 , 314 , 315 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
آقاحمیدودوستان عزیزمن مدارومونتاژکردم 2بار دفعه اول باهمون لوپ باگارد24زیادبوغ اضافی نداشتم که مدار اولم یجاش مشکل پیداکردودلو رودشودرآوردم دفعه دوم بهترازدفعه اول دقت بخرج دادم فیبر فایبرگلاس باروکشه اما این بار همون عددگاردرفته رو31وهمش بوغ الکی میزنه تاگارد50هم بوغ الکی میزنه کلافم کرده روزمین که اصلا ساکت نمیشه.
مهندس حمیدمواردی که فرمودین تست کردم تغییری نکرد!
خواهشا این فیلموببینید نظرتون روبگید.
خواهشانم اون دوستانی که میگن سینی توعمق 2.5میزنن یاعمقای متفاوت دیگه یه فیلمی چیزی تهیه کنن ببینیم دستشون توجیبشونه یارودکمه zeroooooooo!!! :-w یامدارشون چه صدایی میده من خودم تصمیم گرفتم اگه به نتیجه نرسیدم صداروازمدارحذف کنم وبانمودارسنس کنم :-J
مگه اینکه فقط لوپ اشکال داشته باشه. :-?
مشخصات لوپ35
22دورسیم 1میل به قطر3سانت
http://uploadboy.com/j7p9edcon4nr.html
حجم11مگ

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 3 خرداد1393 - 4:04pm
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز مشکل شما مشخصا از لوپ یا کابل اتصال لوپ هست. اول باید توجه داشته باشین که اون قسمت داخل جعبه که به کانکتور اتصال لوپ روی جعبه وصل شده هم باید از همون کابل شیلد خود لوپ باشه! در صورتی که شما از دو رشته سیم معمولی برای اتصال کانکتور به فیبر مدار استفاده کردین! کیفیت لوپ و محل مورد تست هم بسیار تاثیر داره. بالا بودن گارد برای شما یا به علت کیفیت پایین لوپ هست یا کابل لوپ و یا نزدیکی فلزات بزرگ در اطراف به لوپ.

شنبه 3 خرداد1393 - 4:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمیدجان متوجه منظورتون نشدم مگهxمحل اتصال لوپ نیست من مدارموشیلدنکردما!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 3 خرداد1393 - 5:11pm
مدیر کل
مدیر کل

فکر میکنم دقیق توضیح دادم خواهشا بیشتر دقت کنین! منظورم همون دو سیم قرمز و مشکی هست که از فیبر به فیش اتصال لوپ متصل شده. بجای اون دو سیم هم باید کابل کواکسیال استفاده کنین.
در عین حال محل قرار گیری بلندگوی شما و بخصوص نوع بلندگوی آهنربایی که استفاده کردین در اون قسمت اصلا مناسب نیست! اینجوری هر وقت بلندگو بوق بزنه یک میدان مغناطیسی ایجاد میکنه که درست روبروی سیم غیر شیلد اتصال لوپ قرار گرفته و معلومه که تداخل بدی هم ایجاد میشه!

شنبه 3 خرداد1393 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمیدجان پس بایدازسیم شیلدداراستفاده کنم وشیلدشوبه قسمتی که درx1باشیلدمشخص کردیدوصل کنم؟بلندگوهم کلاحذف میکنک بجاش ازهدفون استفاده میکنم.

شنبه 3 خرداد1393 - 6:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و درود.
با اجازه مهندس حمید.دوست عزیز حامد جان منم با توجه به مدارایی که ساختم گفته های مهندس حمید تایید می کنم.شما نباید محل اتصال لوبتون زیاد شلوغ کنید و مخصوصا بلند گو رو تا می تونید از محل اتصال لوب دور کنید چون من عمدا بلندگو رو به محل اتصال لوب نزدیک می کردم که بوق های اضافی میزد.ویه نکته دیگه اگه شما یه سکه رو به اون دو تا سیم لوبتون نزدیک کنی می بینی که سنس داری برا حل این مشکل طبق گفته های مهندس حمید سیم شیلد به محا اتصال لوب لحیم کنید یا اون دو تا سیم لوب کاملا به هم ببیچید که تفاوت زیادی توسنس خواهید داشت و تقریبا نویز تو این قسمت حذف خواهد شد.
یاحق.

شنبه 3 خرداد1393 - 6:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

bina نوشته است:
zinteredi نوشته است:
سلام دوستان
به نظر من چنس از لحاض عمق زني خوبه فقط مسئله نويز هست كه اون هم با لوپ خوب حل ميشه ديگه چي ميخواين پس بسازينش نكنه دوست دارين با ولوم مولتب ترن 12 رگولاتور يك ساعت ور برين كه خودتون مختارين :D
از 12 رگولاتور يكمي عمقش كمه كه به حساب نمياد فقط اگه بخواهيم نويز مدار رو بكلي ازبين ببريم بايد شاسي مدار مثبت باشه :D ;)
فقط در مورد بهترين لوپ براي مدار بنويسين من الان با كابل شبكه 1در 1 متري نزديك 3 متر جواب ميگيرمالبته واسه سيني 50 سانت
در ضمن دوستان اين فايل رو پروگرم كنند بهتره
حتما مقاومت موازي با لوپ رو 680 اهم بزنين در غير اينصورت نويز زياد خواهيد داشت

سلام دوستان
ناصر جان خسته نباشی داداش
راستی میشه لطفا مشخصات کامل لوپ 1*1 رو اعلام کنی؟
نوع سیم-متراژ - مقاومت- ظرفیت و ...
ضمنا این 3 متری که گفتین رو هواست یا توی خاک؟
موفق باشی
یاحق
@};-

سلام بينا جان
من از كابل شبكه cat6 استفاده كردم لگرنت يايه همچين اسمي داره كه الان داخل لوله پليكا هست ونميخوام درش بيارم و دقيق بخونمش و اين كابل رو هادي ديندار دوست عزيزم بهم داده و ميگفت از تهران تهيه كرده
مقاومت 2 اهم هست و طولش4 متر
يك لوپ دو طرفه 64 سانتي هم درست كردم باسيم 0.7 كه بين سيمها دوميل فاصله گزاشتم وبراي همون سيني كه با كابل شبكه 320 سانت ميزد با اين لوپ جديد 210 سانت ميزنه و ثباتش بهتره و كاركردنش هم آسونه
فقط به فكر لوپي هستم كه دو طرفه باشه و فوقش 70 سانت باشه وهمون 3 متر رو بزنه حالا اگه دوستان نظري دارند بفرماييند تا استفاده كنيم :YMPEACE:

شنبه 3 خرداد1393 - 6:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرسی ganbari
آره حق باشماست وقتی یه شی آهنی نزدیک این سیمامیکنم سنس داره تعجبی نداشت که تا العان بوغ اضافی داشتم.
راستی سیم آنتن خوبه باروکش آلومنیوم؟برای شیلداون قسمت!

شنبه 3 خرداد1393 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست من حامد جان .من خودم سیم هارو به هم بیچیدم و اینطوری اصلا دیگه نویزی نداشت. ولی شما از سیم انتن استفاده کنی بهتره .ولی اول سیم هارو ببیچ اگه بازم با نزدیک کردن فلز بوق داشتی سیم انتن استفاده کن .
یاعلی موفق باشی.

شنبه 3 خرداد1393 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حامد جان شما میتونی هم بلندگو داشته باشی هم هدفون با یه کلید دوبل می تونی خودت یه جوری درستش کنی که هروقت خواستی رو بلندگو بزنی وهر وقت نخواستی بزنی صدا از هد فون بخش بشه.مال من اینطوری هست.اگه کمکی از دستم بیاد بگو.

شنبه 3 خرداد1393 - 6:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 309 , 310 , 311 , 312 , 313 , 314 , 315 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: alimahmoodi , Google , zebelxan و 504 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure