نویسنده |
پیغام |
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
ganbari نوشته است: دوست من حامد جان .من خودم سیم هارو به هم بیچیدم و اینطوری اصلا دیگه نویزی نداشت. ولی شما از سیم انتن استفاده کنی بهتره .ولی اول سیم هارو ببیچ اگه بازم با نزدیک کردن فلز بوق داشتی سیم انتن استفاده کن . یاعلی موفق باشی. ganbari نوشته است: حامد جان شما میتونی هم بلندگو داشته باشی هم هدفون با یه کلید دوبل می تونی خودت یه جوری درستش کنی که هروقت خواستی رو بلندگو بزنی وهر وقت نخواستی بزنی صدا از هد فون بخش بشه.مال من اینطوری هست.اگه کمکی از دستم بیاد بگو. ممنون دوست عزیز سیم آنتن استفاده میکنم درموردبلندگوهم کلیددوبل لازم نیست سوکتهای هدفونی هستن که باواردکردن فیش هدست بلندگوروازمدارجدامیکنن من ازاین سوکت استفاده میکنم چون صدای بلندگورو1 کمه واگه زیادکنی مصرف بالامیره.
Be The Change You Want To See In The World
|
شنبه 3 خرداد1393 - 6:48pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
hamed نوشته است: ganbari نوشته است: دوست من حامد جان .من خودم سیم هارو به هم بیچیدم و اینطوری اصلا دیگه نویزی نداشت. ولی شما از سیم انتن استفاده کنی بهتره .ولی اول سیم هارو ببیچ اگه بازم با نزدیک کردن فلز بوق داشتی سیم انتن استفاده کن . یاعلی موفق باشی. ganbari نوشته است: حامد جان شما میتونی هم بلندگو داشته باشی هم هدفون با یه کلید دوبل می تونی خودت یه جوری درستش کنی که هروقت خواستی رو بلندگو بزنی وهر وقت نخواستی بزنی صدا از هد فون بخش بشه.مال من اینطوری هست.اگه کمکی از دستم بیاد بگو. ممنون دوست عزیز سیم آنتن استفاده میکنم درموردبلندگوهم کلیددوبل لازم نیست سوکتهای هدفونی هستن که باواردکردن فیش هدست بلندگوروازمدارجدامیکنن من ازاین سوکت استفاده میکنم چون صدای بلندگورو1 کمه واگه زیادکنی مصرف بالامیره. حامد جان بهتره بلندگو رو حذف كني وجاش بيزر يا بيپر بزني بهتره
|
شنبه 3 خرداد1393 - 6:54pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
سلام دوست عزیز ناصر جان میشه بفرمایید چرا بیزر از بلندگو بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون
|
شنبه 3 خرداد1393 - 6:56pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
چشم ناصرجان مدارقبلیم بلندگونداشت حذفش میکنم
|
شنبه 3 خرداد1393 - 6:57pm |
|
|
zinteredi
کاربر حرفه ای
|
ganbari نوشته است: سلام دوست عزیز ناصر جان میشه بفرمایید چرا بیزر از بلندگو بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون چون اكثرا از صداهاي زير استفاده شده براي تفكيك كه بيزر بهتر آشكار ميكنه
|
شنبه 3 خرداد1393 - 6:58pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
ممنون ناصر جان حتما امتحانش می کنم. اگه اینطوری باشه هدفون از همه بهتر جواب مبده.مال منم هدفون داره.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 7:04pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
برای خروجی صدا بیزر یا بلندگوی پیزو از همه لحاظ بهتر هست! هم میدان مغناطیسی نداره ؛ هم با زیاد شدن صدا یا بوق زدن مصرف باطری اضافه نمیشه و خودش ثبات رو بر هم نمیزنه و هم سبک هست! سعی کنین از پیزوهای بزرگ استفاده کنین. در این صورت دقت کنین به دو سر سیم پیزو حتما باید یک مقاومت 100 اهمی وصل کنین تا کار بکنه.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 8:10pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
hamed نوشته است: tamashah نوشته است: سلام، بااین اوصافی که من ازچنس شنیدم واقعا به چنس ایمان اوردم، پس یعنی ما میتونیم برد واقعی چنس رو در زیر خاک فراتر از 2.5 متر برسونیم، منم تمام زندگیم روگذاشتمه روی چنس تا نتیجه ی عالی بگیرم...دوستانی که نتیجه خوب میگیرن لطفا عکس لوپ شون رو بزارن وتوضیح بدن مارو بی نصیب نزارن. شمامداروساختی جناب تماشا بله. من ساختم. الان با لوپ 64 سانتیمتری مانند دوستان دیگر سکه 500 تومانی رو توی 55 میزنه. ببینید غالبا هرچه اهم لوپ پایین تر باشه بیشتر میزنه.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 8:23pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
میشه ازگفته هاتون یک فیلم تهیه کنید؟سکه500تومانی!بالوپ64!!!55سانت؟
|
شنبه 3 خرداد1393 - 9:18pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
باسلام. یکی میتونه کمک کنه . من سیم 0.7 دارم ومیخوام لوپ 64 بپیچم اما بابرنامه مقدار لوپ نمیتونم کارکنم . الان یکی لطف کنه بهم بگه چند دور باید بپیچم.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 9:24pm |
|
|
|