انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:57pm

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 393 , 394 , 395 , 396 , 397 , 398 , 399 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

moghaddas نوشته است:
سلام خسته نباشید، من چند روزی هست که ردیاب به دستم رسیده ولی سر فیشها رو به زبونم میزنم گزیرگی داره ولی سر انتهای برنجی رو دوتایی با هم هر جور امتحان کردم اصلا هیچ انرژی و گزیدگی حس نمیشه ایا دسته ها مشکل دارند و باید عوض بشن? چون من فرکانس رو گذاشتم روی مد مس دستگاه و هم ۹۹۵ ولی هیچ واکنشی به دیگ مسی که تو ۶متری من بود نشون نداد ولی النگوی طلای ۲۰ گرمی رو که میدونم کجاست رو میتونم پیدا کنم که فکر کنم با قدرت ذهنه چون وقتی مخفی هست اصلا نمیتونم پیدا کنم و دستگاه گیج میزنه، ایا مشکل از دسته هاست? لطفا راهنماییم کنید ممنونم

سلام برای من هم این مشکل پیش اومد که از آقا مجتبی پرسیدم راهنمایی کردن و با کمک ایشون حل شد....... اتصال فیش ته دسته که با یه سیم قرمز به ته انتن وصل میشل لحیمش در رفته بود و دوباره لحیم کردم (اول با یه مولتی متر تست بزن ببین کدوم دسته بین آنتن برنجی و فیش اتصال نیست ، بعدش با یه دَم باریک فیش ته دسته بکش بیرون سیم هم با یه چیزی دم باریکی ،پنسی بیارش بیرون دوباره لیحم کن)

یکشنبه 4 خرداد1393 - 9:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
moghaddas نوشته است:
سلام خسته نباشید، من چند روزی هست که ردیاب به دستم رسیده ولی سر فیشها رو به زبونم میزنم گزیرگی داره ولی سر انتهای برنجی رو دوتایی با هم هر جور امتحان کردم اصلا هیچ انرژی و گزیدگی حس نمیشه ایا دسته ها مشکل دارند و باید عوض بشن? چون من فرکانس رو گذاشتم روی مد مس دستگاه و هم ۹۹۵ ولی هیچ واکنشی به دیگ مسی که تو ۶متری من بود نشون نداد ولی النگوی طلای ۲۰ گرمی رو که میدونم کجاست رو میتونم پیدا کنم که فکر کنم با قدرت ذهنه چون وقتی مخفی هست اصلا نمیتونم پیدا کنم و دستگاه گیج میزنه، ایا مشکل از دسته هاست? لطفا راهنماییم کنید ممنونم

سلام دوست عزیز اگه امکانش هست با یک اهم متر دسته ها را تست کن ببین راه میده به هم, و کار دیگه که میتونی انجام بدی اینه که قدرتو رو ده بزاری و وزنو صفر کنی اینجوری میتونی گزششو حس کنی.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 4 خرداد1393 - 9:49am

از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم لحیمش باز شده بود و دوباره سیم رو لحیم کردم و حالا درست شده خیلی متشکرم ازدوستان و بخصوص از اقا مجتبی عزیز بابت زحماتشون

یکشنبه 4 خرداد1393 - 2:19pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان
موردی را که مکان برای یکی از دوستان بود چند روز پیش ردیابی کردم.
مکان نزدیک قلعه ای بود که یه مقدار حفاری کرده بودند.
همه ی تست ها خوب بودند.
گلد 1 و2 و 5 تا وزن 270 کیلوخوب سنس داشت .
فرکانس های دستی 21.99 و38.93 بریده بریده تا 70 -80 کیلو سنس داشتند .
حجم فلز 1*1
عمق فلز2 متر
حجم مگنت 2*2
عمق مگنت1.80 همین حدودا
مگنت تا 69 سنس میکرد
حفره تا 31 بریده بریده سنس داشت .
عمق حفره 2 متر
تست فاصله تا 50 متر و بیشتر سنس داشت
تست فلزات دیگر مانند آهن وسرب نیز سنس داشت ولی زیاد بهش توجه نداشتم .
از ریزه کاری های دیگر صرف نظر میکنم

تحلیل این تست برای کسب تجربه خوبه.
دیشب حفاری کردند .متاسفانه دو بیل و یک کلنگ زنگ زده در حدود 5 کیلوکه برای حفاران دیگری بود که در کنار مکانی که قبلا کنده بود ند ،پنهان کرده بودند وبا نقطه ای که من تعیین کرده بودم حدود یک متر فاصله داشت .

در کل اگر فلزی در مکان مورد نظر ما وجود داشته باشه،از چشم 35 پنهان نمیمونه .
ونکته ی مهم دیگه اینکه برای خودم ثابت شد که هنوز تا حرفه ای شدن فاصله دارم .

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

یکشنبه 4 خرداد1393 - 7:03pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

با کسب اجازه از محضر اساتید
نکته ای که برای تشخیص تاثیر ذهن بر حرکت انتن برام ثابت شده را خدمتتان عرض میکنم .
اگر جایی حرکت آنتن به طرف هدف داشتیم ،چند لحظه چشمانمان را میبندیم .اگر آنتن ها ایستادند، حرکت انتن برای ذهن ماست .
زما نی سنس آنتن درست است که بستن چشم ما بر روی حرکت انتن تاثیری نداشته باشد .حداقل برای من اینطوریه.

در پناه حق

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

یکشنبه 4 خرداد1393 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود خدمت استاد تهرانی و تشکر از درج تجربیات شما
خواستم بدونم عمق 2 متر درست بوده؟
اختلاف 1 متر با هدف در کودوم جهت جغرافیای بوده؟
منظور شما فرکانس 219.9 بوده که نوشتید 21.99
یه روش برای تشخیص طلا با اهن یا اهن زنگ زده اینه که رو مود اهن نباید رو نقطه قیچی بشه که شما داشتید
با ارزوی موفقیت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 4 خرداد1393 - 7:34pm

سلام به همگی، نزدیک یک هفته ای میشه این ردیاب به دستم رسیده وقبلا که سنس نمیکرد فهمیدم که لحیم داخل دسته قطع شده و اصلا چیزی رو سنس نمیکرد مگر اینکه قدرت ذهن انتنها رو حرکت میداد و دستگاه خاموش و روشنش فرقی نداشت و الان که اتصال دسته ها رو برقرار کردم و سیمش رو لحیم کردم بازم همونجوریه و چیزی رو سنس نمیکنه ، از افتابه ی مسی ۶ کیلویی گرفته تا النگوهای طلای ۳۰ گرمی و اهن ۷۰ کیلویی هر طور عمل میکنم چیزی رو سنس نداره و انتنها کوچیکترین واکنشی به اون هدف ندارن و هر طرفی خودشون بخوان میرن به جز سمت هدف، کلا الان خاموش و روشن دستگاه باهم فرقی نداره در حالی که زبونم رو به نوک انتنهای برنجی میزنم شوک داره ، خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه، در ضمن این یک هفته رو خیلی تمرین کردم همش همینجوریه و هیچ چیزی رو سنس نمیکنه لطفا خواهش میکنم راهنمایی کنید

یکشنبه 4 خرداد1393 - 7:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

moghaddas نوشته است:
سلام به همگی، نزدیک یک هفته ای میشه این ردیاب به دستم رسیده وقبلا که سنس نمیکرد فهمیدم که لحیم داخل دسته قطع شده و اصلا چیزی رو سنس نمیکرد مگر اینکه قدرت ذهن انتنها رو حرکت میداد و دستگاه خاموش و روشنش فرقی نداشت و الان که اتصال دسته ها رو برقرار کردم و سیمش رو لحیم کردم بازم همونجوریه و چیزی رو سنس نمیکنه ، از افتابه ی مسی ۶ کیلویی گرفته تا النگوهای طلای ۳۰ گرمی و اهن ۷۰ کیلویی هر طور عمل میکنم چیزی رو سنس نداره و انتنها کوچیکترین واکنشی به اون هدف ندارن و هر طرفی خودشون بخوان میرن به جز سمت هدف، کلا الان خاموش و روشن دستگاه باهم فرقی نداره در حالی که زبونم رو به نوک انتنهای برنجی میزنم شوک داره ، خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه، در ضمن این یک هفته رو خیلی تمرین کردم همش همینجوریه و هیچ چیزی رو سنس نمیکنه لطفا خواهش میکنم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز منم تازه خریدم ولی تا الان وقت نکردم برم بیرون تست کنم ...تو خونه فایده نداره ...تا الان کجا تمرین کردی؟؟

یکشنبه 4 خرداد1393 - 9:18pm

سلام من تو بیابون تست کردم

یکشنبه 4 خرداد1393 - 9:54pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

tehrani39111355 نوشته است:
سلام دوستان
موردی را که مکان برای یکی از دوستان بود چند روز پیش ردیابی کردم.
مکان نزدیک قلعه ای بود که یه مقدار حفاری کرده بودند.
همه ی تست ها خوب بودند.
گلد 1 و2 و 5 تا وزن 270 کیلوخوب سنس داشت .
فرکانس های دستی 21.99 و38.93 بریده بریده تا 70 -80 کیلو سنس داشتند .
حجم فلز 1*1
عمق فلز2 متر
حجم مگنت 2*2
عمق مگنت1.80 همین حدودا
مگنت تا 69 سنس میکرد
حفره تا 31 بریده بریده سنس داشت .
عمق حفره 2 متر
تست فاصله تا 50 متر و بیشتر سنس داشت
تست فلزات دیگر مانند آهن وسرب نیز سنس داشت ولی زیاد بهش توجه نداشتم .
از ریزه کاری های دیگر صرف نظر میکنم

تحلیل این تست برای کسب تجربه خوبه.
دیشب حفاری کردند .متاسفانه دو بیل و یک کلنگ زنگ زده در حدود 5 کیلوکه برای حفاران دیگری بود که در کنار مکانی که قبلا کنده بود ند ،پنهان کرده بودند وبا نقطه ای که من تعیین کرده بودم حدود یک متر فاصله داشت .

در کل اگر فلزی در مکان مورد نظر ما وجود داشته باشه،از چشم 35 پنهان نمیمونه .
ونکته ی مهم دیگه اینکه برای خودم ثابت شد که هنوز تا حرفه ای شدن فاصله دارم .

سلام
آقای تهرانی جسارتا حرکت بریده بریده واسه عمق زیاده در صورتی که هدف طلا باشه البته اونم همیشه اینطور نیست.
اگر طلا در عمق زیاد مثلا 7متر 9 متر باشه ممکنه طی شرایطی حرکت آنتن بریده بریده باشد.

اما اینجا عمق کمه و همین یه نشونه خطاست.
تست بسیار مهم برای تشخیص طلا از آهن زنگ زده تست مود آهن است. در اینجا شما رو مود آهن سنس داشتید.
کاش کربن رو تست میکردید.

در مورد بستن چشمان موقع ردیابی کاملا موافقم من اکثرا یا چشم هارو میبندم یا یه نقطه دیگه رو نگاه میکنم و کاری با ردیاب و آنتن ندارم.
از بیان تجربه تون هم سپاسگزارم

یکشنبه 4 خرداد1393 - 11:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 393 , 394 , 395 , 396 , 397 , 398 , 399 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 170 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure