نویسنده |
پیغام |
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام از دوستان خواهشمندم اگر اطلاعاتی در مورد این ردیاب دارن بفرمایند اعم ار اسم ، شرکتش ،کارکرد و .... ممنون
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
gladyator_089
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 4:04pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود یه همچین چیزی یا مشابه ان رو اقای همیشه غایب گلدن اسکوپ تو سایت ایران پالس گزاشته بود و خیلی تعریف و تمجد می کرد
تو ردیابهای شرکت دیپ فایندرز هم از این نوع دسته استفاده می کنند البته بجز قسمت جیوه و خوراک قبل اینکه شما این انتن رو بزارید من تو این فکر بودم که از این انتنها برای ردیاب 35استفاده می شد بهتر بود اگه دوستان مخصوصا" جناب هوشی یه همچین دسته ای طراحی کنند ممکنه به درد 35 بخوره و تاثیرات ذهن هم به سبب سنگینی خنثی میشه تا نظر دوستان چی باشه؟
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 4:47pm |
|
|
ali.m
کاربر فعال
|
سلام دوستان من خیلی وقته پیش این ردیابو درست کردم بدنه دسته اونم از برنج ساختم البته با کمک یه تراشکار ماهر کلا مطابق شکل ساختم اما کار نکرد یه چیز سرکاری بود فقط و فقط جیوه قرمز اگه نبود بگردید اونایی که 40سال پیش با این ردیاب شاقول جیوه ای کار کردن تجربه بگیرید و همچنین ردیابشونو من دیدم که بعضی هاشون هنوزم دقیق کار میکنن
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 7:45pm |
|
|
mahmood51
کاربر حرفه ای
|
عزیزان اینا همشون سر کارین. بنده تجربه عملی کار با PMR III اصل آمریکاییشو رو داشته ام که به اصطلاح در این سری سیستما با پدر و مادرشونه. کلاً علّافی کامله. البته وقتی داخل خانه یه خوراک ناشناس از هر چیزی بهش میدادی خیلی خوب میرفت سمت مخزن اون از طلا بگیر تا گردو یا کشمش یا ..... ولی در فیلد و بیابون هر سمتی رو برای شما بار میزنه. این دستگاههای بی پدر و مادر که جای خود دارن......
|
پنج شنبه 25 اردیبهشت1393 - 11:28pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام من این ردیاب را دارم البته بجای جیوه طبق نوشته کاتالوگ یه جور رادیواکتیو نوشته داره
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 5 خرداد1393 - 12:56am |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
ردیابهای جیوه دار فخصوصا نقره ای همشون الکی و همه جا رو بار میزنه
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
سه شنبه 5 خرداد1393 - 1:32am |
|
|
مجتبی455
کاربر فعال
|
جیوه هیچ نقشی در ردیابی نداره بدن شما باید شرایط لازم را داشته باشه این یک علمه که فقط یک درصد اون در اختیار ماست ،،،،،،،اون دوستی که گفتن توی خونه کار میده ولی بیابون کار نمیده متل اینه که توی خونه جای جنس را بلدی ضمیر ناخوداگاه دست را حرکت میده به سمت جنس
|
پنج شنبه 19 دی1398 - 10:10pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مجتبی455 نوشته است: جیوه هیچ نقشی در ردیابی نداره بدن شما باید شرایط لازم را داشته باشه این یک علمه که فقط یک درصد اون در اختیار ماست ،،،،،،،اون دوستی که گفتن توی خونه کار میده ولی بیابون کار نمیده متل اینه که توی خونه جای جنس را بلدی ضمیر ناخوداگاه دست را حرکت میده به سمت جنس با سلام عیبی نداره وقتی داخل خونه درست عمل کنن به مرور اعتماد بنفس و ضمیرناخودآگاه بالا میره و در طبیعت هم مثبت عمل خواهد کرد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 21 اسفند1398 - 10:27am |
|
|
جواد64
کاربر حرفه ای
|
بااجازه استادمهدی ببخشیددرمقابل شمابنده حرف میزنم به نظربنده توخونه اگه جواب دادمطمعنن توبیابونم جواب میده توخونه ردیاب کلا درگیرهمه مواردسیم مس المنیوم نقره استیل اگه بشه با تمرکزبتونی طلایی که توخونه برات قایم کرده باشن پیداکنی تونستی یه مرحله جلو بری
|
چهارشنبه 21 اسفند1398 - 3:08pm |
|
|
برزو
|
این ردیاب رو کسی هست بشناسه و در مورد نحوه کارش اطلاعی داشته باشه ؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 28 آذر1399 - 8:53pm |
|
|
|