انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 8:14pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

lrl نوشته است:
جالبه گذاشتمش تو جعبه الآن اعداد کنار مربع100تا50تا بالا پایین میره تو حالت 1.ولی باز 2 حالته دیگه ثابته.

خوب این نشون میده که جعبه ای که انتخاب کردی نویز پزیره اگه برات مقدوره جعبه رو شیلدش کن شاید تاثیر گذار باشه

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 6 خرداد1393 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
خیلی خوشحال شدم lrl عزیز
ولی یه چیزی رو که شما باید توجه کنید L-)

در حالت 1 کلید 3 حالته شما باید خانه های خود را که برا پراپ زنی انتخاب میکنید باید زیر 1 متر باشه

در حالت 2 کلید 3 حالته شما باید خانه های خود را که برا پراپ زنی انتخاب میکنید باید زیر 10 متر باشه

در حالت 3 کلید 3 حالته شما باید خانه های خود را که برا پراپ زنی انتخاب میکنید باید زیر 100 متر باشه

پس اگه دنبال اهداف کوچیک هستی باید در تمام مراحل پراپ زنی کلید رو در حالت 1 قرار بدی :-BD

کاوشگر عزیز منظورتون خانه های مربوط به ستون میشه
خانه های سطر که به هر حال باید از 1متر بیشترباشه

سه شنبه 6 خرداد1393 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مرلین عزیز منظورم اندازه مربع هایی هستش که برا اسکن در نظر میگیرد هستش
مثلا برا جستوجوی منابع آبی شما دیگه نمایید که مربه ها رو یک در یک در نظر بگیرید
شما برا این کار کلید رو در حالت دو قرار میدید و اندازه هر مربع رو 10 متر در10 متر در نظر میگیرید یعنی هر خانه 10متر در 10متر :-BD

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 6 خرداد1393 - 4:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون کاوشگر عزیز الان متوجه شدم
کاوشگر عزیز میشه در مورد سلکتور 5حالته هم یکم توضیح بدی
ممنون میشم

سه شنبه 6 خرداد1393 - 5:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

merlin نوشته است:
ممنون میشم

این کلید برا نوع حاک هستش
البته دوست خوبم آقا کانی در این مورد بیشتر میتونن توضیح بدن چون در موردش یه تحقیقات وسیعی کردن من ازشون خواهش میکنم در مورد حالتهای این کلید اگر میتونن بیشتر توضیح بدن

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 6 خرداد1393 - 5:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

kavoshgar نوشته است:
merlin نوشته است:
ممنون میشم

این کلید برا نوع حاک هستش
البته دوست خوبم آقا کانی در این مورد بیشتر میتونن توضیح بدن چون در موردش یه تحقیقات وسیعی کردن من ازشون خواهش میکنم در مورد حالتهای این کلید اگر میتونن بیشتر توضیح بدن

سلام داداشم دوستان عزیز باور کنید مشغله زیاد و فکر آشفته ای این مدت دارم و اگه خداوند توفیقی حاصل کنه بزودی سرم سبک میشه تنها یه مورد رو میخواستم عرض کنم مطالبی که بیش از چند بار بصورت کامل توضیح داده شده سخته دوباره تکرار کنی اما در آموزشی که انشاالله به زودی تموم میشه همه مطالب از اول تا آخرش توضیح کامل داده شده لطفا صبوری کنید

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

سه شنبه 6 خرداد1393 - 6:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببینید دوستان اگر بازی اعداد شما زیاد باشه یک مشکلی تو مونتاز یا روکش نزاشتن انتهای سیم هاست یا نشتی در یکی از خازن ها ولی اگر یکی یا ٢ تا رقم هاتون بازی داشته باشه زیاد مهم نیست چون وقتی پراپ ها رو توی زمین میکاری اون ارقام ثابت میشن

چهارشنبه 6 خرداد1393 - 12:53am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این دستگاه خیلی به نویز اطراف حساسه پس تا جایی که میتونین دستگاه رو سعی کنید تو جایی که ترانس و هویه و سایل برقی دیگه روشنه تست نکنید تو بیرون از خونه تست کنید چون وقتی من دستگاه رو روشن میکنم ارقامش خوبه ولی وقتی تلفن خونه یا موبایل نزدیکش باشه رقم ها نوسان زیادی داره

چهارشنبه 6 خرداد1393 - 12:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من با دوستم کاوشگر عزیز داریم روی این مورد با هم یک هم فکری میکنیم تا به امید خدا این مشکل دوستان در مورد نویز رو حلش کنیم

چهارشنبه 6 خرداد1393 - 1:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
lrl نوشته است:
جالبه گذاشتمش تو جعبه الآن اعداد کنار مربع100تا50تا بالا پایین میره تو حالت 1.ولی باز 2 حالته دیگه ثابته.

خوب این نشون میده که جعبه ای که انتخاب کردی نویز پزیره اگه برات مقدوره جعبه رو شیلدش کن شاید تاثیر گذار باشه

ممنون کاوشگر جان
من اومدم سیم کشیه سلکتورم رو عوض کردم و از رشته های سیم تلفن که خیلی نازک هست استفاده کردم الآن اصلا تغییر عدد ندارم حتی یکدونه.انشالله که همینجوری بمونه.
آقا میگم میشه سیم هایی که برای پراب ها استفاده میکنیم مثلا 10متر، میشه اینهارو هم ازهمین سیمهای مخابراتی نازک استفاده کرد.یقینا تو کاهش نویز تاثیر داره.

چهارشنبه 6 خرداد1393 - 1:30am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 215 , 216 , 217 , 218 , 219 , 220 , 221 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure