ناصر جان از شما دیگه بعیده!
برادر من سنسور کجا بود؟ اون هم یک لوپ هست که بهش پین پوینتر میگن! شما نظیر این رو با رعایت مشخصات ظرفیت و مقاومت تقریبا به هر فلزیاب پالسی وصل کنی نتیجه مشابه هست! این اسمش سنسور نیست. مغناطیس یاب یا مگنتو متر هم نیست! اسیر فریبهای این مدلی نشین. مگنتو متر کلا بر اساس اصول دیگری کار میکنه و به تغییرات مغناطیس بسیار بیشتر حساسیت داره. به لحاظ همون حساسیت هم سنسورش به اون شکل با دست قابل ساخت نیست. که اگر بود در بحث سنسور FGM-3 باید میشد به نتیجه ای رسید. در عین حال قبلا عرض کردم بدلیل اینکه اصولا وجود مغناطیس در طبیعت مهم ترین عامل خطا در اکثر دستگاهها بخصوص ردیابهاست ؛ تکیه بر سیستمی که صرفا بر اساس مغناطیس کار بکنه کار بیهوده ایه! چون عملا شما چیزی داری میسازی که مهمترین عامل خطا رو سنس کنی! خب اینکه میشه خطایاب!
نمونه مشابهش هم اکثر دستگاههای مگنتومتر OKM هست که بر خلاف ظاهر و تصاویر فریبنده کمترین موارد موفقیت باهاشون حاصل شده!
سنس آهنربای بلندگو هم بهیچ وجه ارزش کاربردی نداره. چون اصولا کسی دنبال آهنربا نمیگرده! اگر اون نوع لوپ یا بقول شما سنسور ارزشی داشت خیلی راحت با فلز تست میگرفتن! پس چرا از آهنربا برای تست استفاده شده؟
خود آهنربا میدان مغناطیسی قویی داره که هر فلزیابی هم میتونه بخوبی سنسش کنه! از طرف دیگه مغناطیس آهنربای بزرگ بمراتب قویتر از مغناطیس طبیعی حاصل از دفینه هست. به همین جهت عرض میکنم ارزش کاربردی نداره.
در واقع این نوع لوپ که شما میبینین تحت عنوان پین پوینتر صرفا جهت نقطه زنی بسیار دقیق و البته در عمق بسیار کم کاربرد داره. مثلا در کاوش باستانشناسی به کمکی چنین لوپی شما قادر هستین قبل از وارد کردن ضربه به نقاطی که حائل هستن و مجاورت نزدیک به فلز باستانی دارن ؛ سانتیمتر دقیق محل قرارگیری فلز رو تشخیص بدین و به این شکل از وارد کردن ضربه روی محل حساس جلوگیری میشه. همینطور در کاوش اشیاء بسیار کوچک که توسط لوپ معمولی فلزیاب ها به صورت دقیق نقطشون مشخص نمیشه ؛ با کمک گیری از چنین لوپی میشه سانتیمتر دقیق محل قرارگیری اون شیء کوچک رو پیدا کرد و براحتی از میان تلی از خاک یا شن خارجش کرد. چنین کاری در سواحل دریا به وفور انجام میشه. شرکت گرت هم فلزیاب هایی مخصوص همین کار داره که بیشتر شبیه به یک قلم بزرگ هستن. ولی فراموش نکنین حداکثر برد فلزیاب با چنین لوپی در حد چند سانتیمتر هست! چون اصولا در فلزیابی چیزی که تعیین کننده برد نهایی هست به فاصله سیمهای طرفین لوپ بستگی داره که بزرگی میدان مغناطیسی موثر در سنس فلز رو تعیین میکنه. دقیقا به همین دلیل هست که ما از لوپ بزرگتر برای برد بیشتر استفاده میکنیم.
در مورد مدار جمع و جور هم شرمنده! همین کارهایی که تا اینجا کردیم شما توی نت سرچ بزنین همه جا دارن میفروشن! دیگه اینی که شما میگی که آرزوی همه فروشنده هاست! توی خود انجمن ما هم که ظاهرا نیمی از دوستان تبدیل به فروشنده شدن!!! خب این هم آخر و عاقبت کار ماست!
حالا شما توقع دارین مدار توجیبی هم کار کنیم بذاریم توی انجمن؟ حسابش خیلی مشخصه!
بهرحال شما اگر میتونین کار مشابهی انجام بدین همه خوشحال میشن و بنده هم در صورت توان در خدمت هستم. اما همینطوری یه ایده که تا واقعیت فرسنگها فاصله داره کمکی نمیکنه. خیلی ببخشید بی رودربایستی هم بگم ؛ اگر شما از این جور چیزها در اختیارت باشه عمرا جایی بروز نمیدی! برای همینه که به نوع دیگری خودت درخواست میکنی! وگرنه همه میدونن شما خودت قصد فروشندگی داری و حتی در جای دیگه خود من رو ملامت کردی که چرا روی مداری کار میکنم و بصورت عمومی میذارم توی انجمن! حالا اینجا میگی روی فلان مدل مدار هم کار کنیم؟!