نویسنده |
پیغام |
ارتین
مدیر سایت
|
tamashah نوشته است: نوکر مهندسین عزیز هم هستم... کار..کوشش..اعتماد به نفس. دوست عزيز شما لطف ميكني يه عكس از مدار و كويل و نوع سيمي كه استفاده كردي بذاري تو انجمن ، تشكر
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 12:01pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
ارتین نوشته است: tamashah نوشته است: نوکر مهندسین عزیز هم هستم... کار..کوشش..اعتماد به نفس. دوست عزيز شما لطف ميكني يه عكس از مدار و كويل و نوع سيمي كه استفاده كردي بذاري تو انجمن ، تشكر عزیزم میتونم عکس بزارم ولی فایده نداره چون شما اون وقت فقط یک گردی میبینید اخه روش لاک پرس کردمه، به روش بسکت هست.
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 12:27pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
tamashah نوشته است: ارتین نوشته است: tamashah نوشته است: نوکر مهندسین عزیز هم هستم... کار..کوشش..اعتماد به نفس. دوست عزيز شما لطف ميكني يه عكس از مدار و كويل و نوع سيمي كه استفاده كردي بذاري تو انجمن ، تشكر عزیزم میتونم عکس بزارم ولی فایده نداره چون شما اون وقت فقط یک گردی میبینید اخه روش لاک پرس کردمه، به روش بسکت هست. اگه عكس ها رو ميزاشتي بهتر بود ، حالا ميشه لطف كني بگي چجوريه اون رو با لاك پرس ردي ؟ لطف كن از سيمي كه استفاده كردي عكسي بزار ، تشكر
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 1:31pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
سلام و درود به دوستان . چنس من تونست با لوب عنکبوتی.19 سانت و 42 دور.سکه 500 تومنی رو تو تقریبا 33سانت سنس کنه به نظر اساتید با این سایز لوب خوبه یا بد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 9:59pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
ganbari عزیز به شما تبریک میگم. نتیجه شما در واقع حداکثر قدرتی هست که با لوپ 19 سانتی امکانپذیره! پس نگران نباشین. در واقع سیستم این مدار به همین صورته که اگر در ساخت مدار اشتباه خاصی صورت نگیره دیگه بازدهی نهایی بیشتر به خود لوپ بستگی داره و مثل سایر مدارات به ویژه انالوگ ها نیست که درگیر تنظیم ولوم و مولتی ترن و کیفیت متنوع خازنها و سایر قطعات باشیم. به همین لحاظ اکثر دوستانی که تونستن به درستی مدار رو بسازن نتایج مشابهی گرفتن.
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 10:51pm |
|
|
ganbari
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید ممنون.همه این نتایج بخاطر تغیرات و مدار خوبی هست که گذاشتین.واقعا دستتون درد نکنه.گل کاشتین فقط تو خونه یکم بی ثباتی داره که اونم باشیلد و بیرون از شهر حتما حل میشه.چون من زیاد با دستگاه های انالوگ دیگه بیرون شهر رفتم که خیلی زر زر نمی کردن و بچه خوبی بودن. به زودی عکس لوب و دستگاه می زارم
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 11:16pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم ganbari عزیز شما لطف دارین. در مورد نویز زیاد بحث کردیم و فکر میکنم همه نکات در این زمینه مشخص شدن و در نهایت هم عرض کردم که در محیط خانه بدلیل وجود انواع نویز ها نتیجه زیاد مطلوب نیست ولی در محیط طبیعت نتیجه خیلی بهتر هست و اگر هم لوپ شیلد بشه که دیگه کلا مشکلی وجود نخواهد داشت. بهرحال به امید خدا بنده فردا فایل جدید مربوط به ساخت مدار رو قرار میدم که توضیحات بسیار بیشتری درش وجود داره و بیشترش حاصل کارهای چند ماه اخیر بوده و احتمالا توضیحات جدیدی هم درش هست که میتونه برای ساخت و بهره برداری نهایی مفید باشه.
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 11:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
دوستان در خصوص تفاوت دو ورژن فایل هگز 1.2.0 و 1.2.1 که جناب ناصر اشاره کردن ؛ این نکته رو عرض کنم که بهیچ وجه تفاوت قدرت وجود نداره! در واقع طبق اشاره صریح طراح ؛ ورژن 1.2.1 بعنوان نسخه نهایی تنها چند روز پس از 1.2.0 منتشر شده و تنها تفاوتش نسبت به نسخه قبل در عدد گارد هست! یعنی در ورژن 1.2.0 گارد رو تا عدد 50 داریم ولی در ورژن 1.2.1 امکان تنظیم گارد تا 99 هم فراهم شده! در عین حال بنظر میرسه مقیاس گارد در این دو نسخه یکسان نیست! در این صورت دو شماره گارد یکسان در این دو نسخه جواب یکسانی نمیده و در واقع گارد شماره فلان در یک نسخه معادل شماره گارد دیگری در نسخه دیگر هست! شاید به همین دلیل بنظر میرسه تفاوت کاری وجود داره. اما بهرحال از نظر برد تفاوتی نیست. در هر صورت دوستان توجه داشته باشن در نسخه آخر امکان افزایش گارد یا همون دیلی قسمت گیرنده تا حد زیادی فراهم شده و در صورتی که دوستان بخوان از لوپ معمولی به ویژه لوپ های 1 در 1 و یا حتی 2 در 2 استفاده کنن به احتمال زیاد گارد بالای 50 لازم میشه و لذا استفاده از نسخه 1.2.1 در این موارد ضروری هست.
|
چهارشنبه 6 خرداد1393 - 12:09am |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
اقای پیر دانا لوپ 64 که ساختین و با گارد 28 نوشته بودید که بدون نویز کار کردید باهاش...کمترین گاردی که میگذاشتید بوق ممتد میزد چند بود؟؟
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:09am |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
ALI.D نوشته است: اقای پیر دانا لوپ 64 که ساختین و با گارد 28 نوشته بودید که بدون نویز کار کردید باهاش...کمترین گاردی که میگذاشتید بوق ممتد میزد چند بود؟؟ سلام خدمت دوستان،لوپ بنده گارد شروعش 23 هستش،وهمانطور که میدانیدمقدار مقاومت دمپینگ ، هم در عدد گارد کمی تاثیر داره...؛با قراردادن مقاومت دمپینگ بالای 680 oh گارد 21 جواب میده،...وروی خاک باید گارد رو چند تا بالا تر قراربدیم ،تا جاییکه ثبات ایده آل بدست بیاد...
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:19am |
|
|
|