نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
hamze2000 نوشته است: hamze2000 نوشته است: از اساتيد عزيز در خواست دارم اين مورد رو كه فكر كنم نكات اموزنده اي هم داره من رو راهنمايي كنن.محلي داراي 6 عدد جوغن بودن كه با ردياب و مد حفره هر 6 قبر رو كه در كنار هم بودن رو زدم.يكي از قبر ها حفاري شد و مقداري سر نيزه و يك جمجمه كه به اسمان نگاه مي كرد وجود داشت.قبر دوم هم حفاري شد كه يك انگشتر كه شبيه استخوان و يا عاج فيل هستش كه عكسش رو قرار ميدم به همراه يك جمجمه كه بطرف پايين (زير خودش)نگاه مي كرد خارج شد.قبر سوم هم حفاري شد و در عين تعجب يك قبر بسيار شيك و صيقلي بدون كوچك ترين چيزي حتي استخوان خارج شد.سه قبر ديگه هم بخاطر بارندگي حفاري نشد.حالا از دوستان كه تو اين كار استاد هستن در خواست كمك و رمزگشايي رو دارم. اينم عكس جناب تهراني عزيز محل حفاري شد و دقيقا در محل گفته شده يه مقدار وسايل خارج شد كه با ارزش ترين اون يه انگشتر طلا بود كه اونم دو دستي داديم به صاحب جا تا شايد بتونه مشكلاتشو حل كنه و نشد ازش عكس بگيرم و اينجا قرار بدم.با تشكر سلام حمزه جان خیلی خوشحال شدم .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
شنبه 3 خرداد1393 - 2:22pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
آقای تهرانی عزیز این سنگ در یک منطقه کشاورزی پیدا شده که پراز سفال شکسته است در کنار این زمین یک تپه وجود دارد که به ارتفاع 2متروعرض 10 متر وطول 18 متر آیا به نظر شما میشه به اینجا امید وار شد ممنون میشم پاسخ بدید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 9:18pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام عکس برای سردوک سنگی یاسفالی هستش که کاربردش برای ریسیدن پشم وتبدیل به نخ بوده است. هر علامتی نشانه دفینه نیست. هرجایی که سفال باشه میشه مکان زندگی ومخصوصا جای چادرعشایر باشه. همین سنگ دوک اگر درقبر یا حین حفاری درعمق پیدا بشه مفهومش فرق میکنه.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:09pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
merlin نوشته است: آقای تهرانی عزیز این سنگ در یک منطقه کشاورزی پیدا شده که پراز سفال شکسته است در کنار این زمین یک تپه وجود دارد که به ارتفاع 2متروعرض 10 متر وطول 18 متر آیا به نظر شما میشه به اینجا امید وار شد ممنون میشم پاسخ بدید سلام عکس برای سردوک سنگی یاسفالی هستش که کاربردش برای ریسیدن پشم وتبدیل به نخ بوده است. هر علامتی نشانه دفینه نیست. هرجایی که سفال باشه میشه مکان زندگی ومخصوصا جای چادرعشایر باشه. همین سنگ دوک اگر درقبر یا حین حفاری درعمق پیدا بشه مفهومش فرق میکنه.
|
شنبه 3 خرداد1393 - 10:11pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون تهرانی عزیز
|
شنبه 3 خرداد1393 - 11:12pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام استاد تهرانی عزیز ببخشید که این سوال رو تکرار میکنم. چون خیلی جواب لازم هستم میشه بفرمائید به صورت تئوری، بار کله قندی که با گذاشتن سنگهای بزرگ بر روی یکدیگر (بین 10 تا 500 کیلو) و به ارتفاع 3 متر به طور ماهرانه که کسی شک نکنه درست شده ، در کجای آن می تواند باشد؟ کل کله قند از حدود 200 سنگ مجزا تشکیل شده بود. ممنون
|
دوشنبه 4 خرداد1393 - 1:50am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
سلام دوست گرامی هر کله قندی بار نداره .مگر اینکه مستندی بهش اشاره کرده باشه . کله قندی های دست ساز اگر در کنار راه مالرو ی قدیم باشه ،اشاره به مکانی یا مقبره ای مقدس وقابل احترام که در زمان ساسانیان کاربرد زیادی داشته . مثل امام زاده های امروزی . ودیگر اینکه نشانه وراهنمای راه نیز بوده اند که متاسفانه بیشتر انها به خاطر رسیدن به بار تخریب شده اند .
سوء تفاهم پیش نیاد؟؟؟؟!!!!! باور کنید : همه ی ما که به خاطر راهنمایی کردن شخص ودوستی ،زمینه ی تخریب آثار باستانی کشورمان را باعث میشویم،مسئو لیم .
|
دوشنبه 5 خرداد1393 - 3:31pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
خب جناب تهرانی چرا کمک میکنید ک تخریب کنند و شما هم عذاب وجدان بگیرید???!!!
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 6:35pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
سلام جناب تهرانی چند تا سوال داشتم ممنون میشم در موردش توضیح بدید 1- هر زرع و هر گز میتونه چند سانت باشه یعنی بین چند تا چند سانت در نسخه ها دیده شده؟ 2- آیا نسبت به اقلیم های متفاوت مقادیرش فرق داره مثلا شمال کشور با غرب؟ 3- هر چارک چند سانته؟هر نی چند سانته؟ 4- آیا داخل چشمه ها و از جایی که آب بیرون میاد هم دفینه میگذاشتن؟ اگر ممکنه کمی در مورد نوع جاسازیش توضیح بدید. سپاس دوست من
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
سه شنبه 6 خرداد1393 - 7:29pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
tehrani39111355 نوشته است: سلام دوست گرامی هر کله قندی بار نداره .مگر اینکه مستندی بهش اشاره کرده باشه . کله قندی های دست ساز اگر در کنار راه مالرو ی قدیم باشه ،اشاره به مکانی یا مقبره ای مقدس وقابل احترام که در زمان ساسانیان کاربرد زیادی داشته . مثل امام زاده های امروزی . ودیگر اینکه نشانه وراهنمای راه نیز بوده اند که متاسفانه بیشتر انها به خاطر رسیدن به بار تخریب شده اند .
سوء تفاهم پیش نیاد؟؟؟؟!!!!! باور کنید : همه ی ما که به خاطر راهنمایی کردن شخص ودوستی ،زمینه ی تخریب آثار باستانی کشورمان را باعث میشویم،مسئو لیم . با سلام. ممنون دوست خوبم. جناب استاد تهرانی عزیز. ممنون از راهنمایی خوب شما. میخواستم بگم: چشم من تخریبش نخواهم کرد. موفق باشید
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:35am |
|
|
|