نویسنده |
پیغام |
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
ممنون دوست عزیز...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:59am |
|
|
m1357
|
با سلام به دوستان و اساتید محترم مدار سنس رو مونتاژ کردم البته از اذر کیت تهیه کردم قطعات دقیق جای خودشون نصب شده پشت مدار کاملا تمیز و هیچ اتصالی در مدار نیست موقعی که مدار رو روشن کردم بالا اومد فقط ای سی ۷۶۶۰ بود که داغ میکرد با ۷۶۶۲ عوض کردم و دیگه اصلا داغ نمیکنه قط مشکلی که هست اینه که وقتی لوپ رو وصل میکنم مدار سنس نداره و یه صدای بمی از بلندگو میاد Q3 مقداری داغ میشه و یه صدای وزوز کمی از مدار شنیده میشه صدای بم بلندگو مانند صدای یه ترانسی که میره زیر بار نیده میشه با تغییر تنظیمات هیچ فرقی نمیکنه ولتاژ L1 با باتری فرقی نداره ی سی های op37 و ads8716 رو از مدار خارج میکنم باز هم همین مشکل بهمین شکل وجود داره ! لبته این رو بگم مدار بدون لوپ روشن میشه بیب اول رو میزنه و مشکل خاصی مشاهده نمیشه و صدایی هم از اسپیکر نمیاد فقط گاهی یه خط بافر کم و زیاد میشه لطفا راهنمایی کنید
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 12:57pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
m1357 نوشته است: با سلام به دوستان و اساتید محترم مدار سنس رو مونتاژ کردم البته از اذر کیت تهیه کردم قطعات دقیق جای خودشون نصب شده پشت مدار کاملا تمیز و هیچ اتصالی در مدار نیست موقعی که مدار رو روشن کردم بالا اومد فقط ای سی ۷۶۶۰ بود که داغ میکرد با ۷۶۶۲ عوض کردم و دیگه اصلا داغ نمیکنه قط مشکلی که هست اینه که وقتی لوپ رو وصل میکنم مدار سنس نداره و یه صدای بمی از بلندگو میاد Q3 مقداری داغ میشه و یه صدای وزوز کمی از مدار شنیده میشه صدای بم بلندگو مانند صدای یه ترانسی که میره زیر بار نیده میشه با تغییر تنظیمات هیچ فرقی نمیکنه ولتاژ L1 با باتری فرقی نداره ی سی های op37 و ads8716 رو از مدار خارج میکنم باز هم همین مشکل بهمین شکل وجود داره ! لبته این رو بگم مدار بدون لوپ روشن میشه بیب اول رو میزنه و مشکل خاصی مشاهده نمیشه و صدایی هم از اسپیکر نمیاد فقط گاهی یه خط بافر کم و زیاد میشه لطفا راهنمایی کنید سلام دوستان با اجازه اساتید m1357 شما ابتدا فایل متنی که مهندس حمید صفحه اول تاپیک همراه بقیه فایلها قرار دادن رو مطالعه کنین. مورد شما احتمالا به لوپتون برمیگرده . شما مشخصات و مقاومت و ظرفیت لوپت رو اعلام کن تا اساتید راهنمایی کنن. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:21pm |
|
|
m1357
|
لوپی که برای تست پیچیدم ۵ تا سیم فکر کنم ۷ دهم رو موازی کردم و ده دور پیچیدم اهمش حدود ۱.2 هستش
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:29pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
m1357 نوشته است: با سلام به دوستان و اساتید محترم مدار سنس رو مونتاژ کردم البته از اذر کیت تهیه کردم قطعات دقیق جای خودشون نصب شده پشت مدار کاملا تمیز و هیچ اتصالی در مدار نیست موقعی که مدار رو روشن کردم بالا اومد فقط ای سی ۷۶۶۰ بود که داغ میکرد با ۷۶۶۲ عوض کردم و دیگه اصلا داغ نمیکنه قط مشکلی که هست اینه که وقتی لوپ رو وصل میکنم مدار سنس نداره و یه صدای بمی از بلندگو میاد Q3 مقداری داغ میشه و یه صدای وزوز کمی از مدار شنیده میشه صدای بم بلندگو مانند صدای یه ترانسی که میره زیر بار نیده میشه با تغییر تنظیمات هیچ فرقی نمیکنه ولتاژ L1 با باتری فرقی نداره ی سی های op37 و ads8716 رو از مدار خارج میکنم باز هم همین مشکل بهمین شکل وجود داره ! لبته این رو بگم مدار بدون لوپ روشن میشه بیب اول رو میزنه و مشکل خاصی مشاهده نمیشه و صدایی هم از اسپیکر نمیاد فقط گاهی یه خط بافر کم و زیاد میشه لطفا راهنمایی کنید خداقوت دوست عزیز،با اتصال لوپ به چنس ،عدد گارد رو بالا ببرید تاجاییکه صدا قطع بشه...مثلا در لوپ بی کیفییت حدود عدد چهل قراربدید و...!مشکل شما در لوپ وکابل کواکسیکال ومحل اتصال وفیش یا کانکتور بی ان سی هستش...واز لحاظ اتصالی با دقت بررسی کنید...
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:31pm |
|
|
m1357
|
عدد گارد رو تا نود بردم فرقی نکرد از لحاظ اتصالی هم چک کردم کابل رو با سیم دیگه عوض کردم فرقی نکرد ضمنا این رو بگم که وقتی ای سی های ۷۸۱۶ و اپ مپ رو هم از مدار خارج میکنم باز مشکل همین جوریه!!!!
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:36pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
سلام بدون لوپ این صداروداری؟ ولتاژ+5روبگیر شاید7805مشکل داره تمام مراحل تستی که مهندس حمیدگفتن بامنفی باطری بگیرمخصوصا+5منم مشکل شماروداشتم.
Be The Change You Want To See In The World
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:41pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
حمید جان , من یه کلاف ( 100 متر) سیم نمره 1 افشان مسی گرفتم , که اهم این کلاف 100 متری شده 2.1 اهم و قطر کلاف 22 سانته که ظرفیتش شده 5.34 میلی هانری , روی ظرفیتش که فعلا نمیشه حساب کرد چون 22 سانته با 100 متر سیمه , شما لطفا نظرتون رو درباره مشحصات اهم سیم رو بگید , چون اگه کلاف رو باز کنم دیگه فروشنده پس نمیگیره , در ضمن سیم 0.75 افشان مسی هم داشت , تشکر
آخرین بار توسط ارتین در چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:48pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:47pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
m1357 نوشته است: لوپی که برای تست پیچیدم ۵ تا سیم فکر کنم ۷ دهم رو موازی کردم و ده دور پیچیدم اهمش حدود ۱.2 هستش دوست عزیز باید هم نتیجه خوبی نگیرید...با این نحوه لوپ پیچیدن وساختش...!برای ساخت لوپ با یک سایز معین از مشخصاتی که اعلام شده استفاده کنید وپیشنهاد میدم بهتر تاپیک رو مطالعه کنید...،سایز سیم وتعداد دور بسته به قطر لوپ میپیچیم،تا ظرفیت ایده آل (400 H) ومقاومت حدود 1 oh بدست بیاد...مثلا برای لوپ پنجاه سانتی تخت دوطرفه:بیست دور سیم یک میل،...
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:47pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون ارتین جان. سوال بسیار خوبی کردین که خواهش میکنم دوستان همه دقت کنن. ببینید شما یک کلاف 100 متری از سیم خریدین که مقاومتش 2.1 اهم هست. البته امیدوارم مقاومت رو با اهم متر درست اندازه گرفته باشین! حالا مثلا برای لوپ 60 عنکبوتی ما به حدود 35 متر سیم نیاز داریم. پس مقاومت لوپ 60 شما با این سیم معادل 0.35 ضربدر 2.1 یعنی حدود 0.7 اهم خواهد شد که برای لوپ 60 مدار چنس ایده آل بنظر میرسه. پس هیچ مشکلی نیست و سیم بسیار مناسبی هست! حتی برای لوپ 1 متری هم میشه بخوبی ازش استفاده کرد. در خصوص ظرفیت هم که اصلا ربطی به سیم نداره و شما هر طور لوپ رو بپیچین بر اساس فرمول ظرفیت لوپ طبق خواسته شما در میاد و مشخصاتش هم تقریبا همون هست که برای سیم لاکی ذکر کردم. اگر خواستین محاسبه دقیق تری برای مشخصات لوپ عنکبوتی داشته باشین باید ابتدا قطر دقیق سیم با احتساب روکش رو بدونین.
|
چهارشنبه 7 خرداد1393 - 1:56pm |
|
|
|