انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 8:04am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 320 , 321 , 322 , 323 , 324 , 325 , 326 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

hamed نوشته است:
سلام بدون لوپ این صداروداری؟
ولتاژ+5روبگیر شاید7805مشکل داره تمام مراحل تستی که مهندس حمیدگفتن بامنفی باطری بگیرمخصوصا+5منم مشکل شماروداشتم.

بدون لوپ مشکل خاصی نداره!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:04pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خیلی ممنون ارتین جان. سوال بسیار خوبی کردین که خواهش میکنم دوستان همه دقت کنن.
ببینید شما یک کلاف 100 متری از سیم خریدین که مقاومتش 2.1 اهم هست. البته امیدوارم مقاومت رو با اهم متر درست اندازه گرفته باشین! حالا مثلا برای لوپ 60 عنکبوتی ما به حدود 35 متر سیم نیاز داریم. پس مقاومت لوپ 60 شما با این سیم معادل 0.35 ضربدر 2.1 یعنی حدود 0.7 اهم خواهد شد که برای لوپ 60 مدار چنس ایده آل بنظر میرسه. پس هیچ مشکلی نیست و سیم بسیار مناسبی هست! حتی برای لوپ 1 متری هم میشه بخوبی ازش استفاده کرد.
در خصوص ظرفیت هم که اصلا ربطی به سیم نداره و شما هر طور لوپ رو بپیچین بر اساس فرمول ظرفیت لوپ طبق خواسته شما در میاد و مشخصاتش هم تقریبا همون هست که برای سیم لاکی ذکر کردم. اگر خواستین محاسبه دقیق تری برای مشخصات لوپ عنکبوتی داشته باشین باید ابتدا قطر دقیق سیم با احتساب روکش رو بدونین.

حمید جان تشکر از جوابت , من فعلا کولیس و میکرو متر ندارم ولی تا غروب حتما قطر سیم رو اندازه میگیرم میزارم تو سایت , فقط یه سوال شما قبلا گفتی لوپ تخت با 15 شیار , حالا میگین لوپ عنکبوتی , کدومش بنظرتون بهتره ؟ اگه عکسی از لوپ عنکبوتی دارین هم اینجا بزارین , در ضمن با توجه به روکش سیم , اندازه کویل و عمق شیار هم کمی زیاد تر میشه , دوستان جهت اطلاع , این سیمی که من تهیه کردم شرکت تولیدی سیم بافه گلستان هست

آخرین بار توسط ارتین در چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:21pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:04pm

PEERE DANA نوشته است:
m1357 نوشته است:
لوپی که برای تست پیچیدم ۵ تا سیم فکر کنم ۷ دهم رو موازی کردم و ده دور پیچیدم اهمش حدود ۱.2 هستش

دوست عزیز باید هم نتیجه خوبی نگیرید...با این نحوه لوپ پیچیدن وساختش...!برای ساخت لوپ با یک سایز معین از مشخصاتی که اعلام شده استفاده کنید وپیشنهاد میدم بهتر تاپیک رو مطالعه کنید...،سایز سیم وتعداد دور بسته به قطر لوپ میپیچیم،تا ظرفیت ایده آل (400 H) ومقاومت حدود 1 oh بدست بیاد...مثلا برای لوپ پنجاه سانتی تخت دوطرفه:بیست دور سیم یک میل،...

مشکل من کیفیت لوپو سنس یابالا بودن عدد گارد یا برد کم و نویز و این چیزا نیست, مشکل اصلیم رو تو صفحه قبلی ذکرکردم مدار بدون لوپ مشکلی نداره وقتی لوپ وصل میشه صدای بم از بلندگو میاد و سنس ندارم عدد گاردم تا اخر بردم فرقی نکرد بافرم تغییری نمیکنه ای سی های ۸۷۱۶ و امپ مپ رو هم که از مدار خارج میکنم صدای بم همچنان شنیده میشه و مشکل همون شکله!!!!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید قرار بود امروز تغییرات و آموزش کاملتری بزارید
؟؟؟؟

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ارتین نوشته است:
حمید جان , من یه کلاف ( 100 متر) سیم نمره 1 افشان مسی گرفتم , که اهم این کلاف 100 متری شده 2.1 اهم و قطر کلاف 22 سانته که ظرفیتش شده 5.34 میلی هانری , روی ظرفیتش که فعلا نمیشه حساب کرد چون 22 سانته با 100 متر سیمه , شما لطفا نظرتون رو درباره مشحصات اهم سیم رو بگید , چون اگه کلاف رو باز کنم دیگه فروشنده پس نمیگیره , در ضمن سیم 0.75 افشان مسی هم داشت , تشکر

سلام
ارتین جان یه کلاف سیم 1 افشان رو چند خریدی؟ و کی خریدی؟

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیزm135: نقاط در فایل ذکر شده و ولتاژ گیری کنید...!مگر نمیگید بدون لوپ مشکلی ندارید...وترانزیستور سه داغ میکنه!؟احتمال زیاد اتصالی در لوپ و...یا مقدار وسلامت مقاومتهای مسیر ماسفت ها هستوسلامت ماسفت سه...برای نتیجه بهتره از پشت وروی مدار وسیم پیچ لوپتون تصویر با کیفیت بگذارید تا دوستان واساتید راهنمایی کنند...

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:35pm

PEERE DANA نوشته است:
دوست عزیزm135: نقاط در فایل ذکر شده و ولتاژ گیری کنید...!مگر نمیگید بدون لوپ مشکلی ندارید...وترانزیستور سه داغ میکنه!؟احتمال زیاد اتصالی در لوپ و...یا مقدار وسلامت مقاومتهای مسیر ماسفت ها هستوسلامت ماسفت سه...برای نتیجه بهتره از پشت وروی مدار وسیم پیچ لوپتون تصویر با کیفیت بگذارید تا دوستان واساتید راهنمایی کنند...

ممنون از راهنماییت مدار رو با لوپ دیگه ای هم تست کردم فرقی نداشت در اولین فرصت تصویرش رو میزارم

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 2:44pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان با میکرو متر اندازه گرفتم، قطر روکش پلاستیکی سیم ۲.۵ میل هست

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 3:11pm
مدیر کل
مدیر کل

خب دوستان فایل نهایی ساخت با توضیحات تکمیلی در انتهای پست اول تاپیک قرار گرفت! تمامی تغییرات مثبت که در این مدت اعلام شده بود در این فایل لحاظ شده و همینطور توضیحات خیلی بیشتری اضافه شده که کار ساخت رو بسیار راحت تر و دقیق تر میکنه. به همه دوستانی هم که قبلا مدار رو ساختن توصیه میکنم قسمت توضیحات رو با دقت مطالعه کنن چون احتمالا نکات جدید و کمک کننده ای درش وجود داره.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و درووووووووود
مهندس حمید.خیلی اقایی امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی.
یاحق

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 3:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 320 , 321 , 322 , 323 , 324 , 325 , 326 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 558 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure