انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 6:08am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 321 , 322 , 323 , 324 , 325 , 326 , 327 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

ارتین جان در مورد لوپ عنکبوتی این رو عرض کنم که در واقع لوپی که ما ساختیم همون لوپ عنکبوتی واقعی هست که بعد از تحقیقات متوجه این مساله شدم! در فایل توضیحات جدید هم مدل لوپ خودمون رو عنکبوتی در نظر گرفتم که درستش هم همین هست. اون لوپی که طراح استفاده کرده از نوع عنکبوتی دو تکه هست که از نظر سیستم پیچیدن تفاوتی نداره و فقط بیشتر بدرد سکه یابی میخوره.
در خصوص سیمی هم که شما گرفتین البته کمی ضخیم هست و برای لوپهای کوچک چیز خوبی از اب در نمیاد! ولی برای لوپهای بزرگتر از 45 سانت خوب جواب میده. اگر در محاسبه مشکل داشتین ابتدا بفرمایین دقیقا قالب لوپ شما چه ابعادی داره تا من مشخصات دقیق ساخت رو به شما اعلام کنم.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 3:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: digger land
:-* :-* :-* :-* :-*

توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 3:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان جهت اطلاع :
من ی لوپ ساخت شرکت detech رو امانتی گرفتم ( فلزیاب ssp-3100 لوپ 14 اینچ ) و چنس رو باهاش تست کردم یک لوپ ساخته شده به روش معمولی با مقاومت 2و یک اهم - ظرفیت 230 میکرو هانری .
جالبه گارد از 10 جواب میده بدون کوچکترین نویزی
سیم رابط لوپ کابل 4در 1 می باشد و دوتا از رشته هاش آزاد هستند . ( کابل غیر کواکسیالی رو در محصولات ساخت kxs هم دیدم . محصولاتی که خودش میسازه )
سنس انجام میشه و بردش از لوپ سایز مشابه ( البته تخت عنکبوتی ) کمتره
حال واقعا تعجب میکنم از عدد گارد (10) وثبات فوق العاده ی آن . اگر یک لوپ شرکتی با مشخصات زیر یک اهم و 400 میکرو هانری ظرفیت ، داشته باشیم فکر کنم نتیجه ی بسیار مطلوبی از نظر ثبات کاری خواهیم داشت .
دوستان کسی لوپ شرکتی با این مشخصات سراغ نداره ؟
شاید مقاومت بالاتر لوپ ، باعث ثباتش شده . یا تکنیک خاصی که در ساختش وجود داره . متاسفانه به علت پرس مناسب لوپ در قالبش ، امکان باز کردن لوپ میسر نشد . درصورتی که عکسی نیاز باشه در خدمتم .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

آخرین بار توسط hoshyar191 در چهارشنبه 7 خرداد1393 - 4:27pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 3:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستان...
ممنون اقا حمید بخاطر فایلی که اپدیتش کردی...
دوستان من با سیم افشان یه لوپ 58 درست کردم...البته مشخصات رو اقا حمید لطف کردن فرستادن و منم ساختم...قطر داخلی 50 تعداد دور 19...تعداد شیار 15..قطر سیم 2 میل...قطر داخلی سیم یک میل افشان....قالب هم چوب سه لایه...
نتیجه کار باهاش اینه که گارد به طور تعجب اوری پایین اومدو تا 18 جواب میداد.. :ymsmug: من دوتا لوپ 26 و 36 ساخته بودم که کمترین گارد 24 بود و هر دوشون هم با سیم لاکی بود...
تستهایی که کردم فیبر 10*15 رو توی 120 روی هوا میزد و زیر خاک در صورت بالانس شدن درست و گارد مناسب در یک متری کاملا اشکار میکرد...طوری که این فیبر رو من با لوپ 26 از 60 سانتی زیر خاک میزدم که کاملا افزایش برد رو داشته با بزرگتر کردن لوپ...
فیبر مسی 20*20 رو از 150 میزد...زیر خاک تست نکردم..که بعدا تست میکنم.(چون چاله بیشتر از یک متر نبوده)
استیل 20*40 رو از 2 متری توی هوا میزد...
فعلا عکس ندارم بزارم چون دستگاه دستم نیست فعلا..در اولین فرصت تسهای بیشتری میکنم...
یه سوال از اقا حمید داشتم...ایا امکان دار مصرف باطری با این سیم افشان بیشتر بشه؟؟
ممنون

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 4:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
مرسی حمیدجان تغییراتومطالعه کردم وتصمیم گرفتم 2کارمهم انجام بدم 1شیلدمدارولوپ مناسب.
ممنون
علی جان مشخصات سیم افشان چیه وازکجابایدتهیه کرد؟

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed نوشته است:
مرسی حمیدجان تغییراتومطالعه کردم وتصمیم گرفتم 2کارمهم انجام بدم 1شیلدمدارولوپ مناسب.
ممنون
علی جان مشخصات سیم افشان چیه وازکجابایدتهیه کرد؟

سیم افشان 1*1 ساوه هست.دقیق قطر کلی 2 میل هست..یک میل هم قطر سیم داخلی افشان...رنگهای سبز و زرد ومشکی و ابی بنفش داره....همه جا دارن..
یه چیزی یادم رفت بگم...با این چیزی که من درست کردم دیگه نیازی به سیم با روکش تفلون هم نیست..دیگه چقدر مگه گارد میخواد بیاد پایین تر :D

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 4:33pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
ارتین جان در مورد لوپ عنکبوتی این رو عرض کنم که در واقع لوپی که ما ساختیم همون لوپ عنکبوتی واقعی هست که بعد از تحقیقات متوجه این مساله شدم! در فایل توضیحات جدید هم مدل لوپ خودمون رو عنکبوتی در نظر گرفتم که درستش هم همین هست. اون لوپی که طراح استفاده کرده از نوع عنکبوتی دو تکه هست که از نظر سیستم پیچیدن تفاوتی نداره و فقط بیشتر بدرد سکه یابی میخوره.
در خصوص سیمی هم که شما گرفتین البته کمی ضخیم هست و برای لوپهای کوچک چیز خوبی از اب در نمیاد! ولی برای لوپهای بزرگتر از 45 سانت خوب جواب میده. اگر در محاسبه مشکل داشتین ابتدا بفرمایین دقیقا قالب لوپ شما چه ابعادی داره تا من مشخصات دقیق ساخت رو به شما اعلام کنم.

حمید جان , تا اونجای که تو انجمن درباره لوپ بحث شده , یقینا نظر دوستان داشتن کویل با برد مناسبه , که کویل 60 تا بحال مورد تائید شما و دوستانه , در ثانی با این سیم با توجه به رعایت قطر داخلی سیم ها از هم که با سیم 1 میل مفتولی 55 سانت بود , ظاهرا قطر خارجی بیش تر از 60 درمیاد , حال شما لطف کنید کویلی با قطر داخلی 55 سانت رو و همچنین 1*1 رو محاسبه کنید , اگه میشه متراژ سیم رو هم لطف کنید, با تشکر

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با اجازه اساتید یه مساله ای هست تو عمق زنی که من تو انجمن ندیدم امیدوارم تکراری نباشه
دوستان اکثرا در حدس عمق فلز زیر خاک مشکل دارن .با توجه به توضیحات مهندس حمید در مورد نمودار بایینی چنس می توان با تشخیص بزرگی یا کوچکی بودن فلز با این نمودار تقریبا عمق زنی کرد ولی چطور باید تشخیص داد که فلز زیر خاک اندازش در چه حدی است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای این کار شما باید لوبتون رو به ارامی از روی زمین رد کنید و دقیقا محل شروع سنس وجایی که نمودار برد به مقدار ماکزیمم رسیدو نشانه گذاری کنید .در اکثر فلزات بزرگ قبل از رسیدن لوب روی فلز سنس فلز شروع می شود ودقیقا روی فلز ماکزیمم سنس رو دارین ولی برای فلزات کوچک لوب باید تقریبا روی فلز قرار بگیرد تا سنس شوند.دوستان اگر قبل از رفتن به زمین مورد نظر با فلزات بزرگ وکوچک تمریناتی رو در هوا با روشی که عرض کردم انجام بدن.حتما در کاوش و عمق زنی تا حدودی موفق خواهید شد.
یا حق موفق باشید

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 5:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
نه جناب قنبری تا اونجاکه من تست کردم حدود70سانت تا1مترشعاع میزنه ونمیشه بااین روش تشخیص داد.

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 5:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خداقوت دوستان؛با هر لوپ ودستگاهی میشه نقطه دقیق رو مشخص کرد‌...وتاحدودی بسته به موقعیت قرارگیری فلز مدفون در زیرخاک،به حجم ومقدارش پی برد وحدودی تخمین زد...با روشی که عرض میکنم؛بعد از سنس فلز مدفون بوسیله دستگاه وبخصوص در لوپ های بزرگتر،بصورت ضربدری ویا بعلاوه دسته لوپ رو روی محل سنس حرکت میدیم...ومثلا ابتدا از راست به چپ روی محل سرچ میکنیم وبیشترین نمودار وصدا رو در نظر میگیریم ومعین میکنیم...ودوباره از مقابل نقطه که در مرحله قبل معین کردیم به جهت بالا به پایین سرچ کرده تا بصورت صلیب یا بعلاوه ...وجاییکه بیشترین نمودار رو داریم وبطوریکه این دو خط در مرکز همدیگر رو قطع کنن ...این میشه نقطه دقیق...!وبقول دوست عزیز مون که در بالا اشاره کردن ؛محل شروع سنس از اول صلیب تا مرکز وپایان سنس وسرچ در جهت دیگر صلیب ودر نظر گرفتن شروع ومرکز وپایانش حجم رو تخمین میزنیم...!واین روش بیشتر به موقعیت قرار گیری فلز مدفون بستگی داره که بصورت افقی گسترده باشه...!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 6:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 321 , 322 , 323 , 324 , 325 , 326 , 327 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 470 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure