انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:31am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 322 , 323 , 324 , 325 , 326 , 327 , 328 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
خب دوستان من مدارموشیلدکردم تاثیرش فوق العادست تاحالا تنبلیم میومد اما1ساعته شیلدکردم مداربدبختوتوی فویل آلومنیوم اینقدپیچوندم که صدای پیزوش بزوردرمیاد.
یادتون باشه زیروروی مداروبافوم a4که5میله عایق کنید.داخل جعبه هم فویل زدم :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 6:29pm

سلام بچه ها منم چنس رو ساختمش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 6:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

نگواون پلیری که زدی ردگم کنیه :D خدایی ایول عجب ترفندی =p~

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 6:40pm
مدیر سایت
مدیر سایت

mahdi8877 نوشته است:
ارتین نوشته است:
حمید جان , من یه کلاف ( 100 متر) سیم نمره 1 افشان مسی گرفتم , که اهم این کلاف 100 متری شده 2.1 اهم و قطر کلاف 22 سانته که ظرفیتش شده 5.34 میلی هانری , روی ظرفیتش که فعلا نمیشه حساب کرد چون 22 سانته با 100 متر سیمه , شما لطفا نظرتون رو درباره مشحصات اهم سیم رو بگید , چون اگه کلاف رو باز کنم دیگه فروشنده پس نمیگیره , در ضمن سیم 0.75 افشان مسی هم داشت , تشکر

سلام
ارتین جان یه کلاف سیم 1 افشان رو چند خریدی؟ و کی خریدی؟

مهدی جان ببخشید دیر متوجه سوالتون شدم , 26 تومن امروز البته از عمده فروشی که از دوستانه

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حامد جان قرار نیست شما دقیقا عمق زنی کنی !اول باید لوبی که می خوای برا جستو جو ببری انتخاب وبا اون لوب تست کنی شما نمی تونی با لوب 45 سانت تست کنی و تو هوا تست کنی و بعد انتظار داشته باشی با لوب 60 هم به این نتیجه برسی.بستگی به لوبت داره عزیز من اگه 1در 1 باشه بیشتر از شعاع یه متر برا یه سینی 50 سانت مطمعنن جواب میده.چون من با لوب 19 برا یه کاسه استیل تقریبا شعاع 30 سانت جواب میده و شروع به سنس می کنه.
یا حق

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:08pm

اره حامد جان اون پلیر برای رد گم کردن اون سمت دستگاه که ال سی دی داره قشنگ پوشیده میشه وهیچ اثری از فلز یاب پیدا نیست برای جلو گیری از روشن شدن هم بین کلیدو ورودی برق برای شارز کردن یه فیوز وجود داره که اونو به عنوان یه کلید مخفی ارش استفاده میکنم

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 7:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کارت درسته خسته نباشی هادی جان.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 9:55pm
مدیر کل
مدیر کل

ALI.D نوشته است:
خسته نباشید میگم خدمت تمامی دوستان...
ممنون اقا حمید بخاطر فایلی که اپدیتش کردی...
دوستان من با سیم افشان یه لوپ 58 درست کردم...البته مشخصات رو اقا حمید لطف کردن فرستادن و منم ساختم...قطر داخلی 50 تعداد دور 19...تعداد شیار 15..قطر سیم 2 میل...قطر داخلی سیم یک میل افشان....قالب هم چوب سه لایه...
نتیجه کار باهاش اینه که گارد به طور تعجب اوری پایین اومدو تا 18 جواب میداد.. :ymsmug: من دوتا لوپ 26 و 36 ساخته بودم که کمترین گارد 24 بود و هر دوشون هم با سیم لاکی بود...
تستهایی که کردم فیبر 10*15 رو توی 120 روی هوا میزد و زیر خاک در صورت بالانس شدن درست و گارد مناسب در یک متری کاملا اشکار میکرد...طوری که این فیبر رو من با لوپ 26 از 60 سانتی زیر خاک میزدم که کاملا افزایش برد رو داشته با بزرگتر کردن لوپ...
فیبر مسی 20*20 رو از 150 میزد...زیر خاک تست نکردم..که بعدا تست میکنم.(چون چاله بیشتر از یک متر نبوده)
استیل 20*40 رو از 2 متری توی هوا میزد...
فعلا عکس ندارم بزارم چون دستگاه دستم نیست فعلا..در اولین فرصت تسهای بیشتری میکنم...
یه سوال از اقا حمید داشتم...ایا امکان دار مصرف باطری با این سیم افشان بیشتر بشه؟؟
ممنون

علی جان خسته نباشین خیلی ممنون.
به شما تبریک میگم نتیجه خوبی گرفتین. عدد گارد هم طبق پیش بینی خیلی خوب بوده و بقول شما شاید نیازی هم به سیم تفلون نباشه! ولی خب اگر تفلون بود اندکی بهتر جواب میداد که دیگه شاید اصلا مهم نباشه. همین که گارد حدود 20 جواب بده کافیه.
مصرف باطری ارتباطی به افشان بودن سیم لوپ نداره. اگر مقاومت لوپ خیلی پایین باشه یا ظرفیت لوپ خیلی پایین باشه به همون نسبت مصرف باطری بالا میره.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:35pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین نوشته است:
حمید نوشته است:
ارتین جان در مورد لوپ عنکبوتی این رو عرض کنم که در واقع لوپی که ما ساختیم همون لوپ عنکبوتی واقعی هست که بعد از تحقیقات متوجه این مساله شدم! در فایل توضیحات جدید هم مدل لوپ خودمون رو عنکبوتی در نظر گرفتم که درستش هم همین هست. اون لوپی که طراح استفاده کرده از نوع عنکبوتی دو تکه هست که از نظر سیستم پیچیدن تفاوتی نداره و فقط بیشتر بدرد سکه یابی میخوره.
در خصوص سیمی هم که شما گرفتین البته کمی ضخیم هست و برای لوپهای کوچک چیز خوبی از اب در نمیاد! ولی برای لوپهای بزرگتر از 45 سانت خوب جواب میده. اگر در محاسبه مشکل داشتین ابتدا بفرمایین دقیقا قالب لوپ شما چه ابعادی داره تا من مشخصات دقیق ساخت رو به شما اعلام کنم.

حمید جان , تا اونجای که تو انجمن درباره لوپ بحث شده , یقینا نظر دوستان داشتن کویل با برد مناسبه , که کویل 60 تا بحال مورد تائید شما و دوستانه , در ثانی با این سیم با توجه به رعایت قطر داخلی سیم ها از هم که با سیم 1 میل مفتولی 55 سانت بود , ظاهرا قطر خارجی بیش تر از 60 درمیاد , حال شما لطف کنید کویلی با قطر داخلی 55 سانت رو و همچنین 1*1 رو محاسبه کنید , اگه میشه متراژ سیم رو هم لطف کنید, با تشکر

ارتین جان دقت کنین اگر ما لوپ 60 عنکبوتی رو خیلی توصیه کردیم به این لحاظ بود که بزرگترین سایز از این نوع لوپ هست که میشه تا حد خوبی اپراتوریش کرد! وگرنه شما اگر میتونی بزرگتر از 60 بسازی و واقعا موقع کاوش استفاده کنی طبیعتا برد کمی بیشتر میشه! پیشنهاد میکنم با یک صفحه یا قالب مشابه این رو برای خودتون تست کنین و ببینین لوپ تا چه حد بزرگ رو میتونین استفاده کنین. بعد همون اندازه لوپ رو بسازین! مثلا جناب کوروش فکر میکنم از لوپ 74 سانتی استفاده میکنن که البته بنظر من خیلی بزرگه. اما اگر میتونن به خوبی اپراتوریش کنن طبیعتا نسبت به لوپ 60 حدود 10 درصد برد بیشتری میده.
در مورد لوپ 1 در 1 که توی فایل توضیح دادم دیگه برای لوپهای فریمی زیاد فرق نمیکنه سیم شما چی باشه. از همین سیم خودتون 11 دور بپیچین همون میشه.
برای لوپ عنکبوتی هم عرض کردم شما اول ببینین قالب شما دقیقا چه اندازه ای هست و قطر دقیق سیم رو بفرمایین من مشخصات رو براتون حساب کنم.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس...
مقاومت لوپ که 0.7 هست..ظرفیت رو که نمیدونم چون نداشتم سلف سنج...

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 322 , 323 , 324 , 325 , 326 , 327 , 328 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 229 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure