انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 5:33am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 323 , 324 , 325 , 326 , 327 , 328 , 329 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید جان , من به تیکه سیم افشان 1 میل از یجا گرفتم بعنوان نمونه , که افشانش نقره ای رنگه , وقتی نشون فروشندها میدادم , میگفتن سیم الومنیمی , اخر نفهمیدم این الومنیمه یا تفلون , شکلش هم مثل همون سیمی که اقای کرمی عکسشو تو انجمن گذاشته بود :-? درمورد اون سیم میخام عوضش کنم یه سیم دیگه بگیرم که قطر روکشش 2 میل یا کمتر باشه , چون کویل 45 هم نیاز دارم

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 10:50pm
مدیر کل
مدیر کل

ALI.D نوشته است:
ممنون مهندس...
مقاومت لوپ که 0.7 هست..ظرفیت رو که نمیدونم چون نداشتم سلف سنج...

خواهش میکنم.
مقاومت لوپ شما که خوبه. ظرفیت هم اگر طبق مشخصات ساختین زیاد فاصله با 400 نباید داشته باشه. بهرصورت بنظر نمیاد مشکل مصرف باطری از لوپ شما باشه.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
مهندس استفاده ازمنبع تغزیه مشکلی که نداره!

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:03pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین عزیز سیم آلومینیومی که فایده نداره! ایده آل این هست که مغزی افشان مس باشه و روکش تفلون باشه! حالا مغزی قلع اندود یا نقره اندود هم زیاد فرقی نداره چون اونها هم در واقع مسی هستن و روکش خیلی نازکی از قلع یا نقره روشون هست. اما آلومینیوم دیگه اصلا مناسب نیست!
بنظر من همین سیمی که گرفتین مناسبه و برای لوپ 45 هم خوب جواب میده. برای لوپهای کوچکتر یک مقدار تعداد دورها میره بالا. ایراد دیگه ای نداره.

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:05pm
مدیر کل
مدیر کل

hamed نوشته است:
مهندس استفاده ازمنبع تغزیه مشکلی که نداره!

چرا عزیز من این همه ما گفتیم مشکل داره شما میگی نداره؟ :D منبع تغذیه بسته به نوعش نویزهای خاصی داره که اصلا در حد باطری جواب نمیده و بی ثباتی مدار خیلی بالا میره. برای تست مشکلی نیست ولی نه ثبات درستی خواهید داشت و نه طبیعتا برد خوبی!

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:07pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
ارتین عزیز سیم آلومینیومی که فایده نداره! ایده آل این هست که مغزی افشان مس باشه و روکش تفلون باشه! حالا مغزی قلع اندود یا نقره اندود هم زیاد فرقی نداره چون اونها هم در واقع مسی هستن و روکش خیلی نازکی از قلع یا نقره روشون هست. اما آلومینیوم دیگه اصلا مناسب نیست!
بنظر من همین سیمی که گرفتین مناسبه و برای لوپ 45 هم خوب جواب میده. برای لوپهای کوچکتر یک مقدار تعداد دورها میره بالا. ایراد دیگه ای نداره.

تشکر حمید جان از جوابت , من یکی از رشته های همون سیم نقره ای رنگ رو سمباده زدم , بعد از پاک شدن روکش نقره ای رنگ , سیم مسیش مشخص شده , پس سیم تفلونیه , حالا فردا برم بینم میتونم یه کلاف از این سیم تهیه کنم , حمید جان خلاصه بعد این چند سال میخام یه چیز خوب از اب دربیاد , حالا فرق تفلون با مسی از نظر ثبات و عمق چقدره؟ ارزششو داره که پیگیرش باشم یا همین مسی کافیه ؟ تشکر

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
ای بابا :(
پس مهندس افت قدرت مدار ازچندولت شروع میشه؟

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 7 خرداد1393 - 11:18pm
مدیر کل
مدیر کل

ارتین جان فکر کنم توضیح قبلی من مشخص بود. ببینید تفلون روکش سیم هست! مغزی که بهرحال باید مس باشه! حالا قلع اندود و نقره اندودش هم فرقی نمیکنه. اما اگر آلومینیوم باشه مقاومت خیلی زیادی پیدا میکنه و دیگه مناسب نیست.

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:11am
مدیر کل
مدیر کل

حامد عزیز بستگی به لوپ شما هم داره! ولی از حدود 10 ولت افت قدرت محسوس باید وجود داشته باشه. بهرحال اگر قصد کار با فلزیاب رو داشته باشین باید به فکر باطری مناسب هم باشین.

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:12am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
درسته مهندس ، سيم روكش تفلون آلمينيوم اصل آلمان رو بنده دارم روكش قرمز داره كه مقاومت خيلي زيادي داره و فقط براي جاهاي خاصي ميشه استفاده كرد بدرد كويل مدار نميخوره ، مهندس ميشه يك رگلاتور قبل از آي سي 7662 بذاريم تا ورودي رو كنترل كنه تا وقتي ناگهاني ولتاژ بالاي 12 تا 18 بهش رفت ديگه آي سي 7662 نسوزه؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 7 خرداد1393 - 12:15am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 323 , 324 , 325 , 326 , 327 , 328 , 329 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 254 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure