انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:15am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 324 , 325 , 326 , 327 , 328 , 329 , 330 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و درود.
مهندس حمید یه فکری به نظرم رسید گفتم بگم شاید قابل استفاده باشه.سیم لحیم جنسش از قلع هست؟اگه اینطوری باشه میشه از سیم لحیم برای ساخت لوب استفاده کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 9:16am
مدیر کل
مدیر کل

ganbari عزیز متوجه این جرقه ذهنی شما نشدم! :D خب بله ترکیب قلع و سرب هست. این چه مزیتی میتونه داشته باشه؟! بهترین سیم رسانا که در عین حال در دسترس هم باشه و قیمت معقول داشته باشه مس هست. شما اگر حتی نقره خالص هم استفاده کنین نتیجه بهتری نمیگیرید. اما سایر فلزات مقاومت به مراتب بیشتری دارن و لذا برای حفظ مقاومت لوپ باید ضخامت بیشتری استفاده بشه که خودش میتونه کیفیت لوپ رو کمی پایین تر بیاره.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید میدونم بهترین رسانا فعلا مس هست که ارزانه ولی صحبت از سیم های قلع اندود و نقره اندود شد گفتم خب شاید این به درد بخوره واینکه چرا برخی سیم هارو اینطوری می سازن! فکر کنم بخاطر کم کردن مقاومت باشه.
ضمنن مهندس بخاطر فایل جدید تو بست اول ازتون تشکر می کنم.من دانلودش کردم و خوندمش تنها ایراد من تو ساخت چنس اون سیمبیچ تروییدی است که من از سیم 0.9 براش استفاده کردم حالا به نظر شما عوضش کنم بهتره؟

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:03pm
مدیر کل
مدیر کل

ganbari عزیز قلع اندود یا نقره اندود کردن اون سیمها علت دیگری داره و در فلزیابی تاثیر خاصی نداره! مقاومتش هم چندان تغییری نمیکنه چون لایه غیر مسی بسیار نازک هست و حتی ضخامت لایه قلع یا نقره رو بصورت میکرون مشخص میکنن! :D بنظر من شما میتونین از سیم برق نوع نازک هم استفاده کنین و جواب خوبی میده. فقط باید جنس قالب چوب باشه و تعداد شیارها رو هم 15 تا بگیرین. سیمهای با روکش پلاستیکی یک مزیت بزرگ نسبت به تفلون دارن و اون انعطاف پذیری بیشتر و خاصیت الاستیکی هست که باعث میشه موقع پیچیدن وقتی بهش کشش وارد میشه خیلی صاف قرار بگیره! پس میتونه منظم تر از آب در بیاد. در عین حال سیم برق مسی هست و همه جا پیدا میشه و قیمت زیادی هم نداره. فقط دقت کنین سیمهای برق نوع ضخیم و نازک دارن که نوع نازکش بدرد اینجا میخوره.
در مورد سیم پیچ توروئیدی L1 دوستان دقت کنن اگر حتی با شیلد هم هنوز نویز دارن دیگه این نویز میتونه از داخل مدار باشه و فقط به همین سیم پیچ بر میگرده. پس حتما از سیم نازک تری استفاده کنین. این سیم پیچ اگر با سیم نازک درست بشه جواب بهتری میده.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان تشکرات فراوان.
حتما سیم 0.3 استفاده می کنم برا تروییدی.
برا لوب هم از سیم برق استفاده میکنم ولی دوستان توجه کنن که سیم برق هم درجه 1و2و3 داره.مواظب باشید از سیم هایی که رنگ مسش به سیاه می زنه استفاده نکنید که درصد مسش کمتر و مقاومتش بیشتره.
یا حق موفق باشید

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:24pm

سلام اساتید محترم لطفا راهنماییم کنین بنده یه سلف سنج خریدم ولی نمی دونم چگونه ازش استفاده کنم

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:27pm

اینم یه عکس ازش

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 2:38pm
مدیر کل
مدیر کل

این مدلی که شما گرفتین LCR متر هست و بیشتر هم رنج خازنش کامله تا رنجهای دیگه! بهرحال شما برای اندازه گیری ظرفیت لوپ باید مولتی متر رو در رنج 2mH بذارین و پرابها رو هم به دو تا سوکتی که بینشون Lx نوشته شده وصل کنین و سر پراب ها رو به دو سر لوپ بزنین تا بتونین ظرفیت رو بر اساس میلی هانری اندازه بگیرین. با ذکر این مطلب که هر میلی هانری معادل 1000میکرو هانری هست. پس مثلا مقدار 0.400 میلی هانری معادل 400 میکرو هانری خواهد بود.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 3:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

استاد یک مدلی دیگری هم هم من قیمت کردم حول حوش 100000 هزار بود از 2 میلی هانری شروع میشد محدوده رنج میکرو نداشت چینی بود ولی ظاهر جنس خوبی بود.

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 3:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
اینم لوپ جدیدم که عددگاردروی15وباربر5 فویل آلومنیوم 10در10تقریبا90سنس داشتم بدون نویز.البته فقط برای تست سیم بودکه فک کنم سیم باحالی گرفتم. :D
سیم دوقولوکه تووسیله هام داشتم برای مدارزمین شناسییه روکش پلاستیک خیلی خیلی محکم داره که روقاب هرچی بکشی پاره نمیشه.

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 8 خرداد1393 - 3:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 324 , 325 , 326 , 327 , 328 , 329 , 330 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , یعقوب و 205 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure