sadegh1982 نوشته است:
سلام مهندس حمید
من لوپ را ساختم خیلی خوب هم به همدیگه چسبوندم سیمهای 0.70 رو و دقیقا 72 دور پیچیدم البته اندازه 27*33 دقیق در نیمد یه 0.5 سانت کم و زیاد داره .مشکلم اینجاست که نمیدونم به چه صورتی میلی هانری رو اندازه بگیرم مولتیمترم هم dec 330fc هست که ظاهرا هانری رو نمیشه اندازه گرفت اما اسیلوسکوپ دارم ولی فکر نکنم اون به درد بخوره.
یه مشکل دیگه هم دارم سر مداره افزایش دی سی اونو وصل کردم به پاور و ولتاژ رو گذاشتم روی 12 و آمپر هم روی 2 اما بعد از چند ثانیه از مقاومت lL1 دود بلند شد نمیدونم چرا این اتفاق افتاد می شه راهنماییم کنید
صادق جان همونطور که عرض کردم ابعاد دقیق و حتی تعداد دور دقیق در این دستگاه اهمیت زیادی نداره! چون در هر صورت شما باید تنظیم فرکانسی رو با میزون کاردن خازن 7 انجام بدین و از طرف دیگه فرکانس دقیق کار دستگاه مهم نیست درست 11 کیلوهرتز باشه! دوستان با 10 کیلوهرتز یا 12 کیلوهرتز هم جواب خوبی گرفتن.
بنابراین شما وقتتون رو سر اندازه گیری طرفیت لوپ نذارین! اگر ابعاد درست باشه و دورها هم 72 واقعا بوده باشه ظرفیت هم درسته. فقط لوپ رو دور تا دور چسب شیشه ای بپیچین که تمام لایه های سیمهاش بصورت فشرده روی هم قرار بگیره.
در مورد مدار افزاینده ولتاژ خیلی از دوستان تا الان مشکلاتی داشتن! شما مطالب داخل فایل رو با دقت مجددا بخونین. درست کردن اون سیم پیچ طبق دستوری که نوشته شده بسیار مهمه. ضمن اینکه پتانسیومتر 100 کیلو رو هم برای اول کار سعی کنین روی وسط بذارین یعنی حدود 50 کیلو. در این صورت ولتاژ خروجیش هم باید حدود 25 ولت باشه. اگر منظورتون از دود کردن همون سیم پیچ بوده شاید سیمتون خیلی نازک بوده یا دورها کافی نبوده یا هسته فریتش خوب نبوده.