نویسنده |
پیغام |
آرین
کاربر حرفه ای
|
وقتی من رنج فاین رو برای گلد 4 روی اوکی میزارم هم رهگیری میکنه هم قیچی ولی وقتی روی 9+ میزارم بازم رهگیری میکنه ولی دیگه قیچی نمیکنه. روی 9- نه رهگیری میکنه نه قیچی. پس انگار قیچی کردن یا نکردن بروی رنج فاین هست که مهمه. میدونم دیگه مثل قبل فاین رنج کاربرد نداره و چیزای تازه کشف شده مثل یکی بودن وزن ها روی مودهای مختلف ولی وقتی روی بار وقت زیاد داشته باشیم میشه ازش استفاده کرد. نظری داشتید بگین که برای شما چگونه هست؟
|
جمعه 9 خرداد1393 - 1:32pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
همتون موفق شدین که دیگه نمیاین ها؟
|
جمعه 9 خرداد1393 - 1:37pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
خوب بیان بگن نظرشونو که با این دستگاه نمیشه به جایی رسید اعدامشون که نمیکنن ولی به نظرم این ردیاب مکانی میخواد که علائم و سند داشته باشه
اساتید مطمئن ترین گلد ردیاب که تداخل کمتری داره کدومه؟ تا برای فاین رنج ازش استفاده کنم.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 2:01pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
آرین عزیز شما 1 ماه نیستش عضو سایت شدید و قطعا مدتی کمتر از یک ماه هستش که ردیاب رو دارید پس عجله نکنید درسته اینجا 99% حفاریها بی نتیجه بوده ولی عزیز من یکم تجربه هم لازم داریم همگی باید ببینیم اشکال کار کجاست تا باهم حلش کنیم
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 9 خرداد1393 - 3:44pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
سلام من هم با بردیا موافقم درسته مشکلاتی هم هست از شروع این تایپک 35 تا الان میدونید چقدر این دوستان زحمت کشیدن تا به نتیجه برسیم اون علی 777 بود بنده خدا چقدر حفاری کرد یا جعفر عزیز با اون پشتکارش استاد حمزه چقدر زحمت همین چندتا فرکانس که خودتون میدونید چقدر سخته گرفتنش رو انجام دادن باید کنار هم با تجربیات هم به نتیجه برسیم الان همین اقا بردیا مشغول درست کردن یه قطعه هستن که اونجوری که فرمودن انشالاه حفاری بی نتیجه کمتر داشته باشیم خدا کنه زود تر برسونه بردیا جان منتظریم داداش؟؟؟ با این شرایط تحریم الان تو بعضی تایپکها دوستان برای خرید یه ایسی معمولی اینقدر تقلبی و چینی ریخته تو بازار خسته میشن تا یه دونه اصلی و به درد بخور پیدا کنن من به همه دوستان واقعا خسته نباشید میگم که تجربیات خودشون رو بدون چشمداشت و صادقانه در اختیار من ودوستان میذارن ممنون
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:01pm |
|
|
bardia
کاربر حرفه ای
|
امیدوار نوشته است: سلام من هم با بردیا موافقم درسته مشکلاتی هم هست از شروع این تایپک 35 تا الان میدونید چقدر این دوستان زحمت کشیدن تا به نتیجه برسیم اون علی 777 بود بنده خدا چقدر حفاری کرد یا جعفر عزیز با اون پشتکارش استاد حمزه چقدر زحمت همین چندتا فرکانس که خودتون میدونید چقدر سخته گرفتنش رو انجام دادن باید کنار هم با تجربیات هم به نتیجه برسیم الان همین اقا بردیا مشغول درست کردن یه قطعه هستن که اونجوری که فرمودن انشالاه حفاری بی نتیجه کمتر داشته باشیم خدا کنه زود تر برسونه بردیا جان منتظریم داداش؟؟؟ با این شرایط تحریم الان تو بعضی تایپکها دوستان برای خرید یه ایسی معمولی اینقدر تقلبی و چینی ریخته تو بازار خسته میشن تا یه دونه اصلی و به درد بخور پیدا کنن من به همه دوستان واقعا خسته نباشید میگم که تجربیات خودشون رو بدون چشمداشت و صادقانه در اختیار من ودوستان میذارن ممنون امیدوار عزیز ممنونم از لطفتون دارم نهایت سعی و تلاشمو میکنم امیدوارم بتونم یک خدمت هرچند کوچک کنم راستی صفحه 400 تاپیک مبارک امیدوارم به صفحه 500 نرسه و همگی توی تاپیک اشیاء پیدا شده صفحات متمادی رو بریم جلو
این مملکت بیشتر از دشمن،خائن وطن فروش داره
|
جمعه 9 خرداد1393 - 4:07pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
titan نوشته است: نخیر عزیز فکر کنم اونایی که نمیان فهمیدن با این ردیاب هم نمیشه بجایی رسید!!!!!!!!! سلام دوست عزیز من کار به بقیه ندارم فقط از خودم میگم . من تا حالا سه چهار تا جا صددرصدی زدم اما به دلایلی حفاریشآن موفق نبوده. تو هیچ کدامش هم سند نداشتم.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
جمعه 9 خرداد1393 - 5:34pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
titan نوشته است: نخیر عزیز فکر کنم اونایی که نمیان فهمیدن با این ردیاب هم نمیشه بجایی رسید!!!!!!!!! سلام دوست گرامی اگه این ردیاب را تهیه کرده ای ،در مهارت اپراتوری خودت تجدید نظر کن .واگر این ردیاب را نداری ،به قضاوت خودت شک کن . تا حالا فکر کردی که چرا استاد حمزه با این ردیاب موفق شده هم حفره بزنه وهم فلز ؟ ببخشید دوست من .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
جمعه 9 خرداد1393 - 6:35pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خب بعضی دوستان بنظر میاد صحبتهای اولیه رو در خصوص ردیاب و ردیابی زیاد جدی نمیگیرن و از طرفی بعضی دیگر دوستان هم یا از سر غرض یا از بابت کم کاری خودشون توقع دارن با ردیاب بتنهایی معجزه ای حاصل بشه! بنده به نوبه خودم مدتهاست اصل مطلب رو بیان کردم! یک ردیاب هر چقدر هم که خوب باشه به اون شکل و به تنهایی نمیتونه برای کاوش کافی باشه. مگر اینکه یا در اپراتوری ردیاب به استادی بشه رسید و یا شانس خیلی با کاوشگر یار باشه! بنده در بررسی های اخیر خودم در خصوص انواع ردیاب هم به همین نتیجه رسیدم که اصولا در ردیابی کار به همین شکله و نباید روی خود ردیاب حساب صد در صدی کرد. بلکه باید از ردیاب بیشتر برای شعاع زنی و پیدا کردن نقاط احتمالی وجود هدف کمک گرفت و سپس با سیستم نقطه زن محل رو مورد تست و تایید نهایی قرار داد. خوشبختانه حتی برای ساخت هم مدارات فلزیاب متنوع و کارا در انجمن وجود داره و هم برای کاوش های حرفه ای تر مدار زمین شناسی در این انجمن کار شده و دوستان میتونن خودشون یا به کمک دوستانشون بسازن و بخوبی استفاده کنن و در این صورت خواهند دید که چقدر کار کاوش فرق میکنه! در واقع برای من واقعا جای تعجب داره که دوستان چرا اینقدر اصرار دارن که با ردیاب کاوش رو شروع و با ردیاب هم تمومش کنن؟! ردیاب برای شروع مرحله کاوش دستگاه واقعا مناسب و در خیلی مواقع حتی ضروری هست ولی نباید کاوش رو با ردیاب تموم کرد! این بنظر من نکته بسیار مهمی برای جلوگیری از بسیاری از خطاها و حفاریهای بیمورد هست. هر چند طی چند ماه اخیر بودن دوستانی که صرفا با ردیاب 35 موفق شدن. اما عرض کردم چنین چیزی هم تجربه بسیار بالا در ردیابی میطلبه و هم کمی شانس! خدمت دوستانی هم که بارها انتقاد کردند همیشه عرض کردم. کسی اگر واقعا ردیاب بهتری میشناسه معرفی کنه تا ما مورد مطالعه قرارش بدیم. برای بنده ساخت هر مدل ردیاب با هر سیستم فرکانسی و حذف کننده ای کار راحتیه! علتش هم اینه که هیچکدوم این ردیاب ها گیرنده الکترونیکی ندارن و صرفا تولید امواج انجام میدن. امواج خروجی دستگاه رو هم براحتی میشه با یک اسیلوسکوپ دقیق مورد بررسی قرار داد و عینش رو و حتی بهتر و دقیق ترش رو تولید کرد. بنده در این زمینه حتی نیازی به کپی کردن دستگاه مورد نظر هم ندارم! بلکه با مهندسی معکوس میتونم بهترش رو طراحی کنم! ولی در این مدت هنوز کسی عنوان نکرده ردیاب بهتری وجود داره و خواسته باشه همکاری بکنه تا بلکه بشه چیز بهتری ساخت. بهرحال فکر نمیکنم چنین چیزی اصلا عملی باشه. بعضی ردیاب های معروف دیگه هم بنظر میاد در قسمت آنتن بهتر هستن. متاسفانه قسمت آنتن در ردیاب ما با اینکه به اصطلاح استاندارد هست ولی به اعتقاد من با دستگاه اصلی فاصله زیادی داره و لذا اگر به طرح آنتن جدیدی بشه رسید قطعا بعضی از انواع خطا کمتر میشن. خوشبختانه دوستان انجمن تلاش های خوبی در این زمینه انجام دادن و من هم به نوبه خودم قضیه آنتن رو در آینده دنبال خواهم کرد تا شاهد عملکرد بهتری از این ردیاب باشیم.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:15pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
بله سخنان شما بردیا جان درسته من خواستم شبهات خودم رو که میدونم شبهات دیگران هم هست رو بپرسم. مثلآ همین عمق گیری رو که از یک سال پیش همه اشتباه انجام میدادن رو تازه فهمیدیم. میپرسم تا شبهات برطرف بشه. از همه کسانی که کمک کردن ردیابی با 35 پیشرفت کنه بسیار سپاسگزارم. و کسانی که حفاری کردن و نتیجه شو گفتن.دستشون درد نکنه.
|
جمعه 9 خرداد1393 - 7:21pm |
|
|
|