نویسنده |
پیغام |
sulduz
کاربر حرفه ای
|
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 2:59pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
خدا قوت حمزه جان کارت عالیه . اگه امکانش هست از علائمی که روی در به کار برده شده و عمق تا روی در را هم اشاره ای داشته باشی . سپاس
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 5:38pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
tehrani39111355 نوشته است: خدا قوت حمزه جان کارت عالیه . اگه امکانش هست از علائمی که روی در به کار برده شده و عمق تا روی در را هم اشاره ای داشته باشی . سپاس استاد تهراني عزيز من چيزي از علايم نميدونم و دري هم نداشت.تو حفاري تو عمق مورد نظر يه سنك بزرگ جلوي اين تونل بود و تا 25 متر هم ردياب اونو مي گرفت و تهش رو با دبليوي بيشتري مي گرفت كه نشون ميداد اين تونل به يه فضاي بزرگ تر ختم ميشد.تو تونل هم بوي خاصي احساس نمي كردم.تنها چيزي كه مشخص بود استفاده از سنگ هاي منظم در بالاي تونل و ديواره تونل بود.بخاطر اينكه داخل تونل خاطره بدي دارم و يه بار رو سرم اوار شده و احساس خفگي مي كردم برگشتم و مشخص بود كه تونل مسيرش تا ته باز هستش.خبري از رطوبت و بوي بد هم نبود و كلا ادم داخلش دچار توهم ميشد
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 5:52pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
hamze2000 نوشته است: tehrani39111355 نوشته است: خدا قوت حمزه جان کارت عالیه . اگه امکانش هست از علائمی که روی در به کار برده شده و عمق تا روی در را هم اشاره ای داشته باشی . سپاس استاد تهراني عزيز من چيزي از علايم نميدونم و دري هم نداشت.تو حفاري تو عمق مورد نظر يه سنك بزرگ جلوي اين تونل بود و تا 25 متر هم ردياب اونو مي گرفت و تهش رو با دبليوي بيشتري مي گرفت كه نشون ميداد اين تونل به يه فضاي بزرگ تر ختم ميشد.تو تونل هم بوي خاصي احساس نمي كردم.تنها چيزي كه مشخص بود استفاده از سنگ هاي منظم در بالاي تونل و ديواره تونل بود.بخاطر اينكه داخل تونل خاطره بدي دارم و يه بار رو سرم اوار شده و احساس خفگي مي كردم برگشتم و مشخص بود كه تونل مسيرش تا ته باز هستش.خبري از رطوبت و بوي بد هم نبود و كلا ادم داخلش دچار توهم ميشد سپاس حمزه جان همان سنگ که جلوی تونل بوده ،در به حساب میاد وعمش هم شد 2.5 متر . پس نتیجه میگیریم که چون مورد شما درشیب قرار داشته،با ارتفاع 2.5 متر تونستند حفر تونل نمایند .برای ایجاد دهانه ی تونل، شیب مکان خیلی مورد توجه است . هر چه شیب کمتر باشه عمق ایجاد دهانه بیشتر میشه . ارادت
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
چهارشنبه 31 اردیبهشت1393 - 6:05pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
سلام به همه دوستان. امشب هم با وزن اولیه 200 گرم و مد برنج تو یه زمین زراعی و از حدود 25 متری تونستم یه نقطه رو بگیرم و بعد از حفاری در نیم متری یه شی شبیه دشنه کوچیک از جنس برنج خارج کنم.البته روش رو با سنباده تمیز کردیم که مشخص شد دارای نقش و نگار هم هست.عکس هم ازش گرفتم و ایشالله فردا براتون میزارم.هر کاری کردم نتونستم امشب قرار بدم.فقط از اساتید درخواست دارم بگن این دشنه که بیشتر شبیه کلید هستش ایا نشانه ی بار هستش.چون از وجود بار حرف میزنن و من از مد طلا هم در این محل استفاده نکردم.با تشکر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 9 خرداد1393 - 12:10am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان حمزه جان بازهم خوشحالمون کردی. میشه لطفا تستهایی که انجام دادین دقیق بفرمائید. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:08am |
|
|
hamze2000
استاد
|
اينم از شي كه گفته بودم.البته در زمان خارج شدن به هيچ وجه اينجوري نبود و كاملا سياه بود كه اين برق زدنش بخاطره سنباده كشيدن هستش
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:10am |
|
|
hamze2000
استاد
|
bina نوشته است: سلام دوستان حمزه جان بازهم خوشحالمون کردی. میشه لطفا تستهایی که انجام دادین دقیق بفرمائید. یاحق استاد بيناي عزيز بخاطر عمق كم ردياب با وزن 200گرم دقيق رفت رو محل.چون عمق هم كم ميومد گفتم بكنيد كه درسته.ديگه هيچ تست ديگي انجام ندادم.زمين زراعي بود و نرم.همين كه ردياب رو مد اهن جواب نداد و عمق هم از 4 جهت يكي بود ديگه نيازي به تست هاي ديگه نبود
|
شنبه 10 خرداد1393 - 10:49am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
با درود خدمت حمزه عزیز مبارک باشه خوشحال شدیم به امید رسیدن به نتایج بالا تر ای کاش طلا بود
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
شنبه 10 خرداد1393 - 11:00am |
|
|
Kani
استادیار
|
دوست گرامیم بسیار بسیار خوشحال و مسرورم که روز به روز شاهد موفقیت هات هستم. تلاش و پشتکار شما به همه ما امید و انرژی مضاعف میده. منم دارم به شیوه آنتن زنی در کمترین زمان میرسم اونم بخش عمده ش به حرکت آنتن مربوط میشه. برادر کشف جدیدت هم مبارک
|
شنبه 10 خرداد1393 - 11:01am |
|
|
|