انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 3:14pm

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 , 225 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان به خداوندی خدا کار و گرفتاری و نخوابیدن و روزا مشغول اتمام آموزش و هزار برنامه دیگه ولی همیشه یه فکرم انجمنه اگه یه روز سر نزنم انگار یه چی گم کردم خیلی خوشحالم آمار موفقیت دوستان داره روز به روز پیشرفت میکنه به امید خدا این موفقیت ها به آخرین درجه برسه و معذرت میخوام که زیاد نمیتونم بیام به زودی یه سفر هم زیارتی هم تجارتی دارم که در لابلاش وقت اضافه زیاد میمونه و دربست با آخرین یافته هام در اختیار انجمن میشم مهندس جون خیلی بیشتر از خیلی دوست دارم و بزودی مزاحم میشم از همه دوستان بابت همه محبت هاشون و بابت همه تلاششون بینهایت تشکر میکنم :ymhug:

صدور هيچ ويزا و گذر نامه اي لازم نيست وقتي به الله پناهنده ميشويد

شنبه 10 خرداد1393 - 11:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان. دیروز به یکی از دوستام که در یه کارخانه ای کار میکنه گفتم که برام میله استیل بیاره و گفت که چه نوعش باشه بگیر یا نگیر. و فرقشونو هم گفت در اینه که نگیر غیر مغناطیسه و بگیر مغانطیسه و آهن ربا رو هم جذب میکنه پس با این حساب یه مقاومتی هم ایجاد میکنه. از اساتید و دوستانی که دارن در ساخت این دستگاه زحمت میکشندخواهش میکنم که راجع به این موضوع یه توضیحی بدند. @};-

شنبه 10 خرداد1393 - 11:58am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون میلاد عزیز. بله اشاره خوبی کردین! استیل نوع مغناطیسی و غیر مغناطیسی داره. به اعتقاد من نوع غیر مغناطیسیش که جذب آهنربا نمیشه مناسب تر هست.

شنبه 10 خرداد1393 - 1:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

وظیفم بود مهندس حمید عزیز. با اینکه هنوز موفق به ساختش نشدم ولی خیلی دارم روش تحقیق میکنم. انشالا خدا قسمت ما هم بکنه تا یکی از این دستگاه بسازم. @};-

شنبه 10 خرداد1393 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان خسته نباشید میشه فایلهای نهایی و با تغییرات این دستگاه رو قرار بدید تا ما هم استفاده کنیم

برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان آغاز ایستادن است . .

شنبه 10 خرداد1393 - 5:18pm

با سلام خدمت مهندس حمید و دیگر دوستان که سخت زحمت میکشند. دوستان یه خواهشی از شما بزرگواران داشتم و اون اینه که یه لطفی کنید لیست قطعات با آخرین تغییراتش در این قسمت بزارید تا مبتدی های مثل بنده هم بتونند از این دستگاه ارزشمند استفاده کنند. ضمنا من همه صفحهاتو خوندم و بخاطر اینکه در هر مرحله تغیراتی انجام میشد گیج شدم یه فایل نهایی اگه دوستان زحمت بکشند و قرار بدند خیلی خیلی عالی میشه. با تشکر و دورود فراوان @};- @};- @};-

شنبه 10 خرداد1393 - 7:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

لیست اصلی قطعات که در فایل اصلی هست. تغیراتشم تا اونجا که من فهمیدم البته با کمک دوستان و کاوشگر عزیز که این لطفو در حق من کردند و راهنمای کردند و بنده هم در این پست قرار میدم تا دوستان استفاده کنند.
1.اتصال پایه 13 آیسی 7 به پین های 9و3 SK3 .

2.اتصال پایه12 آیسی 7 به پایه 18 آیسی 5 .

این تغییرات باعث اجازه PIC برای انتقال میشود .

دوستانی که احیانا مشکل بی ثباتی یا تغییر خود بخودی مقادیر روی صفحه رو دارن ؛ این مساله یکی به علت حساسیت در بخش گیرنده هست که با اتصال سیم ها تقریبا عادیه. اما یک بخشش متاسفانه بعلت نویز روی مدار هست که الان من دقت کردم بعضی خازنهای دکوپلاژ رو بیش از حد پایین در نظر گرفته که این با توجه به تغذیه دوبل آپ امپ ها در بخش ولتاژ منفی بسیار بدتر هم هست! در مدار چنس هم بخصوص با توجه به وجود ایسی 7660 این مساله رو من کاملا تجربه کردم. بنابراین دوستان توصیه اکید میکنم خازنهای دکوپلاژ رو بصورت زیر اصلاح کنین:

C1: 470uF - 25v
C4: 100uF-16v
C5: 470uF-16v
به دو سر خازن 3 هم یک 470uF-16v لحیم کنین. این خیلی مهم هست نمیدونم اونجا چرا فقط 100 نانو گذاشته!!!

در همین حد انجام بدین بنظر من بلحاظ صافی خطوط ولتاژی روی مدار کافیه.

خازن 2 و 3 حتما عدسی باشن! ام کا تی بدرد دکوپلینگ تغذیه نمیخوره. همیشه این رو یادتون باشه. ام کا تی و پلیستر هر چقدر در کوپلینگ سیگنال البته تا رنج کیلوهرتزی عالی جواب میدن ؛ در دکوپلینگ بسیار ضعیف عمل میکنن. پس اینجا عدسی خیلی بهتره.
بدنه کریستال رو میتونین به زمین مدار اتصال بدین. ولی این باز هم در صورتی هست که میکرو درست کار نکنه. میکرو هم درست کار نکنه شما مشکل هنگ کردن یا ریست شدن خواهید داشت. مشکل تغییر اعداد روی صفحه ارتباطی به این قضیه نداره.
به دو سر خازن 5 یک 100 نانو عدسی اتصال بدین. این بسیار مهمه!
خازن 6 رو تانتالیوم و خازن 7 رو ام کا تی بذارین.
به دو سر مقاومت 2 هم یک خازن 100 نانو عدسی وصل کنین. این هم خیلی مهمه!

وهمچنین یه سری اطلاعات دیگه هم جمع کردم

C1 = 470uF 25v
C4 = 100uF 16v
C5 = 470uF 16v
به دو سر خازن C3 كه عدسيه هم يك خازن الكتروليت 470uF 16v با رعايت قطب منفي به پايه وسط آيسي ريگلاتور 78L05
خازن C2 و C3 حتما عدسي باشه
بدنه كريستال رو با يك تيكه سيم كوچيك به زمين يا منفي مدار
دو سر خازن C5 هم از پشت فيبر يك خازن عدسي 100 نانو وصل كن
خازن C6 تانتانيوم و خازن C7 ام كاتي باشه
به دو سر مقاومت 2 هم يك خازن عدسي 100 نانو وصل كن
پايه 13 آيسي 7 رو از مدار جدا كن و به پين شماره 3 پورت سريال وصل كن
پايه 12 آيسي 7 رو به پايه 18 آيسي ميكرو وصل كن
اين تمام كاريه كه بايد انجام بدي اما بعد از نصب قطعات مهمه كه با تينر 1000 يا بنزين يا اسپري خشك كن مدار پشت فيبر رو شستشو بدي تا روغني چيزي نمونه كه اين مورد خودش خيلي مهمه و از فايل 411 هگز استفاده كن بقيه موارد به غير از موارد بالا مثل خودش قطعات رو بزار براي نور ال سي دي هم پايه 16 ال سي دي رو به پايه 1 و پايه 15 رو به پايه 2 خود ال سي دي وصل كن براي اينكه كنترل رو نور هم داشته باشي ميتوني بين سيم ارتباط پايه 15 و 2 هم يك پتانسيومتر 5 كيلو بزاري كه نور رو بسته به دلخواه كم و زياد كني با زره بين خيلي قشنگ به پشت مدار نگاه كن كوچكترين اتصال نداشته باشه بعد قطعات رو بچين از پايه آيسي استفاده كن و مستقيم آيسي ها رو جا ننداز اين فك كنم تكميل باشه .
اساتید یه نگاه بندازند که اشتباهی نشده باشه @};-

شنبه 10 خرداد1393 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این تغییرات رو که آقا میلاد گفتن درسته ولی سعی کنید برای تمیز کردن پشت فیبر از تینر استفاده نکنید برای تمیز کردن و پاک کردن روغن لحیم اضافه پشت فیبر خوبه ولی بعد از گشت زمان که سر من این بلا اومده اگر یک قطره یا کمتر از پشت فیبر داخل خازن ها بره بعد از مدتی خازن رو معیوب میکنه سعی کنید برای تمیز کردن از اسپره مخصوص استفاده کنید
و تا جایی که میتونید سعی کنید سیم ها و سوکت هایی که از گیرنده و فرستنده به روی جعبه وصل میشه رو از بهترین سیم و حتمان هم عایق کنید
من اعدادم امروز یکی بازی میکرد که اون رو هم با شیلد کردن جعبه و مدار حل شد
سعی کنید از خازن های با مارک ws استفاده کنید
خازن بغل آیسی tl074 رو تانتانیوم بزنید
روی جامپر ها رو یا چسب حرارتی بریزید یا از مقاومت صفر اهم استفاده کنید
من در آخر مونتازم کل پشت و روی فیبر رو چسب حرارتی ریختم

شنبه 10 خرداد1393 - 11:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام دوستان عزیز , یکی از دوستان لطف کردن و دارن زحمت درست کردن این سیستم زمین شناسی را برای من میکشند همینجا از ایشان تشکر فراوان دارم بابت لطف و زحمتی که برای من میکشند, یک لوله آب فلزی از جلوی خانه ما رد میشه که فکر کنم قطرش از یک متر هم بیشتر باشه , انشاالله سیستم که دستم برسه سعی میکنم یک اسکن ازش بگیرم , به نظرتان میتونه مفید واقع بشه.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 11 خرداد1393 - 8:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
دستگاه زمین شناسی کار خودشو درست انجام میده
من معمولا" این تاپیک رو مطالعه و پی گیری می کنم
کار اصلی که تحلیل اسکن زمین مورد نظر بوده کسی به درستی و قطع یقین توضیح نداده
شاید در جواب بگید تصاویر گویا هستند ولی واقعیت وتحلیل نهایی با ان چه که می بینید فرق میکنه
بهتره از اساتید رشته زمین شناسی برای اموزش تحلیل اسکنها کمک گرفته بشه تا زودتر به نتیجه برسیم
من بارها اسکن دوستان رو با اسنوفر گزاشتم و ازشون خواستم توضیح بدن ولی خودشونم نمی دونن چیو اسکن کردن
با ارزوی موفقیت

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 11 خرداد1393 - 9:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 219 , 220 , 221 , 222 , 223 , 224 , 225 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: h4midr3z4 , underground و 57 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure