انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 5 آذر1403 - 12:57am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 328 , 329 , 330 , 331 , 332 , 333 , 334 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
سیمی که من دارم باروکش 3میله.

Be The Change You Want To See In The World

شنبه 10 خرداد1393 - 8:43am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
آقای پیردانا
باطری داخل جعبه نویز رو بیشتر نمیکنه آیا ؟
ساخت دستگاه شما واقعاً ستودنی شده ، سپاس برادر :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 10 خرداد1393 - 8:52am

با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز. یه خواهشی دارم اینکه لطفا توضیح راجع به عمق زنیه این دستگاه بدید و برای ساختش چقدر باید هزینه کنم؟ ممنون از همه عزیزان @};-

شنبه 10 خرداد1393 - 12:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
با سلام
آقای پیردانا
باطری داخل جعبه نویز رو بیشتر نمیکنه آیا ؟
ساخت دستگاه شما واقعاً ستودنی شده ، سپاس برادر :-BD

سلامت باشید،خیلی ممنون استاد مهدی عزیز،چکیده ای از مطالب و برکت وجود استاد حمید عزیز هستش...! محل نصب باطری رو در دو مدل استفاده کردم ، ...نخست مطلع هستید،که پک باطری لیتیومی 16v هستش وداخل وفضای مناسب باکس... ،وبعدی ، باطری اتمیک12v رو داخل کیف کوچک کمری که با بند ثابت میشد وبا سیم شیلد دار به فیش ورودی باکس وصل میکردم...(که حالا... ازش به صورت زاپاس ،یا كمکی استفاده میکنم)...بیشتر برند های معروف هم باطری رو بیرون باکس قرار میدن...چندان تفاوتی احساس نکردم...برای روشن تر شدن موضوع ،ممنون میشم استاد حمید در این مورد توضیح بدن ...

شنبه 10 خرداد1393 - 1:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

gurgin نوشته است:
با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان عزیز. یه خواهشی دارم اینکه لطفا توضیح راجع به عمق زنیه این دستگاه بدید و برای ساختش چقدر باید هزینه کنم؟ ممنون از همه عزیزان @};-

به تایپیک اول مراجعه کنیدتوضیحات همه کامل وآپدیت شدست فقط لطفا به تمام نکات توجه کنید.

شنبه 10 خرداد1393 - 1:28pm
مدیر کل
مدیر کل

در خصوص باطری جای دیگه هم دیدم به اشتباه اشاره شده بود اگر نزدیک مدار باشه نویز میندازه! چنین چیزی مطلقا مبنای علمی نداره و این هم بنوعی تاثیر ذهنیت شماست!!! :D باطری هیچ منبعی برای تولید نویز نداره که نزدیکیش به مدار اثر منفی بذاره! بلکه اتفاقا جدا بودن باطری و استفاده از سیم طولانی تر برای اتصال به مدار میتونه تاثیر منفی داشته باشه.

شنبه 10 خرداد1393 - 2:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gurgin نوشته است:

عمقی که دوستان زدن تا 2 متر هست و بسته به لوپ شما و کیفیت ساخت این برد حاصل میشه . دوست عزیز ، بهترین گزینه برای شما خرید از فلزجوست ، چون ساختش به تبحر و وقت و هزینه نیاز داره . بنظرم خرید از " مجتبی خان " منطقی تر باشه . البته اگر خودت از الکترونیک سررشته دارید و داری وقت مکفی هستید خودتون بسازید و با مشکلاتش دست و پنجه نرم کنید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 10 خرداد1393 - 4:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستانی که هنوزمشکل نویزدارن حتماL1روطبق فرمایش مهندس بپیچن.
وموردبعدی درموردشیلد:
لطفا شیلدکردن مدارومرتب ومنظم انجام بدید توجه کنیداول بالا وپایین مداروخوب عایق کنیدبعدباچسب بپیچید بقل های مدارخالی بمونه هم موردی نیست سعی کنید یک غالب مربع تمیز دربیارید فویلو بایک خط کش صاف کنید سطحشو بعدازهربارفویل کردن درزهاروباچسب شیشه ای یابرق ببندیددرآخرهم سیم منفی روضخیم ورشته ای انتخاب کنیدچندسانتشولخت کنید وروی فویل قراربدیدوباچسب محکم بپیچیدچون نمیشه لحیم کرد.
من دیگه نویزی تومدارم ندارم راستی درآخرهم بارنج دیودنقاط مختلفوتست کنیدتا ازاتصال مطمعن بشید.
باورکنیدمن ازبیشترنکاتی که مهندس میگفتن میگذشتم پیش خودم میگفتم ولش کن بابا اما اگه تمام نکاتورعایت کنیدمدارمشکل نداره العان توخونه بالوپ 60هیچ نویزی ندارم البته تست عمق نکردم عددباربرتا18هم بردم اماازهمه طرف سنس داشتموتست غیرممکنه. :)
موفق باشید.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 10:24am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون حامد عزیز. فعالیت شما در این چند روز اخیر واقعا جای تحسین و تقدیر داره. امیدوارم فیلمهایی از تستهای واقعی شما هم داشته باشیم.
در ضمن واقعا از فریب خوردگی تا هدایت فاصله زیادی نیست! :ymhug: :D

یکشنبه 11 خرداد1393 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس کاراصلیوکه شمازحمتشوکشیدی باقی موارد که لوپ واپراتوریه و پیداکردن نکات ریزودرشت بعهده ماکاربراست.

یکشنبه 11 خرداد1393 - 2:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 328 , 329 , 330 , 331 , 332 , 333 , 334 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Ayman alg و 480 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure