انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:09am

پاسخ به موضوع  [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 398 , 399 , 400 , 401 , 402 , 403 , 404 ... 640  بعدی
 بخش آزاد آموزش اپراتوری با ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خوب مهندس حمید
هر کسی مثل شما سررشته نداره که دستگاه بسازه و یا پول نداره که بخره
تازه نقطه زن ها نهایتآ چهار متر میزنن
همونطور که میدونیم بیشتر سرباریها رفتن و بارهای بالای 4 متر موندن
که نقطه زن های دست ساز عاجز هستن توی این متراژ

تازه بردن نقطه زن با حجمی که داره شاید خیلی جاها مقدور نباشه.
برای خودم حمل و نقل ردیاب خیلی آسونتره و دلهره هم ندارم موقع جابجاییش چون کوچیکه و هرکسی نمیفهمه که چیه. :ymsmug:

به نظرم 35 ردیاب خوبیه و به قیمتش می ارزه با سپاس از سازندگانش @};-
ولی نباید زود و احساسی دستور حفاری داد
باید همه تستها رو با حوصله و صبر سه دقیقه ای برای هر فرکانس انجام داد.

درنهایت ممنون میشم یکی به پرسشهام پاسخ بده. :-\

یکیش اینکه توی این تست ها مثلآ وزن گیری آیا فقط قیچی کردن مهمه یا رهگیری اون مکان هم مهمه؟

با سپاس

جمعه 9 خرداد1393 - 7:37pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام
پیشنهاد میکنم برید جاهایی که ثبت میراثه و نمیشه حفاری کرد.آنتن بزنید تا متوجه حرکت متفاوت آنتنها شوید.
من اسمشو میزارم حرکت نرم و روان.
همچنین وزن مناسب واسه دفینه دستتون میاد که معمولا چه وزنی درسته چه وزنی غلط

حرکتی بسیار متفاوت با مواقعی که خطا زده بودم.
دیشب از ردیابی لذت بردم

جمعه 9 خرداد1393 - 10:01pm
استاد آثار شناسی
استاد آثار شناسی
آواتار کاربر

سلام دوستان.پیرو فرمایش کانی عزیز
اگه میخواهید از ردیابی لذت ببرید،ردیاب راببرید جایی که بار داشته باشه.اصلا بارهم نه .یه مکان پاکی که فقط یه فلز قدیمی مدفون باشه.
اون وقت میبینیدکه چقدر آنتنها بدون هیچ حرکت اضافه ای برات نقطه را مشخص میکنند.
حتی قدرت ذهن هم نمیتونه دراون دخیل باشه.
اگه جایی فلز یا حفره نباشه مابا انواع واقسام خطاها مواجه میشویم.
من همه نوع خطاها راتجربه کردم.
حتی اینقدر ناامید شده بودم که میخواستم دستگاه را رد کنم بره.
کمترین تمرین روزانه ام ،نیم ساعت سنس حفره است.
موفق باشید

***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***

جمعه 9 خرداد1393 - 11:04pm
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

امروز ساعت 5 صبح رفتم تو محلی که فلز مس دفن شده بود ردیاب به خوبی به وظیفش عمل کرد واقعا حال کردم مخصوصا بزرگترین مزیت این ردیاب تست حفره و مگنتش هست خیلی جاها بهم کمک کرده مخصوصا برای اطمینان پیدا کردن سر نقطه @};- منم کمترین تمرینم 2ساعت انتن زدنه.انشالله بزودی نتایجی رو به عرض همه میرسونم

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

شنبه 10 خرداد1393 - 10:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
titan نوشته است:
نخیر عزیز فکر کنم اونایی که نمیان فهمیدن با این ردیاب هم نمیشه بجایی رسید!!!!!!!!!

دوست عزیز گفتنی ها گفته شده اینکه کسی جواب نمیده نشونه این نیست که از ردیاب ناراضیند ردیاب باید حتما یک مکمل نقطه زن قوی با هاش باشه به علت اینکه تو این زمان که ما هستیم حفاری واقعا مشکل شده نمیتونیم زیاد ریسک کنیم و هر جا رفتیم حفاری کنیم برای همین منتظر هستیم تا یک مکمل خوب با ردیاب پیدا بشه من خودم حدود 2 ماه میشه دنبال یک مکمل خوب برا ردیاب هستم برای همین تا حالا نرفتم دنبال حفاری...
ارزوی موفقیت برای تمامی دوستان....

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 10 خرداد1393 - 5:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان،در کل همه دستگاهها یک عیبی دارن،و خصیصه اصلی همه ردیاب ها همین خطای زیاد هستش و در واقع اپراتوری ماهر و تجربه و حفاری های زیادی میخواد برای کسایی که بخوان فقط با خود ردیاب بار بزنن،اگرم بخواید زودتر به نتیجه برسید حتما باید بک سیستم فلزیاب خوب مکمل ردیاب داشته باشید،تا نقاطی رو که با ردیاب مشخص کردید تایید بکنه(که من دومی رو ترجیح دادم و یک مکمل براش گرفتم)،اینجوری از هدر رفتن وقت و حفاری های بیخودی خلاص میشید.یک ویژگی دیگه ی این مکمل اینه که زودتر تو اپراتوری ردیاب ماهر میشین و به تجربه میدونین کدوم حرکت آنتن ها خبری هست یا نه،چون اگه فلزیاب تایید کرد میکنین و اینجوری حرکت آنتن ها و فرکانس ها دستتون میاد و اگه تایید نشد دیگه وقت نمیذارید برای کندن و برای دفعات بعدی اون نوع حرکت انتن و فرکانس رو ول میکنین،در کل اگه خبری باشه حرکت آنتن ها توی دست نرم و آرام هست و دسته ها تو دست انگار زور میزنن،البته من چیز با ارزشی در نیاوردم ولی این تجربه چندبار کندن و کار با ردیاب و رسیدن به فلز بوده البته هرچند بی ارزش،ولی خودش برام در اپراتوری و حرکت انتن ها کلی تجربه شده :D

ولو بسط الله الرزق لعباده لبغوا في الأرض ولكن ينزل بقدر ما يشاء إنه بعباده خبير بصير
و اگرخدا روزى را بر بندگانش فراخ گرداندمسلما در زمين سر به عصيان برمى‏دارند ليكن بدان اندازه ای که خود میخواهدفرو مى‏فرستد براستى كه او به [حال] بندگانش آگاه بيناست

شنبه 10 خرداد1393 - 6:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من با گفته های آقا حمید موافق هستم من خودم سر زمین علاوه بر ردیاب یک نقطه زن بوقی و یک نقطه زن با تفکیک و یک دستگاه زمین شناسی میبرم تا دیگه شک و تردید نداشته باشم
من در مورد ردیاب و ساخت یک ردیاب جدید با دوستام که تو انجمن مخترعین هستند یک نشستی داشتم و یک ایده جدید رو بهشون گفتم
این ایده و فکر به نطر منه شایدم اشتباه باشه من بهشون گفتم بیایم یک سیستمی درست کنیم که فرکانسی رو که ارسال میکنه و تو زمین به یک چیزی مثال سنگ یا اهن یا مفرق یا طلا بعد از برخورد به هدف و برگشتش بتونه توی برنامه میکرو تحلیلش کنه و تو خود میکرو برنامه نویسی بشه که بعد از برخورد به هدف و تشخیص جنسش بتونه روی ال سیدی به صورت نوشته طلا یا مفرق یا..... ظاهر بشه حالا نمیدونم خواستم از آقا حمید یک راهنمایی بگیرم ببینم چنین چیزی شدنی هست

یکشنبه 10 خرداد1393 - 12:04am
استاد
استاد
آواتار کاربر

سلام به دوستان
امشب هم دوباره به محلی که اون شی برنجی رو زده بودم رفتم و این بار محل رو با مد طلا سنس کردم.ولوم قدرت ده گلد 5 (بخاطر کم بودن فاصله از گلد 5 استفاده کردم) و وزن اولیه یک کیلو.در دو متری محل حفاری اول ردیاب با حرکتی نرم و تقریبا یکنواخت اول انتن مخالف و بعد انتن موافق محل رو شناسایی کردن.وزن نهایی 729 کیلو فکر کنم و مگنت 80.عمق 1.5 متر و حجم عجیبه 5 در 4 متر.
حالا تمام مدهای ردیاب رو من یکی یکی رو محل زدم و تنها مد طلا،مس،برنج،کربن و مگنت قیچی شدن و مابقی واکنشی نداشتن.
حجم زیاد می تونه نشان از وجود فلز در تماس مستقیم با خاک باشه البته با تایید این نکته که مد حفره هم قیچی نشده.
با وجود مگنت بالا فقط سه فلز حالت قیچی رو داشتن که این امر شاید نشون بده اگه طلای واقعی زیر خاک باشه تشخیصش زیاد سخت نباشه چون تجربه نشون داده رو محل خطاها طلا و فلزات بیشتری قیچی شده
نکته اصلی برای من در این محل اینکه نقطه قیچی شدن طلا با برنج ،مگنت و کربن در یک نقطه نبود بلکه نقطه ها در کنار هم و داخل این حجم بزرگ بودن.البته بخاطر بزرگ بودن حجم و داشتن چندتا نقطه دستور حفاری در این محل هم داده نشد و محل موند برای زدن با نقطه زن.اگه بار درست باشه و محل بار بده ایشالله نکاتی که من تو دفترم یادداشت کردم می تونه خطاها رو تا حد 50% کاهش بده.جا داره از استاد عزیزم جناب پارسی بخاطر راهنمایشون تشکر کنم.موفق باشید..

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 10 خرداد1393 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

به نکات خوبی اشاره کردی حمزه جان ولی من یک جایی رو که مثل شما حجم زیاذ داده بود حفاری کردم که جز خاکی که توش پر اکلیل مانند بود چیز دیگه ای نبود شما این جایی رو که گفتید نمیتونید تصویری بزنید تا خیالتون راحت تر بشه

یکشنبه 11 خرداد1393 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
سلام حمزه جان باز هم شرمنده که وقت شریف را با سوالات تکراری میگیرم , میشه یک بار دیگه در مورد نقطه زدن هدف توضیح کاملی بدین . چون شما گفتین که تو حجم 4*5 برای هر فلز یک نقطه را مشخص کردین . باز هم پیشاپیش از راهنمایی بی دریغی که در حق من میکنید سپاسگذارم.یه سوال دیگه با انتن خالی هم حفره گرفتین .

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 11 خرداد1393 - 10:19am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6396 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 398 , 399 , 400 , 401 , 402 , 403 , 404 ... 640  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 124 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure