نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
hamze2000 نوشته است: سلام به دوستان امشب هم دوباره به محلی که اون شی برنجی رو زده بودم رفتم و این بار محل رو با مد طلا سنس کردم.ولوم قدرت ده گلد 5 (بخاطر کم بودن فاصله از گلد 5 استفاده کردم) و وزن اولیه یک کیلو.در دو متری محل حفاری اول ردیاب با حرکتی نرم و تقریبا یکنواخت اول انتن مخالف و بعد انتن موافق محل رو شناسایی کردن.وزن نهایی 729 کیلو فکر کنم و مگنت 80.عمق 1.5 متر و حجم عجیبه 5 در 4 متر. حالا تمام مدهای ردیاب رو من یکی یکی رو محل زدم و تنها مد طلا،مس،برنج،کربن و مگنت قیچی شدن و مابقی واکنشی نداشتن. حجم زیاد می تونه نشان از وجود فلز در تماس مستقیم با خاک باشه البته با تایید این نکته که مد حفره هم قیچی نشده. با وجود مگنت بالا فقط سه فلز حالت قیچی رو داشتن که این امر شاید نشون بده اگه طلای واقعی زیر خاک باشه تشخیصش زیاد سخت نباشه چون تجربه نشون داده رو محل خطاها طلا و فلزات بیشتری قیچی شده نکته اصلی برای من در این محل اینکه نقطه قیچی شدن طلا با برنج ،مگنت و کربن در یک نقطه نبود بلکه نقطه ها در کنار هم و داخل این حجم بزرگ بودن.البته بخاطر بزرگ بودن حجم و داشتن چندتا نقطه دستور حفاری در این محل هم داده نشد و محل موند برای زدن با نقطه زن.اگه بار درست باشه و محل بار بده ایشالله نکاتی که من تو دفترم یادداشت کردم می تونه خطاها رو تا حد 50% کاهش بده.جا داره از استاد عزیزم جناب پارسی بخاطر راهنمایشون تشکر کنم.موفق باشید.. سلام دوستان استاد حمزه عزیز امیدوارم که مثل همیشه کارتون پر ثمر باشه و صد البته همراه با تجربیات گرانبها. ما منتظریم به امید خدا شما بعد از حفاری نتایج کار رو بفرمائید تا قابل استفاده همه باشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 12:40pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
jafar نوشته است: سلام حمزه جان باز هم شرمنده که وقت شریف را با سوالات تکراری میگیرم , میشه یک بار دیگه در مورد نقطه زدن هدف توضیح کاملی بدین . چون شما گفتین که تو حجم 4*5 برای هر فلز یک نقطه را مشخص کردین . باز هم پیشاپیش از راهنمایی بی دریغی که در حق من میکنید سپاسگذارم.یه سوال دیگه با انتن خالی هم حفره گرفتین . سلام ممنون اقا جعفر عزیز من هم خدمت استاد حمزه عزیز و زحمت کش سلام و خسته نباشید میگم استاد حمزه اگه لطف کنید به سوال جعفر جان که سوال من هم بود پاسخ بدید ممنون و در ضمن اگر جای مد کربن گرفت حتما باید چیزی باشه یا نه؟؟ ممنون راهنمایی کنید
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 12:48pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
ebi-gold نوشته است: به نکات خوبی اشاره کردی حمزه جان ولی من یک جایی رو که مثل شما حجم زیاذ داده بود حفاری کردم که جز خاکی که توش پر اکلیل مانند بود چیز دیگه ای نبود شما این جایی رو که گفتید نمیتونید تصویری بزنید تا خیالتون راحت تر بشه ابي عزيز بخاطر همين دستور حفاري داده نشد.حجم زياد به تنهاي نمي تونه نشانه خطا باشه و مي تونه نشان از الودگي خاك و يا وجود يك فلز در تماس با خاك باشه.زمين شناسي رو مي تونم بزنم ولي هنوز تو اناليز تصاوير و نوع دقيق اوپراتوري اون مشكل داريم.بنظر من با توجه به عمق نقطه زن بهترين جواب رو ميده. جعفر عزيز بعد از گرفتن حجم با اخرين وزن طلا داخل اين حجم فلزات ديگه رو هم زدم كه كربن در يك نقطه مگنت در يك نقطه ديگه و برنج هم در يك نقطه ديگر در داخل حجم قيچي شدن.اين يك امتياز براي درست بودن محل هستش ولي به تنهاي كافي نيست.حجم زياد مي تونه قفط چند دليل داشته باشه كه عبارت هستن از خيس بودن زمين.زراعي بودن زمين كه داراي كود و مواد شيميايي هستن.داشتن تيكه هاي سفال زياد و پراكنده. با توجه به تجربه اي كه دارم گزينه خيس بودن زمين درست هستش و وزن بالا هم بخاطر همين خيس بودن هستش ولي نكته مهم اينكه با توجه به خيس بودن زمين من سه نقطه رو دارم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 1:43pm |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
حمزه جان من منظورم از سوالی که پرسیدم اینه که بعد مشخص شدن حجم با مد طلا به چه صورت نقطه زدن , آیا از فاصله دورتر محل تلاقی از چند جهت را به عنوان مرکز در نظر میگیرید یا از لبه حجم به طرف داخل حجم حرکت میکنید و محل قیچی میشه مرکز هدف , یا مرکز حجم کمی متمایل به جنوب را مرکز قرار میدید. این سه روشی هست که برای پیدا کردن مرکز هدف من میدونم , میخاستم بدونم شما از کدام روش استفاده میکنید , و بهترین روش برای پیدا کردن نقطه دقیق هدف برای حفاری کدام روش هست , البته این را میدانم که برای نقطه دقیق هدف باید با آخرین وزنی که هدف سنس میشه اقدام به نقطه زنی کرد...با تشکر فراوان حمزه جان ,برات ارزوی موفقیت دارم...
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 4:21pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
ولی آقا حمزه اگه تصویری بزنی که دیگه خیالت راحت میشه به امید خدا من یک جایی رو با ردیاب گرفتم که همیه تست ها رو هم کردم درست بود و تصویری هم که زدم همون نقطه ای رو که با دلتا3 مثبت زده بود تو تصویری یک جایی به اندازه 30 در 40 یک چیزی رو نشون دادکه دورش هم به اندازه 1.5 در 1.5 به صورتی که اون جنس یا شی دورشو الوده کرده که به ما هوا اجازه حفاری رو نمیده اگر این جا رو بتونیم حفاری کنیم خیلی نکات مبهم ردیاب رو میفهمیم
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 9:55pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
سلام دوستان من وقتی نزدیک ده ،پانزده دقیقه ردیابو روشن میکنم و باهاش کار میکنم هنگ میکنه و یا حروف و اشکال نامفهومی رو نشون میده و روشن خاموش هم میکنم یا دیگه روشن نمیشه یا چندتا حرف نامفهوم روی ال سی دی ظاهر میشه،اگه کسی میدونه دلیلش چیه لطفا راهنمایی کنه؟؟!!!!
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 9:56pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
البته باید یه مدت(نزدیک ده دقیقه یا بیشتر) خاموش کنم تا دوباره روشن بشه!!!!!!!!!!
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 9:58pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
babaee197 نوشته است: سلام دوستان من وقتی نزدیک ده ،پانزده دقیقه ردیابو روشن میکنم و باهاش کار میکنم هنگ میکنه و یا حروف و اشکال نامفهومی رو نشون میده و روشن خاموش هم میکنم یا دیگه روشن نمیشه یا چندتا حرف نامفهوم روی ال سی دی ظاهر میشه،اگه کسی میدونه دلیلش چیه لطفا راهنمایی کنه؟؟!!!! سادست زنگ بزن مهندس مجتبی
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
یکشنبه 11 خرداد1393 - 10:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
babaee197 عزیز بنظر میاد ردیاب شما مشکل داشته باشه. باید با آقا مجتبی تماس بگیرین تا ردیاب رو براتون تعویض کنن.
|
دوشنبه 11 خرداد1393 - 12:18am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
babaee197 نوشته است: البته باید یه مدت(نزدیک ده دقیقه یا بیشتر) خاموش کنم تا دوباره روشن بشه!!!!!!!!!! دوست من دستگاه رو برام بفرست تا یکی نو دیگه بهت بدم . با من تماس بگیر
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
دوشنبه 11 خرداد1393 - 1:30am |
|
|
|