درود
والا هرچی ما میایم مودبانه توضیح میدیم مثل اینکه افاقه نمیکنه
چندین ماه پیش هم که این بحث ماهواره شروع شد من چند تا سوال مطرح کردم که انگار هیچ پاسخی نداشت
ما وقتی میگیم طرز کار این تکنولوژی چطوریه دیگه چه ربطی به محرم و نامحرم داره؟ یه توضیح علمی خواستیم
حالا خواهش دارم عزیزانی که ادعای این تکنولوژی رو دارن یه پاسخی به این مواردی بدن که در زیر مطرح میشه:
عزیزان من شما که میگید ماهواره حتما میدونید که ماهواره چیه و برای فرستادن و در مدار زمین قرار دادنش و برای نگهداری و بروز بودنش چقدر هزینه باید کرد و چقدر متخصص باید فعالیت داشته باشه؟
شوخی نیست که توی قرن 21 هنوز تعداد کشورهایی که ماهواره فرستادن فضا به اندازه انگشتای دست نیست؟
ضمنا کشور ایران هنوز چند سالی نیست که تونسته ماهواره بفرسته فضا اونم ماهواره امید به کمک روسیه با هزار بوغ و دهل
حال شما ادعا دارید که یه ماهواره فرستادید فضا و فقط هم باهاش دفینه پیدا میکنی؟
میدونی هزینه سوخت همون موشکی که ماهواره رو حمل میکنه چقدره؟
باقی فاکتورهای لازم رو کاریش ندارم
حالا بفرض میگید خوب ما که ماهواره نفرستادیم فضا مال آمریکاست ولی ما استفاده میکنیم؟
خب اینکه بیشتر مضحکه اونا تکنولوژی به این مهمی و به قول شما محرمانشونو دادن دست تو باهش دفینه بزنی؟
و اما کل داستان ماهواره اینهعزیزم اینکه میگید مختصات میدین بله مختصات نقطه مورد نظر رو با یه دستگا جی پی اس معمولی میگیرین و بعد هم میرید توی گوگل ارث و مختصات نقاط رو میدید بهش و چندتا تصویر میگیرید و بعد هم توی نرم افزارهای ویرایش عکس مثل فتوشاپ چندتا تصویر گرافیکی ادیت میکنید و میدید دست ملت احمق و اونهام فکر میکنن که بله ماهواره شما اومده رو نقطه و چرخ زده و براشون عکسبرداری کرده
تمام داستان ماهواره همینه وسلامخواهشا ین داستان رو دیگه تموم کنید