نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
ebi-gold نوشته است: ولی آقا حمزه اگه تصویری بزنی که دیگه خیالت راحت میشه به امید خدا من یک جایی رو با ردیاب گرفتم که همیه تست ها رو هم کردم درست بود و تصویری هم که زدم همون نقطه ای رو که با دلتا3 مثبت زده بود تو تصویری یک جایی به اندازه 30 در 40 یک چیزی رو نشون دادکه دورش هم به اندازه 1.5 در 1.5 به صورتی که اون جنس یا شی دورشو الوده کرده که به ما هوا اجازه حفاری رو نمیده اگر این جا رو بتونیم حفاری کنیم خیلی نکات مبهم ردیاب رو میفهمیم سلام دوستان ابی جان ممکنه لطفا عکس اسکنی که گرفتی رو توی تاپیک مربوطه قرار بدی؟ امیدوارم بعد از حفاری نتایج خوبی بگیری. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 10:46am |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
مجتبی نوشته است: babaee197 نوشته است: البته باید یه مدت(نزدیک ده دقیقه یا بیشتر) خاموش کنم تا دوباره روشن بشه!!!!!!!!!! دوست من دستگاه رو برام بفرست تا یکی نو دیگه بهت بدم . با من تماس بگیر خیلی کارتون درسته. واقعا دیگه آدم از پشتیبانی خیالش راحت میشه .
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 1:17pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
سلام از توجهتون به ما خیلی ممنون هستم.چشم حتما تماس میگیرم
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 2:08pm |
|
|
b6868
کاربر فعال
|
فقط آقا مجتبی راست و حسینیش دستگاه یه بار از دستم افتاد و ضربه نسبتا شدیدی هم خورد چون منطقه ما کوهستانی هستش و بیشتر جاها میریم صعب العبوره،ردیاب تو کیف دستیم بود از ارتفاع چهار پنج متری افتاد...میتونه برا اون باشه.؟؟؟؟...جزو شرایط گارانتی میشه.لطفا تو پیام خصوصی راهنمایی کنید منو
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 2:21pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
اقا بینا فایل اسنیفر رو برای شما میزارم پراپ زنیم هم به روش c1 p1 و c2 p2 بود این یکی دو روزه حفاریش میکنم ببینیم خدا با ما یاری میکنه یا نه
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 5:57pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
امشب برای حفاری رفتیم ولی بعد از ٢٠ سانت حفاری اب بیرون امد که جای تعجب بود برام
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 11:38pm |
|
|
ebi-gold
کاربر حرفه ای
|
یک چیزی که تو این زمین من حس میکنم که بار باشه اینه که تو روزهای مختلف که ردیاب زدم وزن تغییری نداشت و مفرق هم ٣ کیلو زده بود و نقطه زن هم درست ١ مترو نیم عقبتر از جایی که قیچی کرده بود به سمت جنوب رو تایید کرد
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 11:43pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
جعفر عزیز نقطه زنی با ردیاب بستگی به نوع بار و نحوه قرار گیری اون داره.نقطه زنی فلز مغناطیس شونده با نقطه زنی فلز غیر مغناطیسی فرق داره.مثلا اگه فلز زیر خاک اهن باشه شما حجم بزرگ با قیچی شدن رو بیشتر مدها رو خواهی داشت و این برای فلزی چون طلا برعکس خواهد بود.به زبان ساده اگه بگم اینکه رو اهن مد طلا قیچی میشه ولی رو طلا مد آهن قیچی نخواهد شد.حالا اگه جای طلا زد باید دید چه فلزاتی واکنش دارن.اگه این فلزات نوع غیر مغناطیسی باشن محل می تونه دارای فلز باارزش و اگه فلزات مغناطیسی رو فقط زد می تونه فلز بی ارزش باشه و اگه همه و یا بیشترشون رو زد می تونه خطا باشه. ابی عزیز شما با توجه به زدن دستگاه زمین شناسی باز محل شما اب خارج شده و این نشون میده تو تشخیص خاک با زمین شناسی نه تنها شما بلکه همه ما مشکل داریم و ردیاب شما هم مثل زمین شناسی بهتون واکنش مثبت رو محل داشته.فکر نکنم جای که اب باشه بار هم باشه...اگه زمین شما خیس باشه مطمئن باشید نقطه شما چند متر با نقطه قیچی شدن شما فاصله داره.موفق باشید.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
سه شنبه 12 خرداد1393 - 12:18am |
|
|
جاوید
استاد
|
ebi-gold نوشته است: یک چیزی که تو این زمین من حس میکنم که بار باشه اینه که تو روزهای مختلف که ردیاب زدم وزن تغییری نداشت و مفرق هم ٣ کیلو زده بود و نقطه زن هم درست ١ مترو نیم عقبتر از جایی که قیچی کرده بود به سمت جنوب رو تایید کرد درود بر شما اگه نقطه زن تونسته جنس واقعی را در 1.5 متری نقطه ای که ردیاب گرفته تعیین کنه و اونهم به طرف جنوب باشه پس شما با ردیاب 35 مطمعنا به اندازه عمق فلز رو به شمال براتون نقطه را تعین میکنه ردیاب 22 برای من اینجوری عمل میکرد
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 4:22am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
hamze2000 نوشته است: جعفر عزیز نقطه زنی با ردیاب بستگی به نوع بار و نحوه قرار گیری اون داره.نقطه زنی فلز مغناطیس شونده با نقطه زنی فلز غیر مغناطیسی فرق داره.مثلا اگه فلز زیر خاک اهن باشه شما حجم بزرگ با قیچی شدن رو بیشتر مدها رو خواهی داشت و این برای فلزی چون طلا برعکس خواهد بود.به زبان ساده اگه بگم اینکه رو اهن مد طلا قیچی میشه ولی رو طلا مد آهن قیچی نخواهد شد.حالا اگه جای طلا زد باید دید چه فلزاتی واکنش دارن.اگه این فلزات نوع غیر مغناطیسی باشن محل می تونه دارای فلز باارزش و اگه فلزات مغناطیسی رو فقط زد می تونه فلز بی ارزش باشه و اگه همه و یا بیشترشون رو زد می تونه خطا باشه. ابی عزیز شما با توجه به زدن دستگاه زمین شناسی باز محل شما اب خارج شده و این نشون میده تو تشخیص خاک با زمین شناسی نه تنها شما بلکه همه ما مشکل داریم و ردیاب شما هم مثل زمین شناسی بهتون واکنش مثبت رو محل داشته.فکر نکنم جای که اب باشه بار هم باشه...اگه زمین شما خیس باشه مطمئن باشید نقطه شما چند متر با نقطه قیچی شدن شما فاصله داره.موفق باشید. حمزه جان بسیار سپاسگذارم .
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:12am |
|
|
|