ببینین درتاج عزیز تک تک حرفای شما جواب داره. اینکه شما به خاطر ما اعتماد کردین و الان فهمیدین اعتمادتون درست نبوده ؛ خب این بحث در مورد بنده و خیلیای دیگه هم بوده! من خودم به آقا مجتبی ؛ مهدی عزیز ؛ آریا و چندین دوست دیگه که بودن و ما بخاطر این عزیزان اعتماد کردیم و فعالیت کردیم و عملا سود به جیب یک کلاهبردار ریختیم؛ واقعا ازشون گله مند بودم! ولی من مثل شما فکر نمیکنم. بله وقت و انرژی و هزینه ممکنه تلف بشه اما اون تجربه ای که بدست میاد و چیزایی که ما یاد گرفتیم هم بسیار ارزشمند و راهگشای آیندست.
از این گذشته شما اگر ردیابی دارین خودتون باید بگین ازش جواب گرفتین یا نه! مگه به حرف بنده یا دیگرانه؟ کسی نگفت اون ردیابها از فرسنگها جواب داده! کسی هم نگفت کلا بدرد نمیخورده یا کار نمیکرده! بنده خودم همه این ردیابها رو طی یک سال اخیر ساختم و حتی خریداری کردم! تقاوتشون رو هم بخوبی میتونم تشخیص بدم. هم از حیث کارایی واقعی و هم از حیث سیستم الکترونیکی. شما فکر میکنی خود بنده چه حالی میشم وقتی از اون آقایی که همه میگن اینقدر کارش درسته دستگاه میگیرم و وقتی بررسی میکنم متوجه میشم ایشون حتی یک خازن رو بلد نیست بذاره! خطای قطعات رو متوجه نمیشه! از تاثیر پر و خالی بودن باطری روی کارایی دستگاه غافله! ولوم حذف خطا رو کلا اشتباه توی مدار میذاره تا جاییکه همه میدونن درست کار نمیکرد! مدار هم معرفی میکنه که عملا نصفش رو باید ساخت و نصفش رو باید خرید! کپی هم میکنه با اطلاعات غلط و ترانس اشتباهی و اصلا مدار کارایی مناسب نداره.
کسی اینجا به شما نگفت که ردیاب از ما بخرین! یک مقدار چشمتون رو باز کنین مطالب مفید توی انجمن خیلی بیشتر و ارزشمندتر از این حرفاست که بخواین گیر بدین به فروش تنها محصول ما! همین دستگاه زمین شناسی که خیلیا دوست دارن و شاید واقعا هم بدردشون بخوره الان داره با قیمت نجومی فروخته میشه. خب ما نمیتونستیم همین کار رو بکنیم؟ چرا نکردیم؟ از این دست مدارات باز هم هست که به موقع خودش من توی انجمن خواهم گذاشت. شما هم اگر توان استفاده و حتی تشکر از این همه کار و آموزش رو ندارین لااقل به فروش یه دستگاه که واقعا هم کاراییش ثابت شده نباید ایراد بگیرین. چون خودتون رو مطمئنا بیشتر زیر سوال میبرین تا ما! بنده کارم مشخصه سوادم هم مشخصه. توی این نزدیک به یک سال اخیر هم فکر کنم همه بنده رو شناخته باشن. آقا مجتبی رو هم همینطور. ما هم نیومدیم مداراتی که توی مجلات یا سایتهای خارجی هستن برداریم برچسب محرمانه و غیره روش بزنیم و با قیمت گزاف بفروشیم! فقط یک ردیاب هست که اونم طراحی خود بنده هست. کاراییش رو هم در مقایسه با هر ردیابی که لااقل خودم دیدم یا شنیدم تضمین میکنم.
خوبه شما توجهتون به عملکرد کسانی باشه که ادعای فروشندگی ندارن ولی هر روز یک دستگاه جدید با آب و تاب و اسمهای دهن پر کن ردیف میکنن! چند مدل ردیاب و چند مدل فلزیاب و ... خدا رحم کرد اینا فروشنده نیستن وگرنه دیگه چکار میخواستن بکنن؟ شما خودت حساب کن این همه دستگاه رنگارنگ وقتی کسی ردیف میکنه یعنی چی؟ جواب من یک جمله بیشتر نیست. هیچکدوم کارایی عالی نداره! این ترفندی هست که همه فروشنده های بازار فلزیاب دنبال میکنن. همه دستگاههاشون ایرادات سهوی و حتی عمدی داره که دستگاه دیگشون فروش بره. خب ما این کار رو نکردیم. از نظر سیستم فروشندگی اتفاقا اشتباه کردیم! همه چیز رو در یک دستگاه جمع کردیم. تا همین الانش هم که کلی تست شده باز هم من معتقدم حتی خودم هم نمیتونم بهتر از این ردیاب رو بسازم! چون تمام نکات بطور دقیق درش پیاده شده. چیزی برای اصلاح یا تغییر باقی نمونده!
شما با تردید در مورد کسانی که از ردیاب ما تعریف میکنن صحبت میکنی! خب چند نفر مگه میتونن الکی تعریف کنن؟ مگه شما خودتون اینا رو نمیشناسین؟ اصلا مگه یکی دو نفر هستن؟ تا الان بیشتر از 20 نفر دریافت کردن. درصد رضایتمندی خیلی بالا بوده و رو به افزایش هم هست. ما که به کسی پول ندادیم بیان تعریف کنن! اتفاقا قضیه برعکسه. چند نفر هم که چیزایی توی همین مدت کم پیدا کردن هم بدلیل ترس نیومدن داخل انجمن بگن. ما هم اصراری نداریم. اگرم دوست داریم بگن بخاطر همین حرفها و طعنه های امثال شماست! ولی ایراد هم نداره. زمان همه چیز رو به خوبی مشخص میکنه.
دوستانی هم که ما اینجا داریم به ظاهر کارشناس نیستن! کارشناس درست و حسابی هستن. بسیاری از این تجربیات رو شما لااقل در سطح اینترنت در هیچ سایتی توی دنیا مشاهده نمیکنین. بخصوص مبحث اپراتوری ردیاب یک مساله کاملا تجربی و مهارتی هست و آنچنان حالت تئوری و علمی نداره که مثلا توی کتاب نوشته باشن. بنده هم خودم از این دوستان چیزای زیادی یاد گرفتم و باید ازشون تشکر بشه. چون هر چی بوده در طبق اخلاص در اختیار بقیه گذاشتن. اینجا هم مثل بعضی جاها نیست که مدیرش 6 ماهه جواب یه سوال ساده رو به کاربران نداده! خوبه اگر مقایسه ای میکنین چشماتون باز باشه!
اون چیزی که فرمودین به ذهن شما خطور میکنه البته بستگی به قدرت و گرایش ذهنی شما داره! ولی واقع بین باشید همه چیز رو میبینین ؛ میپرسید ؛ تحقیق میکنین و بعد نظر میدین. اگرم شکی دارین خب مگه کسی شما رو مجبور به حضور در اینجا میکنه؟ مگه بابت حضور یا استفاده از مطالب بر خلاف خیلی جاها پولی پرداخت میکنین؟ آیا ما حتی یک بخش به اصطلاح محرمانه هم توی انجمن داریم؟ شما چیزی نیاز نیست بخرین! این همه مطلب هست استفاده کنین. اگر خوشتون هم اومد برای ما دعا کنین کافیه. چون مطمئن باشین بابت فروش یک ردیاب بخدا نیاز به این همه زحمت درست کردن انجمن نبود!!!
در مورد دم خروس هم فکر کنم مثلتون کاملا اشتباهه. اینجا دم خروس ما مثلا کجاست؟ ردیاب شد دم خروس؟ لابد کل مابقی انجمن هم قسم حضرت عباس! واقعا آفرین به این مثل زدن شما! ببخشید شما توی همون انجمن طرف روزی چند بار داره دروغ میگه که دستگاه با کارایی پایینش رو به قیمت انچنانی بفروشه و عملا داره کلاهبرداری میکنه! شما ندیدی و نفهمیدی و هیچی هم اونجا نگفتی! که تازه اگر یک دهم این هم اونجا حرف بزنی اخراجت میکنن! حالا دم خروس ما رو کشف کردی؟ واقعا باریک الله!