نویسنده |
پیغام |
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
taghy نوشته است: سلام. کسی تاحالا با لوپ 60 وسیم 1.5 میل لاکی {ترانسی} تا حالا تونسته فلزات رو مثلا در حد 15در15 مسی رو در فاصله ی 1.5 متری بزنه ؟ دوست عزیزشماتوهواتست کردی؟توزمین بیخیال این عمق باش.
Be The Change You Want To See In The World
|
دوشنبه 12 خرداد1393 - 11:03pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
چرا تو یه همچین عمقی نتونه بزنه؟مدار مدار باشه اب خوردن تو یه همچین عمقی رو میزنه تازه با لوپ 50 هم میشه 60 که دیگه بهتره.ولی کیفیت لوپ خیلی تاثیر داره
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:43am |
|
|
jafar
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 مرداد1392 - 7:38pm پست: 1308 محل اقامت: خراسان شمالی
|
سلام دوستآن عزیز جدول عمق زنی این جنس اگه دارین بی زحمت بذارین , و یه سوالی دیگه داشتم اگه پاسخ بدین ممنون میشم . میخاستم ببینم این فلزیاب رو سفال بوق میزنه یا نه.
خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 9:51am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: سلام دوستآن عزیز جدول عمق زنی این جنس اگه دارین بی زحمت بذارین , و یه سوالی دیگه داشتم اگه پاسخ بدین ممنون میشم . میخاستم ببینم این فلزیاب رو سفال بوق میزنه یا نه. جدول عمق مشخصی نداره خودتون بایدبالوپ مناسب به عمق دلخواه برسید البته درهوا من تست کردم باکلی سفال قدیمی حتی چسبوندم به لوپ والا سنس نکرد.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 10:22am |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
hamed نوشته است: jafar نوشته است: سلام دوستآن عزیز جدول عمق زنی این جنس اگه دارین بی زحمت بذارین , و یه سوالی دیگه داشتم اگه پاسخ بدین ممنون میشم . میخاستم ببینم این فلزیاب رو سفال بوق میزنه یا نه. جدول عمق مشخصی نداره خودتون بایدبالوپ مناسب به عمق دلخواه برسید البته درهوا من تست کردم باکلی سفال قدیمی حتی چسبوندم به لوپ والا سنس نکرد. سلام حامد جان سفال بیرون زمین بله نمیزنه مهم اینه سفالی که چند سال مدفون باشه رو نزنه
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 12:49pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
باهمون تست کردم اونم یه گونی پر
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 12:56pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
hamed نوشته است: taghy نوشته است: سلام. کسی تاحالا با لوپ 60 وسیم 1.5 میل لاکی {ترانسی} تا حالا تونسته فلزات رو مثلا در حد 15در15 مسی رو در فاصله ی 1.5 متری بزنه ؟ دوست عزیزشماتوهواتست کردی؟توزمین بیخیال این عمق باش. ولا دارم نا امید میشم. اگر کسی زده باشه منظورم توی هواست.. من کلا تفکیک نمیخام فقط سنس میخوام تا دو متر .. گفتم اگر کسی توی انجمن با لوپ 60 وسیم 1.5 میل تا دو متر زده باشه من لوپ 60 بسازم .
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 3:44pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
یعنی باید گفت بنده واقعا برای خودم و کل این انجمن خیلی متاسفم! اگر این مدار توسط چندین نفر روی خاک تست نمیشد که پس بنده بیکار بودم چند ماه وقت با ارزش خودم رو روی این مدار بذارم؟ واقعا من نمیدونم دوستان در این انجمن انگار نه حافظه درستی دارن و نه اینکه کمی خودشون فکر میکنن و نه درست تست میکنن! هر کسی هم حتی اگر یک نکته کوچک رو خودش بهش برسه نمیاد درست و حسابی توی انجمن توضیح بده! 99 درصد کار رو که بنده انجام دادم و تموم شد. اون 1 درصد رو هم انگار کسی نمیتونه از پسش بر بیاد و یا اونی هم که در جریان هست عمدا نمیاد توضیح بده! خب همینه که من هم دیگه در انجمن فعالیتی نمیتونم انجام بدم. چون تک تک کارهای ما انگار بر باد هواست و فایده ای نداره! در عوض انواع و اقسام فروشنده ها دارن نظیر همین مدارات رو میسازن و میفروشن!!! بهرحال حداقل من 3 نفر رو میدونم که نتایج بسیار خوبی از چنس در کاوش واقعی گرفتن. یکی جناب کوروش دیگری جناب کرمی و در نهایت جناب پیر دانا. از این دوستان انتظار میره که تجربیات خودشون رو خیلی بیشتر مطرح کنن و اگر مشکل مشابهی داشتن بگن به چه صورتی برطرف شده. اصولا وقتی فلزیاب به سفال حساس نباشه ؛ چیزی که من هم تست کردم ؛ مشکل در ارتباط با املاح نیست. نفوذش هم در خاک اتفاقا طوریه که خیلیا اشاره کردن در خاک میتونه بیشتر از هوا بزنه! اینا نه تبلیغه نه ادعا. غیر این بود داستان برای من همون آبان 92 تموم میشد و الکی وقتمو تلف نمیکردم! مشکلی که برای کار روی خاک هست یا اثر زمین هست یا نویزی که از طریق زمین میفته یا چیز مشابه این. دوستانی که میگن در هوا مشکلی نداره باید تست کنن آیا در هوا هم اگر فلزیاب رو حرکت میدن مشکلی نداره؟ چون حرکت دادن مساله مهمیه! اگر کلا با حرکت فلزیابشون بوق بزنه اشکال از ساخت خودشون هست. در نهایت هم شیلد لوپ میتونه تاثیر گذار باشه.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 5:56pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
|
حمیدجان دیروزبنده بخدا قسم فقط وقتموصرف چنس زیرآفتاب کردم قصدداشتم تست زیرخاک انجام بدم وفیلم هم تهیه کنم امانشد که نشد. این محله تستمه یه سینی بقطر40که بیخیال درآوردنش شدم میخواستم بندازم تواین چاله1.5متری تقریبا وپرش کنم! بنده درسته سوادالکترونیک ندارم اما همین العان اتاقموببینید واسه همین چنس نمیشه توش پاگذاشت همه جوره دارم تلاش میکنم تابفهمم مشکلم کجاست. حمیدجان یک عده هستن فقط یجانشستن منتظرن تا گوشت آماده ازغصاب نصیبشون بشه این واقعیته خواهشاناراحت نشین.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 6:38pm |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
اخه مهندس حمید از شما بعیده این حرفا ..شما دیگه چرا.اگه کاربرای دیگه این حرفو میزدن میگفتیم اشکال نداره کاربره دیگه ولی شما...برای این این حرفو میزنم که همین مدار چنس رو شما معرفی کردین شما بارها هو بارها توضیح دادین اشکالات دوستان رو گفتین بعد انتظار دارین همین کاربرا به نحو احسنت بیان چنس رو بسازن؟خوب معلومه مشکلات پیش میاد تجربه و استادی میخواد پس نباید گله داشته باشین چون اکثرا تجربه ان چنانی ندارن و واسه همینه یه سری خوب بیرون اوردن چنس رو یه سری هم هنوز اندر خم یه کوچه هستن.حالا همون چنسی رو که دوستان ساختن و نارضایتی دارن اگه بیان پیش شما یا بچه هایی که بصورت حرفه ای درست کردن متوجه اشکالاتشون بشن تازه میگن اه ه ه ه ه چرا به عقل من زودتر نرسیداااا خلاصه میبینی اونایی که بصورت حرفه ای در میارن بارها فلز یاب بیرون دادن یا به دفعات سختیهای زیادی رو تحمل کردن که امروزه میتونن گلیم خودشونو از اب بیرون بیارن وسایر دوستان حتی اگه یه کمی زرنگی و باهوشی بخرج بدن میتونن تغییراتی رو رو مدار انجام بدن که باعث برد بیشتر و ثبات بهتر بشه که با این اوصاف من بعید میدونم این کاره هم باشن.
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 6:58pm |
|
|
|