نویسنده |
پیغام |
ramin
مدیر سایت
|
حامد جان یه سینی به قطر 40 اونم توعمق 1.5 خیلی ابعادش بزرگه تو یه همچین عمقی باید حداقل اونم فلز مس 15.15 باشه یا نهایت 20.20 که پی به ارزش و قدرت فلز یابت ببری هیچ وقت با فلزات بزرگ تست نکن مگر در عمق بالاتر بخواد بشه که بخوای با لوپهای برگ تر تست کنی مثل 1.1 اونم فلزات غیر الکترومغناطیس رو
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 7:04pm |
|
|
PEERE DANA
کاربر حرفه ای
|
خداقوت دوستان،آقا حامد اگه درست دیده باشم اون سنگ در تصویر ،سنگ معدنی سیاه نیست که بعضی از دستگاه ها بهش حساسند؟وآیا محل تست چنس رو با یه دستگاه دیگه هم تست کردید؟پیشنهاد میدم اگر مقدوره با یه دستگاه دیگه هم محل رو تست کنید،جهت اطمینان واز خاک محل...!اگه یه دستگاه دیگه که تست کردید وقلقش رو گرفته اید با چنس به چند نقطه متفاوت از نظر خاک ببرید...حداقل بهتر تغییرات رو متوجه خواهید شدوعکس العمل هر دو دستگاه رو در سرچ اون منطقه دارید و...بنده خودم توباکس ساشو رومیبرم وبه ذرات وفلزات کوچیک درخاک حساس نیست.انشا...در اولین فرصت ،تست هایی در چند نقطه که کلا متفاوتن خواهم گرفت.وR13 رو هم سوکت خور کرده وچندین رنج مقاومت در محل تست مینمایم.دوستان به نوع کفشی که میپوشین دقت کنین که قطعه فلزی نداشته باشه!ومحل قرارگیری باکس دستگاه...وحتی سیم کواکسیکال خروجی از لوپ،که به بیرون لوپ هدایتش کنیدوکمتر در میدان لوپ باشه...هرچه سایز لوپ بزرگتر میشه باید بیشتر رعایت کنیم...واپراتوریش مشکلتره...
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 7:42pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
دانای عزیز فقط اونجاتست نکردم حداقل 10جاتست کردم نمیدونم سنگش چیه اماهرکی کنده جنسودرآورده.
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:08pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
ramin نوشته است: حامد جان یه سینی به قطر 40 اونم توعمق 1.5 خیلی ابعادش بزرگه تو یه همچین عمقی باید حداقل اونم فلز مس 15.15 باشه یا نهایت 20.20 که پی به ارزش و قدرت فلز یابت ببری هیچ وقت با فلزات بزرگ تست نکن مگر در عمق بالاتر بخواد بشه که بخوای با لوپهای برگ تر تست کنی مثل 1.1 اونم فلزات غیر الکترومغناطیس رو آقارامین حرفامیزنیدا15در15اونم1.5مترزیرخاک!!!!!!!!اون سینی بدون صروصداوباثبات سنس بشه قسم میخورم دورهرچی مدارساختنوپالسیوبیخیال شم.
Be The Change You Want To See In The World
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:10pm |
|
|
m.h&m.ro.g
|
این نیز بگذرد...
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 9:40pm |
|
|
seyed jalal
|
بسیار ممنون از زحمات شما.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 10:33pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
به حامد عزیز هم که ظاهرا فرمودن با گارد 22 تست کردن عرض کردم ؛ برای کار روی خاک باید حتما تنظیم گارد عدد بالاتری داشته باشه! هر چه خاک دارای املاح بیشتری باشه یا رسانایی بیشتری داشته باشه که در صورت رطوبت بیشتر هم میشه ؛ باید تنظیم گارد بالاتر باشه. وگرنه لایه های مختلف خاک هم بعنوان رسانای ضعیف سنس میشن! در واقع اگر مشکل از نویز نباشه فقط همین مورد باقی میمونه که براحتی با تنظیم گارد مناسب برطرف میشه. دوستان خواهشا قسمت گارد رو در فایل توضیحات با دقت بیشتری مطالعه کنن. اما نکته ظریف دیگری هم وجود داره! مثلا شما اگر یک لوپ 20 سانتی داشته باشین که با گارد 20 شروع به کار میکنه و یک لوپ 60 هم داشته باشین که اون هم با گارد 20 شروع به کار کنه ؛ تنظیم گاردشون برای کار روی خاک یکسان نیست!!! علتش هم اینه که لوپ بزرگتر قویتر هست و لایه های بیشتری از خاک رو هم میتونه ببینه. بنابراین کلا برای لوپهای بزرگتر باید گارد بالاتری تنظیم بشه تا روی خاک خوب کار کنه. از طرف دیگه حفظ فاصله لوپ تا زمین و موازی زمین بودن لوپ یک شرط اساسی در اپراتوری تمام فلزیاب هاست. شما کاتالوگ اکثر فلزیاب ها رو نگاه کنین با تصویر این مورد رو توضیح دادن. در واقع حرکت پاندولی که باعث فاصله گرفتن لوپ از زمین میشه اصلا روش صحیحی نیست و حرکت لوپ روی زمین باید حالت جارویی داشته باشه. در این صورت لوپ همیشه با فاصله ای مثلا 10 سانت از زمین و بطور موازی زمین خواهد بود. کسانی هم که توقع دارن زمین در کار فلزیاب تاثیری نداشته باشه سخت در اشتباه هستن! چون شما حتی یک فلزیاب در دنیا پیدا نمیکنین که بالانس زمین نداشته باشه! علت نیاز به بالانس با زمین و خاک همینه که بهرحال زمین و جنس خاک روی امواج کم و بیش اثر میذارن و این هم از اصول غیر قابل انکار فیزیک هست. اگر مشکل از این موارد باشه که بنظر من سادست و مثل بسیاری از فلزیاب هاست. علت اینکه اینجا اینقدر مشخص باهاش برخورد میکنیم شکل خاص لوپی هست که ساختیم و در واقع از لوپ تخت معمولی هم خیلی بهتره! و دوستان شاید فکر بکنن به همون صورت لوپ معمولی و با همون تنظیمات اپراتوری میشه. ولی طبیعتا اینجور نیست. گارد پایین با اینکه جواب میده ولی غیر فلزاتی که رسانایی کمی دارن رو هم میتونه در مقیاس بزرگ خودش اندکی سنس بکنه. بدترین حالت در زمین های مرطوب و پر املاح پیش میاد. از طرفی رطوبت معمولا یکنواخت نیست و از طرفی اگر سنگلاخ هم باشه بدلیل اینکه سنگ دیگه داخلش رطوبت نداره ؛ رسانایی متفاوتی بوجود میاد. پس در چنین شرایطی هم اگر گارد پایین باشه سنگ داخل خاک مرطوب کاملا تاثیر گذاری داره! وقتی شما گارد رو بالاتر میبرید ؛ تاخیر در قسمت گیرنده بیشتر میشه و چون اشیائی که دارای رسانایی کم هستن فقط در اون میکروثانیه های ابتدایی روی موج اثر میذارن ؛ دیگه با گارد بالا نادیده گرفته میشن. بطور خلاصه پایین ترین عدد گاردی که فلزیاب با رعایت اصول صحیح جاروب روی خاک ؛ بطور با ثبات عمل بکنه بهترین تنظیم برای اون خاک هست. در شن زار خشک کمترین اعداد گارد قابل استفادست و در زمینهای مرطوب و پر املاح بالاترین اعداد گارد شاید تا حدود 40 ضروری باشه. طبیعتا در اون شرایط بیشتر روی تفکیک آهن میشه حساب باز کرد تا سایر فلزات.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 10:47pm |
|
|
seyed jalal
|
ضمن تشکر از استاد حمید . آیا استفاده از کابلهای ابزار دقیق که از کیفیت بالایی برخوردار هستند برای لوپ میتونه مفید باشه؟ شما راهنمایی بفرمایید تستش با من. باز هم ممنون
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 11:11pm |
|
|
mzzzzzzz
کاربر فعال
|
سلام دوستان عزیز.من یه نرم افزار پیدا کردم واسه تغییرات تو فایل هگز که میشه یه سری تغییرات از جمله تغییرات در متن ورودی و همچنین یه سری تغییرات جزیی مثل تغییر حالت on برای light به صورت پیش فرض .کسایی که برنامه نویسن اگه امکان داره و نظری دارن خواهش میکنم کمک کنن و نظر بدن اصلا تغییرات در این حد میتونه کمک کنه؟من متاسفانه نرم افزار خوندم و الکترونیکم ضعیفه
|
چهارشنبه 13 خرداد1393 - 12:12am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
seyed jalal نوشته است: ضمن تشکر از استاد حمید . آیا استفاده از کابلهای ابزار دقیق که از کیفیت بالایی برخوردار هستند برای لوپ میتونه مفید باشه؟ شما راهنمایی بفرمایید تستش با من. باز هم ممنون خواهش میکنم. کابل در همون حدی که توضیح داده شده کافیه. حالا کابل دیگری هم باشه و فویل نداشته باشه میتونین خودتون تست کنین.
|
چهارشنبه 13 خرداد1393 - 1:43am |
|
|
|