نویسنده |
پیغام |
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
jafar نوشته است: سلام تهرانی جان امیدوارم حالتان خوب باشد , یه سوالی داشتم , تو یک منطقه قدیمی کنار یک راه قدیمی که هنوز هم استفاده میشه , ردیاب زدیم که ردیاب کنار راه. را گرفت , خوب که دقت کردیم یک سنگ چین ال مانند دیدیم که طول ضلع بلندش پنج متر و ضلع کوتاهش دو متر هست , آیا شما همچین سنگ چینی دیده اید . این سنگ چین مابین راه و رودخانه فصلی قرار داره. سلام به سنگ چین هلال مانند برخورده ام ولی ال نه خیر. خودت بررسی کن ببین برای چه کاری ساخته شده .زیاد نمیشه همچین چیز هایی را مبنی قرار داد . چون سال های متمادی که انسان بر روی زمین حکومت کرده ،چه ها که نکرده .!!! نشانه ی دفینه باید شرایطش را داشته باشه!!!!!!!!!!!!!!!!! شرمنده عزیز
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:04pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
mani16 نوشته است: سلام به همه اساتید از جمله استاد تهرانی پارسی و دستانو اریا و سایر دوستان .این سنگ رو در عمق ده متری پیدا کردم که گویا کروکیه چند اتاقه اما من مدتیه شدیدا دنبال پیدا کردن در ورودیه این اتاقها یا تونل هستم از اساتید خواهشمندم این عکس رو بطور مفصل تشریح کنند و راه ورودی و سایر جزیات رو توضیح بدن ممنون میشم.البته عکس با کیفیت بالا گذاشتم که همه جزییاتش مشخص باشه شرمنده دوست عزیز!!!!!!!!!!!! نشانه درست نکن.!زیاد با آثار وعلائم تخیلی برخورد نکنید. طبیعیه.
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:11pm |
|
|
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
با اجازه استاد تهرانی مانی جان اگر کروکی توی ده متری باشه روی یه سنگ شکیل و زیبا و واضح هست که دست هر کسی بدی میفهمه...این سنگی که شما گذاشتی کاملا طبیعی هست...
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:16pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
mani16 نوشته است: keyhanjam نوشته است: دوست عزیز این سنگ طبیعی هست و هیچ اثاری نداره مرسی از نظرتون اما همیشه روی سنگ طبیعی عکس سر عقاب وجود داره؟!من امیدوارم واقعا نظر شما درست باشه چون منم از سردرگمی نجات پیدا میکنم اصلا خود جنس سنگ میگه که به درد این کار نمیخوره .خیالت راحت باشه. من در مورد طبیعی بودن این سنگ بهت ضمانت وتعهد می دهم . اگه بخوای اینطوری پیش بری خدای نکرده مریض میشوی. اینایی که میگم را به عینه دیدم ولمس کردم که یکی از دوستانم کارش به پزشک کشید . شرمنده دوست من که اینطور با صراحت صحبت میکنم.حرفام از روی دلسوزیه . قربون تو
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:17pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
mani16 نوشته است: رو و زیر و پهلوی سنگ دوست من بهت ارادت دارم . خداوکیلی اگه کسی این خط وسیر را بهت میده ،داره از واقعیت دورت میکنه. به خدا خطرناکه اگه از من میشنوی یه مدت دست از این حرفه بردار .سلامتی شما بر همه چیز مقدمه. به ولله من دیدم که اینطوری دارم مثل مرغ سربریده به بالا وپایین می پرم . یادت باشه واقع گرا فکر کن -واقع گرا ببین وواقع گرا عمل کن
|
سه شنبه 13 خرداد1393 - 8:24pm |
|
|
ghagha005
|
سلام تهراني جان ما يه غار داريم شبيه تونل دم در ورودي سمت چپ يه جوغن داره ته جوغن به سمت چپ يه سوراخ داره دم در غار هم يه سنگ بزرگ بود كه نصف بيشترش تو خاك بود جلوشو كنديم قبر بود ولي فقط استخوان بود جنس نداشت وارد غار شديم حدود سي متر رفتيم تو به يه اتاقك رسيديم كه فقط يه راه داشت سينه خيز رفتيم تو بعد نيم متر به يه اتاقك ديگه رسيديم با سه راه كه دوتا راه سمت راست بود و يكي سمت چپ ديگه ادامه نداديم تهراني جان امكان داره دفينه باشه؟اگه باشه كجا؟كدوم راه رو بريم؟
|
چهارشنبه 14 خرداد1393 - 11:36am |
|
|
mani16
|
از دوسستان بابت راهنمایی ممنون.والا من سوال پرسیدم که یا جوابش اره هست یا نه اما دیدم اگه دوتا دیگه پست بزارم دوستان منو میفرستن اسایشگاه روانیا!! چندی پیش من سنگی شبیه کله خوک فکر کنمک توی تاپیک کتابها و مقالات بود گذاشتم که اینجا اکثرا مسخره کردن و منو به توهم زدن متهم کردن.اما بعد ازپیدا شدن چاه بعد از سه متر که دوستان بهش رسیدن دیدم نباید بسادگی از کنار علامتها گذشت.باز از بابت همه الطاف دوستان ممنونم که دلسوزانه منو راهنمایی کردن.
|
چهارشنبه 14 خرداد1393 - 4:39pm |
|
|
mani16
|
اما توصیه به دوستانی که ساده از کنار علایم میگذرن. اگه به این نیمرخ نگاه کنید متوجه میشید که من از خودم علامت در نمیارم. قدیمیا میدونستن که چه کنند که امانتیشون راحت بدست دیگران نیفته.واقعا باید دقیقتر دید!!!!!!!!!!!!! متاسفانه عکس اول که گذاشته بودم بعلت نور زیاد دوربین درست علامتها مشخص نشده بود
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 14 خرداد1393 - 5:06pm |
|
|
karajniaz
کاربر حرفه ای
|
tehrani39111355 نوشته است: karajniaz نوشته است: باسلام خدمت جناب تهراني ودوستان عزيز جسم يو شكل فلزي شبيه نعل اسب معنيش چيه؟ البته فاقد سوراخه بي شباهت به ماه هم نيست درود زیر خاک یا روی زمین؟ کامل توضیح بده.مکان - منطقه -عمق و..........لایه ه ای خاک[/quot منطقه شمال کشوره کنار رودخانه و در زمین شیب دار و زیر زمین در عمق 4 متری یا کمی بیشتر لایه ها بیشتر سنگ هستند در کنار این جسم سنگ بزرگی هست بزرگتر از ماشینه به ارتفاع 80 سانت یا کمی بیشتر روی سنگ تخته و یه برآمدگی کوچکم داره که کمی تیره تره البته این سنگ احتمالا ساختگی باشه و سنگهای قبلی کوچکتر بودند
به روز نیک کسان، گفت: تا تو غم نخوری بسا کسا! که به روز تو آرزومندست ----------------------------------------- زمانه گفت مرا: خشم خویش دار نگاه کرا زبان نه به بندست پای دربندست
|
چهارشنبه 14 خرداد1393 - 6:19pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
درود برتو مانی عزیز هدف ما راهنمایی بود در حد بضاعتمان . باز هم حضرتعالی در مکان ومنطقه هستی واحتمالا سررشته ای از این حرفه داری که دنبالش هستی. حقیقتا :من که برای علائم یه حدو مرزی قائلم . امیدوارم که اولا همیشه سالم وسلامت باشید ودوما با شناخت وعلم وتجربه به آرزوهایتان نایل ایید.
پیروز باشید
|
چهارشنبه 14 خرداد1393 - 8:06pm |
|
|
|