انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:02pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 333 , 334 , 335 , 336 , 337 , 338 , 339 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
نه چون تاحالاباکلی لوپ تست کردم.

Be The Change You Want To See In The World

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 1:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

:-\
مال من اصلا اینجوری نمیشه....اصلا الکی مربع پر نمیشه...اونم واسه تست توی هوا...مهندس حمید یا دوستانی که واردتر هستن توی ساخت باید ببینن فیلم رو ببین عادی هست یا نه...

بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛

زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام وخسته نباشید،حامد عزیز،فیلمتون رو ندیدم،...ولی استناد به گفته های شما ودوستان که فیلم رودیدن ؛اگر روی هوا با اتصال لوپ وبدون فلز در میدان لوپ ، چند خانه در نمودار سنس دارید...این اصلا عادی نیست وچنس شما مشکل داره.وحتی در حرکت دادن آرام لوپ در هوا هم اگه نموداربالامیاد وصدا دارید ، دوست عزیز بعدعنوان میفرمایید که ثبات در هوا عالیه!دیگه روی خاک ...بماند!،بازم مشکلی احتمالا در مونتاژ یا قطعه ای دارید وباید بیشتر بررسی کنید...

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 1:31pm

با سلام
حامد جان تست شما کاملا اشتباه هست عزیز این جوری هسچ فلزیابی را نمیشه تست کرد
اولا چون لوپ حرکت میکنه و از اونجایی که اصلا محکم نیست اندوکتانس لوپ همش تعقیر میکنه این صداها به خاطر اون هست
بعدش لوپ از کنارم معمولا نصف روبه رو سنس داره و احتمالا کنار اون دیوار داخل اهن باشه
و در اخر این که بدترین فلزیاب ها هم هیچ وقت تو هوا بر اثر حرکت لوپ تعقیر اینچنینی ندارند
اون مربع ها هم به نظر من مشکلی نداره چون یه جورایی تو استانه حساست هست واسه اونه
یک مورد هم روی زمین حتما سعی کنین لوپ را موازی با زمین و اروم حرکت بدین و مراقب چاله ها باشین
من با لورنز هم که کار میکنم اونم همین مشکلات را داره و روی حساسیت های بالا باید همش حواست به ارتفاع لوپ باشه و zero کنی موقع کار
اما به هر حال اگه هیچ جوری دستگاه روی زمین ساکت نشد حتی با کم کردن عمق و حساسیت و حتی تعویض محل تست
اون موقع جریان فرق میکنه میشه گفت چیزی نیست که بگی از لوپ هست . لوپ تاثیر داره ولی نه هیچ وقت اون قدر.
این مشکلی که دوستان میگن را من با pim2 داشتم و هیچ جوری نمیشد عملا صفحه کشی کرد
حتی اگه لوپ را تا 50 سانت بالا میگرفتی
حالا شما یه لطفی کن میری بیابون لوپت را کاملا محکم محکم کن یه بار با این لوپ نری یا!!!!!!!
بعدش لوپ را تا نزدیک 30 تا 25 سانت از زمین فاصله بده بعد یه صفر کن و بعد گارد و باریر را تنظیم کن یه مقدار از استانه پایین تر و اون وقت صفحه کشی کن تو همون حدیو اگه دیدی باز صدا میده باز کم تر کن ! باز اگه نشد لوپ را بالاتر بیار و تنظیم کن تا نزدیک 40 و همین کارا را بکن . در نهایت اگه دیدی هیچ جوری ساکت نمیشه رو زمین و لوپتم محکم محکم هست و مشکلی نداره و با تعویض خاک هم همونه اون موقع به نظرم مشکل از خود دستگاه و برنامه ریزیش هست. البته به نظر من احتمالش کمه و شما مشکلتون با اپراتوری هست بیشتر چو اگه فیلم های کلون پی ای را شما ببینی میبینی که خیلی خیلی ثبات داره در حد gp شایدم یکم بهتر از اون . پس این چنس هم نباید قانونا مشکلی داشته باشه چون طراح یکی هست.
ببخیشید سرتون را درد اوردم

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 1:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این شدجواب دست شمادردنکنه مواردوتست میکنم. :x

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed نوشته است:
این شدجواب دست شمادردنکنه مواردوتست میکنم. :x

دوست عزیز خیلی عذر میخوام ،این چه حرفیه شما میزنید...!!!شما یعنی مساعل به این سادگی رو حتی نمیدونستید...!واسه خودتون میگم ،اگه یه دستگاه سالم هم بشما بدن با اپراتوریتون جواب نمیگیریدومیشه همین...!چه برسه که با دستگاهی که در مونتاژ هم گویا مشکل داره...!بعد هم با این مشکلاتتون ، بعد از همه خرده میگیرید ودر پست هاتون ،نظرات و...

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 2:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مشکل ازمن نیست مشکل ازاونایی که میدوننو نمیگن و فک میکننداین مسائلوهمه میدونن نداستن عیب نیست دانا.....
بله بایدخرده گرفته بشه 340صفحه این تایپیک رفته واقلان100نفراین مداروساختن خداییش 10نفرم تایپیک چنسوبعدمونتاژدیگه دنبال نمیکنن فقط منتظربودن لقمه حاضربذارن دهنشون!درضمن این فقط مشکل من نیست جناب.....

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 2:22pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
اقا حميد اين دو تا هازن 470 ميكرو تو مدارم جا نميگيره .ميتونم از 16 ولتي استفاده كنم به جاي 25 ولتي.

خب 470 میکرو 25 ولت توی بازار هست که قطرش با 220 میکرو 25 ولت یکی باشه! من از همونا استفاده کرده بودم. ولی بهرحال 16 ولتی هم اشکالی نداره.

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 3:14pm

با سلام
یک ویدوی 28 دقیقه ای از کار کرد Clone PI W به صورت کامل روی زمین . شاید بعضیا دیده باشن گذاشتم واسه اونایی که ندیدن
تو این ویدیو طرف با یه لوپ کوچیک و میشه گفت بی کیفیت و دسته چوبی و با اون منتاژ و اپراتوری افتضاحش شما میبینین که این دستگاه چقدر خوب روی زمین کار میکنه و چیزای کوچیک و بزگ در میاره قسمت جالبش اینجا بود که زیر دکل فشار قوی هم تستش کرد و هیچ صدایی ازش در نیومد برخلاف gp که به این جور چیزا و حتی سیگنالهای رادیویی قوی هم واکنش نشون میده اگه هم زیر دکل برق ببری فاتحش خونده :ymdevil:
ویدیو:
https://www.youtube.com/watch?v=n2b-j1iuN0M
لینک دانلود با کیفیت پایین: http://www.uploadbaz.com/r70fwcmwzf7x

حالا این مدل که از اون مدل های اولیه طراح هست اینقدر خوبه و باز هم یه ویدیو از clone pi Avr میزارم با لوپ 1*1 که روی خاک یه بیل را از 1.5 متری میزنه راحت که باز به نظرم با کیفیت بهتر لوپ و تنظیم بیشتر میزنه !! گزاشتم واسه اونایی که نیدیدن
ترجمه توضیح ویدیو که کاملا واضح هست ;)

Search depth with this device reaches up to 3.5 meters deep datchikov.K using it can easily be
connected sensors of all sizes from 25cm to frame 1.3H1.3metra.Pribor proven itself among the search engines, as easy to use and not expensive detector with great depth detection. Breeding no metals

https://www.youtube.com/watch?v=H9grTHLgq8o
دانلود با کیفیت پایین : http://www.uploadbaz.com/v1f2ivs8xq5r

پس این چنس هم نباید از این قاعده طراحی دور باشه. البته اینا نظر منه شاید درست نباشه.
من خودم با لورنز x3 یه بیل را با 1*1 با تنظیم تقریبا یک مقدار کمتر از استانه تو 2 متر راحت میزنم تو هوا ( دیلای 2 و سنس high - فرو کم - تریشهلد نزدیک استانه) حالا با تنظیم حساس تر یکم قوی یا ضعیف تر طوری که میشد باهاش حرکت کرد و صدا اضافه نده
با x5 هم یکی جلوم تست کرد تقریبا همین بود طرفم اپراتوریش خوب بود
با gp3500 دوتا زیر سگاری کنار هم که کلا اندازه 2 تا کف دست شده بودن یک مقدار باز کوچیک تر توی تقریبا 2 متر شایدم یکم بیشتر تو یه چاله از باز بقل کندیم گذاشیتم و با لوپ 45 مونو سنس ظعیف داشتم

پس به نظرم این چنس هم کم و کسری زیادی نداره از شرکتی ها به شرطی که سر زمین بازی در نیاره راحت میشه باهاش موفق شد ولی اگه واقعا مثل pim نشه بدون کم شدن عمق زیاد ساکتش کرد( pim با کم کردن عمق هم ساکت نمیشد :D ) به نظرم فایده نداره و کلون بهتره
باز نظر دوستان شرط هست
موفق باشید

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 3:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed نوشته است:
مشکل ازمن نیست مشکل ازاونایی که میدوننو نمیگن و فک میکننداین مسائلوهمه میدونن نداستن عیب نیست دانا.....
بله بایدخرده گرفته بشه 340صفحه این تایپیک رفته واقلان100نفراین مداروساختن خداییش 10نفرم تایپیک چنسوبعدمونتاژدیگه دنبال نمیکنن فقط منتظربودن لقمه حاضربذارن دهنشون!درضمن این فقط مشکل من نیست جناب.....

آقا حامد،دوست عزیز صبورتر باشید،بنده چیزی روکه متوجه شدم بهتون گفتم تا شاید،سازنده باشه به هیچ وجه قصد جسارت ندارم ،طور دیگری برداشت نکنید..فضای دوستانه وعلمی هستش وهمه برادر وبرابرند ،ودر حد تواناییمون به یاری هم بشتابیم ،تا بانظرات وراه کار سازنده وانتقادسالم وهمفکری وتلاش؛ ازچالشها ومشکلاتش انشا... پیروز در آییم....هر مداری مشکلات خاص خودش رو داره...! وبنظرم ه‍نوز در دنیا،علم وساخت فلزیابی (دفینه )تکامل نیافته وداره مسیر خودشو رو به پیشرفت وتوسعه طی میکنه...وگرنه بقول استاد حمید عزیز،اینهمه مدار ودستگاه شرکتی مختلف با کاراییهای متفاوت (کارآمد وغیر) ساخته نمیشد...

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 3:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 333 , 334 , 335 , 336 , 337 , 338 , 339 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 , morteza66 , Soheib و 588 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure