انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:57pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 334 , 335 , 336 , 337 , 338 , 339 , 340 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

حامد جان تست شما که کلا مشکل داشته! دوستان هم البته زحمت کشیدن توضیح دادن.
بنظر من شما نه لوپتون مناسب هست و نه محیط تستی که ملاک قرار میدین. اون لوپ اصلا بدرد تست نمیخوره چون هم معمولی پیچیده شده و هم خیلی شل و ول هست! از این گذشته با لوپ معمولی شما چطور روی گارد 27 تست میکنین؟ چرا مساله گارد رو اصلا جدی نمیگیرین؟ برای لوپ معمولی اصولا گارد باید خیلی بالاتر باشه! اینکه با گارد پایین جواب داده میتونه به علت ظرفیت پایین لوپ شما باشه. در صورتی که اگر ظرفیت لوپ خیلی پایین باشه خودش بی ثباتی ایجاد میکنه. از طرف دیگه داخل محیط خانه شما لوپ رو وقتی تکون میدین از هر طرف ممکنه به فلزات موجود در دیوار ها یا کف و سقف اتاق دور و نزدیک بشه و لذا بوق زدن عادی هست. نویز هم در محیط خانه به همین شکل یکنواخت نیست. در یک نقطه کمتر و نقطه دیگه بیشتر هست و اون هم تداخل ایجاد میکنه. پس مشکل شما بنظر من بیشتر روی خود لوپ هست. سعی کنین لوپ عنکبوتی با ساختار خیلی محکم و طبق فرمول و توضیحاتی که نوشته شده رو درست بکنین. روی خاک هم که عرض کردم باید گارد کمی بالاتر گذاشته بشه. به این ترتیب مشکل دیگه باید تقریبا رفع بشه. اندک مشکل باقی مونده هم دیگه با شیلد کردن لوپ حل میشه. باقی مسائل هم که توضیح داده شد اصولا در فلزیاب ها از نظر حفظ فاصله لوپ از زمین باید دقت بشه.

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 3:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان واساتید مخصوصا مهندس حمید.
از چندین ماه فرصت پیدا شد تا ساخت دستگاه رو ادامه بدم.
مشکلی که پیش اومده اینه که ظاهرا سنس نداره و هرچه حساسیت و... رو تغییر میدم تاثیری نداره
درحالت عادی صدایی نداره ولی وقتی کویل وصل میشه انواع و اقسام صداها بی دلیل در میاد ازش وفلز رو که نزدیک میکنم تغییری نمیکنه هیچکدوم از قطعاتم داغ نمیکنه .
یادم هست توی فلزیابهای دیگه پس از ساخت قدرت سنس پایین بود که با شیلد کردن وکویل خوب قدرت بالا میرفت ولی این اصلا هیچ سنسی نداره که بخوام بقیه کارهارو بکنم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون.

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 4:47pm

من با چند لوپ و در هوای ازاد تست کردم متاسفانه همه جا صداش در میاد اون نکاتی که دوستان گفتند بنده قبلا هم مورد توجه قرار دادم ولی واقعا خیلی صدا در میاره و با اینوضع اصلا جوابگو نیست در حالی که قبلا هم گفتم توی خونه اصلا و ابدا صداش بیخودی در نمیاد

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 10:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

لوپ ۱ در ۱ رو با چه سیمی و چند دور ببچیم که بهترین جواب بده؟کابل cat5 خوبه؟

چهارشنبه 14 خرداد1393 - 11:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sasanasadi عزیز سلام
این مشکل شما رو اقای تقی هم که تو همین انجمن بود داشت که ظاهرا با تعویض دو ترانزیستور(ماسفت) خروجی مشکل برطرف شد

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

پنج شنبه 14 خرداد1393 - 2:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
یعنی باید گفت بنده واقعا برای خودم و کل این انجمن خیلی متاسفم! اگر این مدار توسط چندین نفر روی خاک تست نمیشد که پس بنده بیکار بودم چند ماه وقت با ارزش خودم رو روی این مدار بذارم؟ واقعا من نمیدونم دوستان در این انجمن انگار نه حافظه درستی دارن و نه اینکه کمی خودشون فکر میکنن و نه درست تست میکنن! هر کسی هم حتی اگر یک نکته کوچک رو خودش بهش برسه نمیاد درست و حسابی توی انجمن توضیح بده! 99 درصد کار رو که بنده انجام دادم و تموم شد. اون 1 درصد رو هم انگار کسی نمیتونه از پسش بر بیاد و یا اونی هم که در جریان هست عمدا نمیاد توضیح بده! خب همینه که من هم دیگه در انجمن فعالیتی نمیتونم انجام بدم. چون تک تک کارهای ما انگار بر باد هواست و فایده ای نداره! در عوض انواع و اقسام فروشنده ها دارن نظیر همین مدارات رو میسازن و میفروشن!!!
بهرحال حداقل من 3 نفر رو میدونم که نتایج بسیار خوبی از چنس در کاوش واقعی گرفتن. یکی جناب کوروش دیگری جناب کرمی و در نهایت جناب پیر دانا. از این دوستان انتظار میره که تجربیات خودشون رو خیلی بیشتر مطرح کنن و اگر مشکل مشابهی داشتن بگن به چه صورتی برطرف شده.
اصولا وقتی فلزیاب به سفال حساس نباشه ؛ چیزی که من هم تست کردم ؛ مشکل در ارتباط با املاح نیست. نفوذش هم در خاک اتفاقا طوریه که خیلیا اشاره کردن در خاک میتونه بیشتر از هوا بزنه! اینا نه تبلیغه نه ادعا. غیر این بود داستان برای من همون آبان 92 تموم میشد و الکی وقتمو تلف نمیکردم! مشکلی که برای کار روی خاک هست یا اثر زمین هست یا نویزی که از طریق زمین میفته یا چیز مشابه این. دوستانی که میگن در هوا مشکلی نداره باید تست کنن آیا در هوا هم اگر فلزیاب رو حرکت میدن مشکلی نداره؟ چون حرکت دادن مساله مهمیه! اگر کلا با حرکت فلزیابشون بوق بزنه اشکال از ساخت خودشون هست. در نهایت هم شیلد لوپ میتونه تاثیر گذار باشه.

سلام جناب مهندس حمید

حق رو به شما میدم کم کاری از بنده و دوستان هستش ، اما ماشالا خدا زیاد کنه ، انقدر توو این انجمن دشمن داریم که کوچکترین مطلبی

رو تایپیکی کنیم کلی حرفو حدیث پشت سرمون در میارن ، از اونطرف میگن شما چرا نتایج جستجوی خودتون رو اعلام نمیکنین یا کلا نم پس نمیدی

ازاونطرف تا کوچکترین و ناچیزترین جستجو ویا اشکار هدف و نتایج اون رو تایپیکیش میکنیم همون فرد مارو زیره سوال میبره :D

من بیام وقتمو بزارم و کلی تایپ هم کنم و در اخر هم سریالی بشم :D ،خدارو خوش میاد، اینکه اون لذتی که در جستجو هستش و در ساخت چنس

نیست رو از دست میدیم

وگرنه هر کسی که به صورت پیام خصوصی از من سوال کرده، بدون کوچکترین وقفه ای راهنمایی شده :ymhug: ا

اون دوستانی که میگن چنس بیخودی سنس داره و یا خونه پر میکنه یا نویز داره باید بدونن اشکال در منتاژ هستش و منتاژ خودشون ایراد داره

پس لطفا وقت بیشتری روی منتاژ و لوپ خوتون بزارین تا نتایج بهتری کسب کنین

یه سری از دوستان هم خودزنی میکنن یعنی دستگاهی که میخوان واسه خودشون هم بسازن زمانی براش نمیزارن، با این بازاری که ما در ایران داریم

شما باید وقت بیشتر برای منتاژ بزارین

موفق باشید

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 8:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
فكر ميكنم در تغيراتي كه توسط مهندس حميد روي اين مدار اعمال شده اين مورد عدم بالانس بهش توجه نشده چون فقط به افزايش قدرت فكر شده اين مورد به كلي در مدار ناديده گرفته شده وهنگام استفاده در كوه به راحتي خودش رو بروز ميده
توصيه ميكنم مقاومت موازي با لوپ رو 470 اهم 2 وات بزنين و يا دو تا مقاومت 1كيلو 2وات رو به هم موازي ببندين بزنين جاش

و مقاومت فيدبك آپ امپ op 37 رو كه همون 860 كيلو هست رو دو عدد باهم موازي كنين يعني دو تا 680 رو باهم موازي ببندين و بزنين جاش تا بالانس دستگاه بالا بره
موفق باشين
اگه تغييرات ديگه اي لازم شد اعلام ميكنم ;)

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون ناصر جان .
ولی اگه مقدوره شما این پیشنهادو رو مدار خودتون پیاده فرمایید . ونتایج حاصل شده رو اطلاع رسانی کنید .
با سپاس

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 1:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان و مهندس حمید
من از دو نوع irfp9240 استفاده کرده ام که یک نوعش فوق العاده قوی هست ولی حیف icl7660 میسوزونه :(( :(( :(( :(( وگرنه خیلی قوی بود باورکردنی نیست :-o :-o :-o
اگه چندتا از این آیسیicl7660s رو باهم موازی کنم فکر کنم دیگه نسوزند درست میشه؟
مهندس حمید لطفا راهنمایی کنین :-?

آخرین بار توسط zinteredi در پنج شنبه 15 خرداد1393 - 9:40pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 9:30pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
zinteredi نوشته است:
سلام دوستان و مهندس حمید
من از دو نوع irfp9240 استفاده کرده ام که یک نوعش فوق العاده قوی هست ولی حیف icl7660 میسوزونه :(( :(( :(( :(( وگرنه خیلی قوی بود باورکردنی نیست :-o :-o :-o
اگه چندتا از این آیسی رو باهم موازی کنم فکر کنم دیگه نسوزند درست میشه؟
مهندس حمید لطفا راهنمایی کنین :-?

سلام ناصر جان خسته نباشی :ymhug:
خوب مهندس جریان و اندازه بگیر اگه شده بجای 7660 رگولاتور جا بزن...حالا با چه لوپی و چه تستی انجام دادی؟

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 9:40pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 334 , 335 , 336 , 337 , 338 , 339 , 340 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: morteza66 , Readikff , Soheib و 484 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure