نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
درود دوست عزیزم هالو جان ممنونم که به تاریخت واقعا ارزش قایلی و از همتون ممنونم و عاشقتونم که تاریخ رو سرلوحه قرار میدید. حقیقتا بقول دوست بالاییمون این خودمونیم که خودمون رو منفور میکنیم وقتی که ما خودمون به تاریخ ارزشی قایل نمیشیم میخاییم که غریبه بهش احترام بزاره؟ /.///// دوستان من که نتونستم لینک دانلود درست و حسابی پیدا کنم اگر کسی از دوستان لینک داره ممنون میشم زحمتشو بکشه
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 15 خرداد1393 - 6:00pm |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
ژنرال نوشته است: درود دوست عزیزم هالو جان ممنونم که به تاریخت واقعا ارزش قایلی و از همتون ممنونم و عاشقتونم که تاریخ رو سرلوحه قرار میدید. حقیقتا بقول دوست بالاییمون این خودمونیم که خودمون رو منفور میکنیم وقتی که ما خودمون به تاریخ ارزشی قایل نمیشیم میخاییم که غریبه بهش احترام بزاره؟ /.///// دوستان من که نتونستم لینک دانلود درست و حسابی پیدا کنم اگر کسی از دوستان لینک داره ممنون میشم زحمتشو بکشه مرسی اینترنت !
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
پنج شنبه 15 خرداد1393 - 6:03pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
اشوزرتشت
|
پنج شنبه 15 خرداد1393 - 6:12pm |
|
|
سید جواد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 7 اردیبهشت1392 - 6:43pm پست: 560 محل اقامت: زمین
|
امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید
|
پنج شنبه 15 خرداد1393 - 6:42pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
دوستان ما باید تاریخمون رو به بچه هامون یاد بدیم ..قدیمیا اصلا به هیچی دسترسی نداشتن تا واقعا بدونن کوروش کبیر کی بوده ولی ما که میدونیم نامردیم اگه به بچههامون نیاموزیم ...تا حالا دیدین یکی بیاد یه فیلم از تاریخ ما بسازه چه ایرانی چه غیر ایرانی .. هالییوود فقط داره فیلم های تاریخی رو جوری دیگه به مردم نشون میده تا بیشتر از ما منفور بشن تا حالا دیدیدن یه مراسم برای کوروش کبیر داشته باشیم هم در تورات هم در قران از کوروش کبیر یاد شده و هزاران بدبختی دیگه ..........ما که کاری نمیتونیم بکنیم تنها این میراث فرهنگی هست که میتونه با روش درستی به مردم بیاموزد...و بنظر من باید همتون این فیلم ننگین رو تماشا کنین نه اینکه ازش فرار کنیین نمیدونم این کارگردان چطوری بخودش اجازه داده ارتیمیس رو اینطوری به نمایش عموم بذاره
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
پنج شنبه 15 خرداد1393 - 7:08pm |
|
|
bad tiger
کاربر حرفه ای
|
میدونید توی کشور های اسیای شرقی در مورد ما ایرانیا چه جوری فک میکنن؟؟؟ فک میکنن ما اسرانی ها توی بیابون زندگی میکنیم به عمرمون تمدن جدید ندیدیم توی خونمون چاه نفت داریم کسانی هستیم خرپول که به شکم و زیر شیکممون فک میکنیم؟؟ دخترایی داریم که فاحشه ی به تمام معنان ببخشید شرمندم اما واقعیته دیدم به ولله ایرانی هایی که میرن خارج خراب کردن ببا تو دیسکو دعوا میشد میدیدی ایرانی هستن تو دیسکو سکس میشد تا که کار ایرانی هاست یارو با قمه میومد انگار جنگ بود تو کلاس دوست من پاشده به استاد فحش میده میخواست استادو بزنه والا خوده من هم کم خرابکاری نکردم یه بار سه ماشین شدیم رفتیم دمه کافی دی یارو رو له و لورده کردیم بعد خدا شاهده اونطرف تر وایساده بودم یه یارویی خارجی گفت شما ایرانی هستید خیلی خجالت کشیدم توی اون شهر یکی از دوستانه من تبعییت اون کشور رو گرفته خر پوله_دکتره_ یه شب قسم میخورد میگفت خیلی از دخترای ایرانی اینجا کارو کاسبی راه انداختن_واسه همینه که تو کشور های دیگه هم میگن دختر ایرانی رو.... شرمندم کله دعواهای ما اونجا رو دختر ایرانی ها بو_به والله یه محله رو به اشوب کشیدیم چرا؟ چون چند تا ... به یه دختر ایرانی تجاوز کردن چند نفر دیپورت شد_چندین نفر بیمارستانی شدن_هر روز برنامه ما لشکر کشی بود به خاطر دوست پسر فلان ایرانی بابا خرررررراب کردن دید همه نسبت به ایرانی ها منفی شده
این نیز بگذرد
|
جمعه 16 خرداد1393 - 3:32am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
درود برشما Bad tiger جان مرسی به خاطر اطلاعات خوبتون، ( والبته دردناک) یه مساله ی مهم در جامعه ما اینه که منتقدها و کلا مردم فقط اوضاع خراب اقتصادی و گرسنگی رو میبینن و حرف فرهنگ که میشه دائم میخوان از ابهت و تمدن گذشته ی این سرزمین وام بگیرند ، در صورتی که فرهنگ و تمدن یه چیز ژنتیک نیست که نسل به نسل به ما از راه خون منتقل شده باشه که ! یاد گرفتنی است (اکتسابی) . اوضاع و احوال فرهنگی و اخلاقی بیشتر ما ایرانی های قرن21 چه داخل و چه خارج مملکت اونقدر بی ریخت وافتضاحه که انسانیت گریه ش میگیره از رفتارهامون . چون برامون مهم نیست در مقابل از دست دادن چه چیزی میخوایم چه چیز دیگری رو بدست بیاریم. مهم فقط بدست آوردنشه حالا به هرقیمتی که شده
|
جمعه 16 خرداد1393 - 10:51am |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
bad tigerعزیز ...تو جامعه ی ما به خاطر فشارهایی که بهمون وارد میشه و برای اینکه همیشه تو محدودیتیم وقتی بریم یه جای دیگه که یکم ازادی باشه مسلما از خودمون حرکاتی داریم این برای هر انسان دیگه ای هم که جای ما باشه اینطوریه شما نباید خودتون رو مقصر بدونین ..حتی امریکایی ها و اروبایی ها رو اگر محدود کنن خیلی خیلی بدتر از ما هستن ..چون اونا با اینکه این همه ازادی دارن و تقریبا نظام سرمایه داری در اونجا خیلی کمتر داره حکم میکنه مثلا تو کشورهای غربی ادمایی که سطح در امدشون هم کم هست خیلی راحت میانبارتی های قشنگ میگیرن و خوش میگذرونن و وقتی انسان بعضی چیزا رو تجربه کرد وارضا شد ازشون دیگه نیازی نداره وحشی گری رو ادامه بده هر چند در اصل اونا از ما خیلی وحشی ترن ....و نژاد ما خیلی برتر از اوناس ...فقط کایه ما هم یکم اوضاعمون بهتر بشه اون وقت دوباره ایرانمون همون ایران قبل و حتی بهتر هم میشه..............هزاران تمدن اومدن و رفتن یه روز ایرانمون دوباره قدرت و اوج شکوفاییش رو بس میگیره ..............
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
جمعه 16 خرداد1393 - 11:25am |
|
|
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
هالو جان منم با تمام فرمایشات شما موافقم و در اصل همفکر و همدردیم . فقط این جمله تون یه کم نژاد پرستانه س haloo نوشته است: هر چند در اصل اونا از ما خیلی وحشی ترن ....و نژاد ما خیلی برتر از اوناس ... میدونید که اگه نتونید صحت این ادعا رو اثباتش کنید از دید من عامی فرد متعصبی به نظر می آید؟
|
جمعه 16 خرداد1393 - 12:32pm |
|
|
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
دم داش خودم گرم.آ سد جواد جون خیلی چاکرم
اشوزرتشت
|