انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 10:10am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 222 , 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

عرض کردم کلید تست روشن فقط برای نوعی تست هست! عملا بدرد شما در موقع کاوش نمیخوره! :D بطور مشخص در مقاله اشاره شده که گزینه تست صرفا برای آزمایشاتی که در طول طراحی و توسعه مدار انجام شده نیاز بوده. لذا اعداد A , B هم به همین صورت هستن. اون چیزی که در مورد تست بنظر من میتونه بدرد بخور باشه این هست که اگر شما پرابهای گیرندتون رو خیلی نزدیک به هم قرار بدین یا اصلا به هم وصل کنین ؛ اعداد A , B باید تقریبا یکسان باشن. در غیر اینصورت نشون میده که یکی از این دو پراب مشکل دارن یا حتی ایسی 4 و متعلقاتش در مدار مشکلی داره.
در کاوش باید کلید تست خاموش باشه وگرنه اصلا سلکتور 3 از سیستم کاری مدار خارج میشه و تقویت نهایی هم انجام نمیشه.

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 11:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
یعنی مهندس جان سر و کارمون با اعداد a و b هست و دوستانی که میگن با اعداد h و L باید کار کنیم اونا هم اشتباهی اسکن کردن؟

gladyator_089

پنج شنبه 15 خرداد1393 - 11:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید میشه عمق و متراژ این دستگاه و فایلهای نهایی این دستگاه به همراه پی سی بی و کلا چقدر خرج داره برای ساخت رو در اختیار ما قرار بدن ممنون

جمعه 16 خرداد1393 - 10:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام من بیشتر اسکنام رو حالت aوb بود چون به نظر خودم در این حالت میشه از رو اعداد موقع پراب زنی فهمید چیزی گرفته یا نه

شنیدن کی بود مانند دیدن

جمعه 16 خرداد1393 - 11:00am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اگر کلید تست برای کاوش نیست چرا اسکن هایی که جناب کانی کرده درست بوده
یا اینکه در حالت A ,B اسکن میشده تصاویر واضح تر میشده
یه چیزی این وسط مبهمه

جمعه 16 خرداد1393 - 11:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
کیهان عزیز آقای کانی ی ی ی گفتن که مقادیر A , B برای لایه ها و رگه های آب هستش ظاهرا
پس خود ایشون از مقادیر h ,L استفاده میکنن

gladyator_089

جمعه 16 خرداد1393 - 12:20pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ای بابا اینجا کسی به کسی نیست که جواب مارو بده ؟

جمعه 16 خرداد1393 - 2:24pm
مدیر کل
مدیر کل

خب با توجه به مسائلی که دوستان فرمودن من مجددا نکاتی عرض میکنم امیدوارم کمک کننده باشه. دوستان خواهشا دقت کنین!
همونطور که عرض کردم طبق اشاره طراح مدار حالت A , B برای تست در نظر گرفته شده. یعنی عملا هنگام کاوش باید از حالت L , H استفاده کرد. اما اگر دوستان میگن حالت A , B هم خوب جواب میده بنظر من در اون شرایطی که جوابگو باشه نتیجه بهتر و دقیق تر خواهد بود! علت هم این هست که در حالت تست یا A , B ما دیگه دو طبقه تقویت کننده اضافی رو نداریم و کلید سلکتور 3 هم که ضریب تقویت گیرنده رو تعیین میکنه دیگه از مدار خارج میشه و تاثیری نداره. در واقع در این حالت سیگنال پرابهای گیرنده بطور مستقیم اندازه گیری میشن و اختلافشون در نظر گرفته میشه. پس از لحاظ دقت حالت A , B قطعا بهتر هست. تنها اشکالش اینه که هیچ تقویتی روی سیگنال گرفته شده انجام نمیشه و طبیعیه ممکنه در برخی شرایط کاوش جواب نده! این دیگه بستگی به خاک و سیستم پراب زنی و فاصله پرابها و عمق هدف هم داره.
اما در حالت L , H طبقه تقویت نهایی هم وارد کار میشه و کلید سلکتور 3 ضریب تقویت گیرنده رو به عهده داره. در این حالت مقدار L میزان سیگنال اندازه گیری شده در نقطه ابتدایی پالس 137.5 هرتز هست و مقدار H نقطه انتهایی پالس که اختلافشون که در واقع بصورت حداکثر منهای حداقل هست پس از تقویت ؛ توسط سیستم دیجیتال در نظر گرفته میشه. طبیعتا بعلت دو طبقه تقویت اضافی و وجود چندین مقاومت و خازن بیشتر در این پروسه دقت حالت L , H کمتر و نویز بیشتر میشه اما قدرت سیگنال گیرنده هم افزایش پیدا میکنه. مطمئنا میزان نوسان اعدادی که دوستان بارها اشاره کردن در حالت L , H باید بیشتر باشه که علتش بیشتر به سلکتور 3 بستگی داره. این سلکتور اگر سیمهاش کوتاه و ترجیحا بصورت شیلد شده باشه دیگه نوسان در حالت L , H خیلی کم خواهد بود.
اگر در حالت A , B هم نوسان وجود داشته باشه اولا این نوسان خیلی کمتر هست و در ثانی دیگه فقط میتونه بدلیل وجود نویز روی پرابهای گیرنده باشه که از بیرون مدار وارد میشن.
از نظر مداری دوستانی که دنبال دقت تصویری بهتر هستن توجه داشته باشن کل متعلقات متصل به آیسی 4 یا همون 074 تاثیر گذار هست! بعنوان مثال وقتی شما حتی در حالت A , B قرار دارین مقاومتهای 7 و 8 و 9 و 10 و 11 و 16 و 17 در عملکرد گیرنده نقش دارن. اگر دقت خوب میخواین این مقاومتها نباید مثلا 5 درصد خطا باشن! بخصوص با توجه به تعدادشون و همینطور عملکرد جفتی و قرینه ای بعضی از اینها ؛ فقط با مقاومتهای 1 درصد نتیجه دقیق و خوبی بدست میاد! در حالت L , H علاوه بر این مقاومتها ؛ مقاومتهای 12 و 13 و 14 و 15 و 18 و 19 و 20 و 21 و همینطور خازن 6 و 7 هم در دقت تاثیر دارن! پس این مقاومتها هم باید از نوع 1 درصد باشن و همینطور خازن 6 باید حتما تانتالیوم باشه و خازن 7 هم از نوع ام کا تی باشه. البته دقت کنین پایداری خازنها نقش بسیار مهمی در طول کاوش داره وگرنه عدد ظرفیتشون اصلا ملاک نیست! به همین جهت این نوع خازنها رو توصیه میکنم. با توجه به مطلبی که عرض کردم فکر کنم مشخصه که دقت در حالت L , H خیلی بیشتر به قطعات ذکر شده بستگی داره و طبیعتا دقت کمی پایین تر اما قدرت بیشتری نسبت به حالت A , B خواهد داشت.

جمعه 16 خرداد1393 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

علی جان سلام
دوست من شما اگه بخاین از این دستگاه نتیجه بگیرین باید کل این صفحات رو بخونین چون لابلای پستها مطالب واقعا ارزش مندی هست که توسط دوستان بیان شده یه تعداد نرم افزار ها هستش که باید اونا رو دانلود کنید و یه تغیراتی هم هست که استادحمید زحمتش رو کشیدن و فکر کنم صفحه 94 گفتن اگه قرار بر این بود که تنها با ایجاد یه صفحه که همه محتویات تو اون باشه و از رو اون صفحه بتونی دستگاه رو بسازی دیگه نیازی به این همه پست نبود که پس حتما یه تعداد قلق هایی داره که باعث شده این همه پست زده بشه برا اینکه شما هم به مشکلات دوستان برخورد نکنید بهتره این صفحات رو مطالعه کنید و جواب همه سوالاتتون رو بین صفحات پیدا کنید باز بعد اون هر جای دستگاه یا اوپراتوری براتون مبهم بود من و دوستان در خدمتتون هستیم
موفق باشید @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

جمعه 16 خرداد1393 - 2:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kavoshgar نوشته است:
علی جان سلام
دوست من شما اگه بخاین از این دستگاه نتیجه بگیرین باید کل این صفحات رو بخونین چون لابلای پستها مطالب واقعا ارزش مندی هست که توسط دوستان بیان شده یه تعداد نرم افزار ها هستش که باید اونا رو دانلود کنید و یه تغیراتی هم هست که استادحمید زحمتش رو کشیدن و فکر کنم صفحه 94 گفتن اگه قرار بر این بود که تنها با ایجاد یه صفحه که همه محتویات تو اون باشه و از رو اون صفحه بتونی دستگاه رو بسازی دیگه نیازی به این همه پست نبود که پس حتما یه تعداد قلق هایی داره که باعث شده این همه پست زده بشه برا اینکه شما هم به مشکلات دوستان برخورد نکنید بهتره این صفحات رو مطالعه کنید و جواب همه سوالاتتون رو بین صفحات پیدا کنید باز بعد اون هر جای دستگاه یا اوپراتوری براتون مبهم بود من و دوستان در خدمتتون هستیم
موفق باشید @};-

ممنونم عزیزم چقدر عمق داره و شعاع هم میزنه؟ چقدر هزینه ساختش میشه؟

جمعه 16 خرداد1393 - 2:36pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 222 , 223 , 224 , 225 , 226 , 227 , 228 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 111 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure