نویسنده |
پیغام |
hamze2000
استاد
|
امیدوار نوشته است: سلام ممنون استاد حمزه عزیز واقعا خسته نباشی آقا حمزه کاش مقداری ریزتر و با جزییات بیشتر توضیح میدادید هر چند کامل هست برای دوستان با تجربه تر یک سوال ممنون اگر جواب بدید اگر جای این فلزات رو نداشته باشد ولی در عوض مثلا فقط طلا باشد اونوقت چه باید کرد اميدوار عزيز اگه جاي فقط طلا باشه ما وزن كم يا مگنت كم رو خواهيم داشت و نبايد فلزات ديگه هم قيچي بشن.در اينجا بايد زغال و يا همون كربن رو استفاده كني و اين تنها راه براي تشخيص هستش
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 17 خرداد1393 - 11:08am |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
مگنت کم یعنی چقدر حمزه جان؟
|
شنبه 17 خرداد1393 - 8:04pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
آرین نوشته است: مگنت کم یعنی چقدر حمزه جان؟ ارين عزيز اين مقدار بستگي به مقدار بار طلا داره و بايد كسي جواب شما رو بده كه فقط طلا رو زده باشه
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
شنبه 17 خرداد1393 - 8:06pm |
|
|
آرین
کاربر حرفه ای
|
hamze2000 نوشته است: آرین نوشته است: مگنت کم یعنی چقدر حمزه جان؟ ارين عزيز اين مقدار بستگي به مقدار بار طلا داره و بايد كسي جواب شما رو بده كه فقط طلا رو زده باشه بله درسته فقط اینکه آیا پلمپ بودن یا در تماس بودن بار با خاک ارتباطی با اندازه مگنت داره؟
|
شنبه 17 خرداد1393 - 8:10pm |
|
|
امیدوار
کاربر فعال
|
|
شنبه 17 خرداد1393 - 9:05pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
آرین نوشته است: hamze2000 نوشته است: آرین نوشته است: مگنت کم یعنی چقدر حمزه جان؟ ارين عزيز اين مقدار بستگي به مقدار بار طلا داره و بايد كسي جواب شما رو بده كه فقط طلا رو زده باشه بله درسته فقط اینکه آیا پلمپ بودن یا در تماس بودن بار با خاک ارتباطی با اندازه مگنت داره؟ بله 100%.اگه بار پلمپ باشه حجم تون اندازه حجم حفره خواهد بود ولي اگه در تماس با خاك باشه حجم مگنت بيشتر از حجم خود فلز خواهد بود.موفق باشيد
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 9:42am |
|
|
tabaluga
|
عطا نوشته است: سلام به همه من هم ردیاب 35 گرفتم یه چند روزی فرکانس 1331.5 به پلاستیک حساس لطفا دوستان چک بنمایند لطفا سلام عطا جان 35 مبارکت باشه امید وارم که در این راه موفق باشی
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 10:41am |
|
|
Kani
استادیار
|
جاوید نوشته است: Kani نوشته است: سلام بر همه دوستان و کاوشگران واقعی خدمتتون عرض کنم که دارم به فرکانس نهایی دست پیدا میکنم ولی باید بیشتر از اینا تست کنم. عملکرد این فرکانس به این شکله که در سطح فلز رو نمیگیره فقط قدیمی و مدفون. اما هیچ انگیزه ای برای علنی کردن آن ندارم درود بر شما کانی جان عامل اصلی خطای ردیاب ها در تفکیک بین فلزات در حقیقت تماس با خاک و رطوبت و تچزیه فلزات هست که تشکیل هاله یونی دور فلز یامواد معدنی را میدهند مطمعنا اگه فلزی در کوزه یا اتاقک ساروجی باشه ردیاب به راحتی اون را تفکیک میکنه در تست با فلزاتی که حدود یکسال وبعضی از اونها را 4 ماه زیر خاک کردم وزن همه اونها به حدودچند برابر رسیده و تنها فلز طلا که در یک ظرف پلاستیکی زیر خاک هست وزن اون تغییر پیدا نکرده.پس نتیجه میگیریم که فلزاتی که در تماس با خاک هستند تشکیل هاله یا مغناطیس قوی به دور خود میدهند که ردیاب را در تفکیک ناتوان میکنه سلام دوست گرامی جناب جاوید مطلبی که فرمودید در مورد نحوه تشکیل هاله درسته و همین مواد تجزیه شده و ذرات اطراف دفینه باعث بالا رفتن وزن و همچنین اخلال در تفکیک میشوند. اما اینم بی شک راه حلی دارد و من دنبال حل این معما هستم
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 1:35pm |
|
|
tehrani39111355
استاد آثار شناسی
|
باسلام خدمت مهندس حمید عزیز دیروز برنامه ریزی کرده بودم که چند روز برم بیابان .برای همین ردیاب را بردم جایی تست کنم که خیالم راحت باشه .چون مکان خیلی دوره وهمه اش هم پیاده روی است . هرکاری میکردم که آنتن حرکت کنه هیچ سنسی نداشت . .آنتن ها را گذاشتم زیر زبانم با آخرین قدرت هیچ گزگزی نداشت. آنتن های تلسکپی گزگز دارند . سیم ها را هم تست کردم که وصل بودند.پیچ خروجی آنتن چپ شل بود که اونم سفت کردم .درست نشد . اگه امکانش هست یه آدرس بده برات بفرستم که درستش کنی ویه کلید تلسکپی خاموش هم روش نصب کنی .ممنون منتظرم
***به اندازه ی شناختمان ازدنیا ،بهره مندیم***
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 6:41pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
استاد تهرانی عزیز در خصوصی هم بشما توضیح دادم. خود برنجی ها فقط در صورتی گزش خواهند داشت که از روش باسیم استفاده بشه و میله های برنجی هم بدرستی داخل دسته ها قرار گرفته باشن تا اتصال برقرار بشه. بهمین جهت فکر نمیکنم آنتنهای شما ایراد خاصی داشته باشن. دستگاهتون هم سالم هست. ممکنه داخل دسته ها کمی کثیف شده باشه که میتونین به راحتی تمیزش کنین. بهرحال اگر لازم شد دستگاه رو بفرستین تا کاری روش انجام بشه باید با اقا مجتبی تماس بگیرین. چون ایشون مسئول ساخت و فروش و تعمیرات هستن.
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 8:30pm |
|
|
|