نویسنده |
پیغام |
davood_zzz
کاربر حرفه ای
|
شیاد نوشته است: واقعا چرا حفاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگر نیازی به حفاری ندارید!!!!!! دیگر نیازی به دستگاه و بیل و کلنگ نیست!!! دیگر نیز به صرف هزینه های اضافی نیست!!! من به صورت کاملا رایگان دفینه را به منزل شما تحویل میدهم چطوری ؟؟؟؟؟ توسط جن های کار کشته و مجرب خود دفینه مورد نظر را درب خانه تحویل میدهیم شب بخواب صبح پول دار شو فقط کافیست آدرس مکان مورد نظر را برای من بفرستید (به صورت خصوصی) و مبلغ 100 هزار تومان کفاره به حساب اینجانب واریز کنید
چیزی که به وفور یافت میشه و با یه تلفن و 100هزار تومن به سرعت میاد دم در منزل ، مواد مخدره . صنعتی ، غیر صنعتی ، سیاه ، سفید ، صورتی ، آبی... نکنه قراره بفرستیدمون فضا !
توانا بود هرکه دانا بود knowledge is power
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1393 - 11:19am |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
شیاد نوشته است: واقعا چرا حفاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیگر نیازی به حفاری ندارید!!!!!! دیگر نیازی به دستگاه و بیل و کلنگ نیست!!! دیگر نیز به صرف هزینه های اضافی نیست!!! من به صورت کاملا رایگان دفینه را به منزل شما تحویل میدهم چطوری ؟؟؟؟؟ توسط جن های کار کشته و مجرب خود دفینه مورد نظر را درب خانه تحویل میدهیم شب بخواب صبح پول دار شو فقط کافیست آدرس مکان مورد نظر را برای من بفرستید (به صورت خصوصی) و مبلغ 100 هزار تومان کفاره به حساب اینجانب واریز کنید
خدایا یه جو عقل به این بنده خدا بده یه زره از اون زیر خاکیا هم نسیب ماها
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1393 - 5:48pm |
|
|
ارتین
مدیر سایت
|
قابل توجه دوستانیکه تو این مباحث نظر میدن , دقت کنن که بعضی از افراد به هر طریقی میخان , دیگران رو سر کار بزارن و بلانسبت به شعور شون توهین کنن , لطف کنید هی پشت سرهم جواب این موضوعات بی ارزش رو ندین چون اصلا ارزش نداره , آقا حمید هم لطف کنید کل این مبحث رو حذف کنید و هر بی سر و پای رو به این انجمن راه ندین , اینجا مقدسه , تشکر
|
یکشنبه 7 اردیبهشت1393 - 6:00pm |
|
|
tetrus09
کاربر فعال
|
شیاد جون یکی از کاربرای سایت گفته ک دفینه بالای چهل تن هست.میتونی ادرسشو بهم بدی؟خودمم درمیارمش
بهترین گنج دنیا یه مادره که قلبش به عشق فرزندش میزنه بهترین قلب دنیا یه رفیقه که همه جوره پا در کابته به سلامتی همه ی گنج های دوست داشتنی.....
|
شنبه 3 خرداد1393 - 8:04pm |
|
|
afshin
کاربر حرفه ای
|
کل اگرطبيب بودي....... سرخود دوا بکردي
|
شنبه 3 خرداد1393 - 9:38pm |
|
|
keyhanjam
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 3 بهمن1392 - 7:27pm پست: 789 محل اقامت: خراسان
|
دلقکم دلقکای قدیم
شنیدن کی بود مانند دیدن
|
یکشنبه 3 خرداد1393 - 12:37am |
|
|
هدایتی
کاربر حرفه ای
|
سرکاری دیده بودیم ولی این سر کاری حرفه ای داداش این کلک ها دیگه کهنه شده
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:46pm |
|
|
HAMID.P
کاربر فعال
|
ژنرال نوشته است: صد در صد تضمینی با مکمل رایگان دفینه ..نیت از شما دفینه از ما...در عرض 2 روز هم لاغر شوید هم بلند شوید هم خوشگل شوید هم جوان شوید من که باورم شد فلزیاب های 5 متری
اندیشه هایتان را روی فرکانس شادی تنظیم کنید تا بهشت را در روی زمین تجربه کنید..
|
یکشنبه 18 خرداد1393 - 11:54pm |
|
|
salam7
کاربر حرفه ای
|
ولی خوب بود اقای شیاد یه جوری با طنز یک روش کلاه برداری رو بیان کردن
|
یکشنبه 7 تیر1393 - 12:32am |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام آقا حمید. لطفا این تایپیک رو کلا حذف کنید. واقعا که بعضی ها. . .
|
یکشنبه 7 تیر1393 - 12:37am |
|
|
|