انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 5 اسفند1403 - 7:13am

پاسخ به موضوع  [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 , 232 ... 649  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان قدر همین چیزی رو که داریم باید بدونیم! ساخت سیستم زمین شناسی بدون پراب غیر ممکنه. من قبلا هم بارها توضیح دادم. این سیستمها بر اساس مقاومت و رسانایی خاک کار میکنن و ما هیچ سیستمی نداریم که بدون اتصال پراب بشه مقاومت و رسانایی خاک رو اندازه گرفت. سیستم های فلزیاب و جی پی آر و مگنومتر هم که بیسیم هستن هر کدوم از امواج خاصی استفاده میکنن که بلحاظ تاثیر مغناطیس خطای بیشتر و عمقزنی کمتری دارن. بهرحال ساخت سیستم زمین شناسی بر اساس تکنولوژی مقاومت سنجی بدون اتصال مناسب پراب به خاک کاملا غیر ممکن هست.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 2:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام دوستان وظیفه ای بود از برادر کوچیکتون
امیدوارم باز هم بتونم یافته های جدیدی به این انجمن اضافه کنم
البیه ما داریم پیش اساتید عزیز درس پس میدیم :x :x @};- @};-

با سلام :ymhug:
ممنون دوست عزیز @};- @};- کارت حرف نداره :-BD

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.

یکشنبه 18 خرداد1393 - 4:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

قربونت برم خوشحالم تونستم موجبات شادی شما و دوستان رو فراهم کنم
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

یکشنبه 18 خرداد1393 - 8:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام دوستان من دیروز رفتم جای ردیاب بزنم کار که تمام شد درراه برگشت مامورا گرفتنمون و ردیابم پیدا کردن و شب بازداشتگاه و صبح ستاد و اگاهی و اطلاعات بردن و در اخر دادگاه که کارای خدا ولمون کردن دوستان جای میرین با اطلاعات کامل از محل برین تا مسل من گیر نیوفتین

شنیدن کی بود مانند دیدن

دوشنبه 19 خرداد1393 - 1:14pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

[quote="keyhanjam"]سلام دوستان من دیروز رفتم جای ردیاب بزنم کار که تمام شد درراه برگشت مامورا گرفتنمون و ردیابم پیدا کردن و شب بازداشتگاه و صبح ستاد و اگاهی و اطلاعات بردن و در اخر دادگاه که کارای خدا ولمون کردن دوستان جای میرین با اطلاعات کامل از محل برین تا مسل من گیر نیوفتین[/quote

ممنون از اطلاع رسانی دوست عزیز @};- @};-
خوشحالم به خیر گذشته :YMPRAY:

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است.

دوشنبه 19 خرداد1393 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

keyhanjam نوشته است:
سلام دوستان من دیروز رفتم جای ردیاب بزنم کار که تمام شد درراه برگشت مامورا گرفتنمون و ردیابم پیدا کردن و شب بازداشتگاه و صبح ستاد و اگاهی و اطلاعات بردن و در اخر دادگاه که کارای خدا ولمون کردن دوستان جای میرین با اطلاعات کامل از محل برین تا مسل من گیر نیوفتین

سلام دوست عزیز خدارو شکر به خیر گذشت با ردیاب انجمن رفته بودید ؟

دوشنبه 19 خرداد1393 - 3:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
مرسی.نه با ردیاب خوراکی که اونا اسمش رو گذاشته بودن گنجیاب.دوستان اگه خدای ناکرده گیر افتادین به هیچ عنوان خودتون رو لو ندین با اینکه من رو اول ستاد بردن هی تحدیدم میکردن که فلان میکنیم پدرتودرمیاریم و ... به هیچ عنوان کوتاه نیومدم و گفتم نمیدونم چه جوری کار میکنه و همینجور اطلاعات و اگاهی فقط تهدیدم میکردن تا اینکه میخواستیم بریم پیش دادستان دیدم که راهی نداره و باید یک حرفی بزنم که اونجا هم گفتم این رو قبلا پیدا کردم و دیگران گفتن بدرد معدن میخوره و من این رو اوردم ببینم چه جوری کار میکنه .دیگه کار ندارم پافشاری رو حرفم کردم و رو حرفم محکم واستادم بعد پرونده رو داد به قاضی و بازم بازجوی
فقط نباید دوستان حرفی از حفاری و این دستگاه هست بزنین
بعد یک چیز دیگه قبل از رفتن به منطقه با ادمای درست و حسابی برین بیرون چون وقتی گیر بیوفتین هر کسی به فکر خودشه و کسی نمیاد بگه دستگاه مال منه.

شنیدن کی بود مانند دیدن

دوشنبه 19 خرداد1393 - 4:04pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

ساخت این دستگاه فوق العاده آسونه,تنها مشکل نحوه استفاده از سلکتوراست,که هیچکس به طور کامل و واضح راجع بش توضیح نمیده

دوشنبه 19 خرداد1393 - 4:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
keyhanjam نوشته است:

کیهان جان ناراحت شدم برات یکمی بیشتر مواظب خودت باش , انشاالله تا آخر بخیر بگذره.

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

دوشنبه 19 خرداد1393 - 4:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان آیا این ایسی احتیاج به فیوز بیت نداره؟

دوشنبه 19 خرداد1393 - 9:09pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6489 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 226 , 227 , 228 , 229 , 230 , 231 , 232 ... 649  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 35 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure