انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 7:13pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
zinteredi نوشته است:
مهندس كرمي عزيز من دوتا رگولاتور مثبت ومنفي 9 ولت با دوتا باتري12ولت به صورت دوبل بستم و از پتانسيومترها هم استفاده كردم براي تنظيم دقيق ولتاژها جواب نداد كه نداد YMWHISTLE @-)فكر كنم تنها راهش اينه كه چند تا آيسيicl 7660s رو روي هم به صورت موازي لحيم كنم تا از اين ماسفتها جواب بگيرم :-?

جناب ناصر عزیز من قبلا با رگولاتور راه اندازی کردم و مشکلی نداشت :-? اما فکر نکنم بشه 7660 رو به صورت موازی استفاده کرد... X_X :-?

سه شنبه 20 خرداد1393 - 1:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
PEERE DANA نوشته است:
hamed نوشته است:
دوستان اسپری گرافیت ازکجاتهیه کنم؟

باسلام،خداقوت حامد عزیز،بیشتر دوستان از فروشگاه اینترنتی ایران میکرو سفارش دادند...حدود قیمت 40/000 تومان...بهتره هر روز تماس گرفته وپیگیر باشین.!بقول دوستی مصلحتی؛بگین مغازه دارم و...زودتر ارسال میکنند...وآقای کرمی هم اگر راهنمایی وتوضیح بدن،چون ایشون از یه نوع اسپری گرافیت متفاوت خبر دادند؛و رسانایی بیشتر واهم پایین تر ودر کل کیفیت بالا تری نسبت به این اسپری رایج در بازار تهیه وگویا از قبل داشته اند ومصرف کردند...موفق باشید

دوست عزیز همون موقع که من خواستم درباره اسپری بحث کنم شما نذاشتین و گفتین ما درباره شیلد لوپ چنس بحث میکنیم نه جی پی ایکس :D وگرنه همون موقع مشخصاتشو براتون میگفتم...اسپری که مد نظر من هستش ده سانت ازش مقاومتی زیر100 اهم و داره..حالا میگردم اگه قوطیش بود مشخصات دقیقش و براتون میگم که تهیه کنید.اگر هم نبود که............

باسلام،آقای کرمی دوست عزیز،بحث گرافیت کاری چندین ماهه توسط شما ودوستان صورت میگیره، ...،این چه حرفیه...{شمانذاشتین}!!!بلعکس،به هیچ وجه قصدجسارتی نداشتم و مقصودم کاملا واضح بود،که شما تست های مقایسه ای با جی پی میگفتین...بنده برای نتیجه گیری نزدیک وبهتر،اشاره کردم،چی پی در دسترس نیست... و صحبتمون در مورد دستگاه چنسه...و.!وفقط در پاسخ به آقا حامد عزیز،اشاره کردم که از این اسپری گرافیت رایج در بازار ،گویا آقای کرمی هم نوع دیگری سراغ دارند...!

سه شنبه 20 خرداد1393 - 3:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
دوستان لطفادرمورداین نتیجه بنده نظربدید.
خب تا العان لوپهای زیادی ساختم چه عنکبوتی وچه معمولی وبه این نتیجه رسیدم که لوپهای مسطح خیلی نویزپذیره وبرای چنس کارایی نداره امالوپ معمولی هرازگاهی فقط تک بوغ داره نظرتون چیه :-?
درتصویرزیر2تالوپ ازیک جنس سیم ویک متراژهستن امالوپه مسطح بسیارسروصداداره امالوپ معمولی صداش درنمیادفقط یک تک بوغ هایی داره!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

Be The Change You Want To See In The World

سه شنبه 20 خرداد1393 - 6:25pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حامد ممنون از اعلام نتايچ كارت
راستي اگه بتوني گرافيت كاري بكني و ببيني فرقي داره يا نه خوب ميشه نتيجه گيري كرد.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 20 خرداد1393 - 6:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون استاد
مشکل اینجاست نمیتونم گرافیت پیداکنم هرجاتو شهرگشتم نبودفقط یه مایعی دارن خیلی کوچیکه که میگن مایع گرافیته.!

سه شنبه 20 خرداد1393 - 6:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hamed نوشته است:
ممنون استاد
مشکل اینجاست نمیتونم گرافیت پیداکنم هرجاتو شهرگشتم نبودفقط یه مایعی دارن خیلی کوچیکه که میگن مایع گرافیته.!

حامد جان مشكل نويز از عدم طراحي صحيح مداره بايد شاسي مثبت طراحي بشه مثل 12 رگولاتور تا نويز بهش نيفته چاره ديگري نداره
من به همه چي فكر كردم X_X

چهارشنبه 20 خرداد1393 - 2:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

zinteredi نوشته است:
hamed نوشته است:
ممنون استاد

حامد جان مشكل نويز از عدم طراحي صحيح مداره بايد شاسي مثبت طراحي بشه مثل 12 رگولاتور تا نويز بهش نيفته چاره ديگري نداره

درود
خب ناصرجان شما چرا اینکارو نمیکنید و عملا تست کنید که اگر با این کار مشکل حل شه که کولاک میکنید
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 20 خرداد1393 - 2:48am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

zinteredi نوشته است:
hamed نوشته است:
ممنون استاد

ناصرجان تازه آزادشدی؟6ماه حبسوکشیدی :ymdevil: :D
این شاسی مثبت باشه دقیقا یعنی چی!؟

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 6:50am

سلام مدارم c2 و u1 خیلی داغ میشن وc2 خازن شیمیای باد میکن تامرز ترکیدن حال مشکلش رو نمیدونم لطفا راهنماییم کنین

جمعه 23 خرداد1393 - 2:52pm
مدیر کل
مدیر کل

نقل قول:
بقیه پستهاکجاست! :-?

اقا حامد بنده حذفشون کردم پستهای بیمورد اقای ناصر رو . ضمنا شما هم حواستون جمع باشه :-w

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

جمعه 23 خرداد1393 - 5:47pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 338 , 339 , 340 , 341 , 342 , 343 , 344 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 603 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure