انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 3 اردیبهشت1404 - 1:28pm

پاسخ به موضوع  [ 6491 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 230 , 231 , 232 , 233 , 234 , 235 , 236 ... 650  بعدی
 دستگاه زمین شناسی Earth Resistivity Logger 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

من چند روز کامل کل مطالب این انجمن رو خوندم همه تغییراتم یادداشت کردم
بدون هیچ مشکلی دستگاه ساخته شد
نه اشکال در فونت
نه تغییر اعداد
نه هیچ مشکل دیگه
اتصال راحت به pc
جا داره از زحمات آقا حمید و آقای کانی و آقای کاوشگر تشکرررر ویژه کنیم که انقدر به پیشرفت این انجمن کمک کردن

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 7:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آقای کانی ساخت دستگاه شما به سادگی و راحتیه ساخت همین دستگاه زمین شناسیه؟منظورم سر هم کردنشه,طراحی همچین مدار و دستگاهییی کاره هر کس نیسسسس, کاره شما اساتیده انجمنه

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 7:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

داداش کانی منم به نوبه خودم از تمام زحمات شما تشکر و قدر دانی میکنم :x :ymhug: @};- :ymapplause:

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 8:27pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

Kaniii نوشته است:
عزیزان من خیلی ممنونم از لطف دوستانی که محبت دارن فقط بدونید محور و اساس کار صداقته و تلاش و کمک وقتی برای خدا باشه مزدش خیلی بیشتر از چیزیه که از بنده های خدا میگیری بحث فیلترینگ رو زیاد جدی نگیرید بلاخره طی این مدت دوستان زیادی شناخته شده هستند و به هر حال یرای امنیت هم شده دوستان جدید هم فراموش نخواهند شد یک طرح فوق العاده حرفه ای رو برای این دستگاه در نظر گرفتیم که واقعا با تمامی دستگاهای موجود رقابت میکنه و قالب نهایشش داره آماده میشه حتی با درنظر گرفتن ضرایب استحکام به شکلی استاندارد و تخصصی روش کار شده با توجه به ظاهری ظریف از استحکام خیلی مناسبی برخورداره یعنی اگه از فواصل 3 الی 5 متری هم دستگاه رو با همه متعلقاتش که مجموعا یک دستگاه واحد خواهد شد بر روی سخره های سنگی بندازید کوچیکترین آسیبی نخواهد دید یک صفحه لمسی و یک صفحه نمایش 10 اینچی و کلی تعاریف دیگه که شاهکاری جهانی خواهد شد بزودی تصویری از شکل ظاهری رو قبل از فیلم تو سایت برای عموم خواهم گذاشت انشاالله و همه اینها ( هذا من فضل ربی) از فضل و لطف پروردگارم هست خدایا به تعداد مخلوقاتت شکر که منو با این انجمن آشنا کردی و استادی بزرگوار چون حمید و اعضایی با مرام چون کاوشگر و کانی کیهان و آرتین و همه و همه این عزیزان رو سر راهم قرار دادی آمین یا رب العالمین

سلام
اگه منظورت منم دوست گرامی که بنده کاری نکردم اینجا
من اگه توانی داشته باشم در زمینه ردیابی در اختیارتون هستم و با کمک حمزه بزرگوار انشالله بحث پر رمز و راز ردیابی رو به انتها میرسونیم
و تقدیم دوستان عزیز خواهیم کرد.
در این زمانه ایی که قرار گرفتیم متاسفانه می بینم به جای اینکه تلاش و کوشش بیشتر بشه همه دارن دست از ردیاب میکشن و حتی میفروشن.
اما من عهد بستم که حتی تنهایی هم شده این بحث رو تموم کنم و فرکانس نهایی رو بزنم. امید به لطف الله یکتا بسته ام.
تا الانم از هیچی دریغ نکرده ام انشالله بازم بشه دوستان رو دور هم ببینم و بیشتر در خدمتشون باشم.

در ضمن کانییی گرامی عذر مرا بپذیر بابت تماسی که گرفتید و نتونستم جواب بدم. در وضعیتی خاص بودم :-s

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با دورود و خسته نباشید به جناب کانییی و مهندس حمید و تمام عزیزانی که در حال تلاش برای بهبود این دستگاه هستند امیدوارم که تلاش شما عزیزان با موفقیت کامل همراه باشه. با آرزوی موفقیت @};- @};- @};-

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:07pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بچه ها من فردا واسه اولین دفعه می خوام اسکن بگیرم,تو باغ دوستم قدیما دو تا چاه آب به ارتفاع 12متر کنار هم درست کرده بودن که توسط یه تونل نیم متری به هم وصلشون کرده بودن,این تونل تو عمق 8متریه,حالا چاه ها رو پر کردیم,فقط این حفره)تونل کوچیک( رو گذاشتیم ببینیم تو اسکن میوفته یا نه,سوالم اینه:واسه اسکن کردن از اعداد a و b استفاده کنم یا L و H,اگه جواب aوB هست,سلکتورا رو رو چه حالتی بزارم,راستی خاک اونجا سفت و پر از سنگه

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

barfgir نوشته است:
بچه ها من فردا واسه اولین دفعه می خوام اسکن بگیرم,تو باغ دوستم قدیما دو تا چاه آب به ارتفاع 12متر کنار هم درست کرده بودن که توسط یه تونل نیم متری به هم وصلشون کرده بودن,این تونل تو عمق 8متریه,حالا چاه ها رو پر کردیم,فقط این حفره)تونل کوچیک( رو گذاشتیم ببینیم تو اسکن میوفته یا نه,سوالم اینه:واسه اسکن کردن از اعداد a و b استفاده کنم یا L و H,اگه جواب aوB هست,سلکتورا رو رو چه حالتی بزارم,راستی خاک اونجا سفت و پر از سنگه

دوست عزیز این سوال بارها پرسیده شده.اکثر دوستان از حالت اچ وال استفاده میکنن.شما میتونید از حالت ای و بی هم استفاده کنید سلکتور 5حالته رو در حالتی بگذارید که کمترین عدد و نوسان رو داشته باشید.و سلکتور 3حالته رو هم بسته به قدرت نفوذ تغییر بدید.هر دو حالت رو امتحان کنید

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال

آخه آقای کانی گفتن اگه اعداد روی L و H باشه. تغییر سلکتورا تاثیری روی عملکرد و قدرت نفوذ مدار نداره

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 10:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
سلام کانی جان ممنون از شما واقعا فدای داری داداش گلم کارت درسته
انشاالاه شما و تمامی دوستان به تمام ارزوهاتون برسین
اره شمارت رو دارم داداش @};- @};- @};-

شنیدن کی بود مانند دیدن

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:11pm
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: خراسان
barfgir نوشته است:

سلام دوست عزیز به نظر من شما در حالت a و bاستفاده کنی بهتره چون عمق شما زیاده و میتونی از سلکتورها هم استفاده کنی و طوری که جناب کانییی عزیز توضیح دادن در مورد سلکتورها رو انجام بده
اگه شما بتونی یک بار از دگمه تست خاموش یک تست بگیری و بعد دوباره با دگمه تست روشن یک تست بگیری و نتیجه رو بزارید خیلی عالی میشه اگه این زحمت رو بکشید

شنیدن کی بود مانند دیدن

چهارشنبه 21 خرداد1393 - 11:23pm
YIM
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 6491 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 230 , 231 , 232 , 233 , 234 , 235 , 236 ... 650  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 91 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure